dekor hjälp bästa inredningstjänster

Från beställning av receptbelagda glasögon till inköp av en lokal hantverkare till dejting kan man inte förneka den betydande närvaron av teknik som påverkar våra dagliga liv. Och med tekniska framsteg som lyfter och stör nästan alla branscher, är det ingen överraskning att den har fått en alltmer övertygande effekt inom inredningsvärlden .

Med detta sagt har inredningsdesign övergått från en lokal till en global marknadsplats och vad som i slutändan förändrats är hur människor tänker på inredningstjänster . Vanligtvis betraktas som en exklusiv, dyr och otillgänglig lyx, det finns något att säga om denna nyfunna design av hemdesigntjänster som ger en inspirerande och uppnåelig modern design för alla genom en mängd olika rutter.

Även om det finns massor av online- inredningstjänster och nystartade företag som hävdar att de har vänt branschen upp och ner via virtuell inredning och liknande, som ett interiördesignföretag med vår egen distinkta inställning till heminredningstjänster , satte vi oss för att se vad allt surren handlar om att samtidigt definiera kontrasterna för traditionella inredningstjänster och de med helt moderna, tekniskt tillämpliga metoder.  

Om du vill renovera , här är vår uppfattning om de många vägar som inredningsdesigntjänster har tagit i att ge inredningshjälp till massorna när industrin anpassar sig till tekniska framsteg inom den, för att hjälpa dig att hitta rätt heminredningstjänster för ditt projekt .

Här är en titt på vad som gör Décor Aid annorlunda tillsammans med 9 andra betrodda inredningsföretag.

1). Décor Aid Interior Designers

One57 vardagsrum

Decor Aids uppdrag är enkelt att återuppfinna ditt hem och uppdraget är att ta krångel och pretention ur förhöjd inredningsdesign med transparent prissättning och en lista med noggrant kontrollerade inredningsarkitekter , färgspecialister och renoveringsentreprenörer över hela landet.

Processen börjar med en kostnadsfri inredningskonsultation , där din dedikerade inredningsarkitekt träffar dig personligen för att kartlägga ditt utrymme medan du tar hänsyn till dina behov, visioner och livsstil.

Därifrån kommer din projektledare att börja planera alla aspekter av processen när din inredningsarkitekt arbetar för att skapa moodboard-presentationer för att finslipa dekorationsidéer för att få ditt hem att leva.

Här är en titt på processen steg för steg efter ditt första samråd:

Scen: Humörbräda

inredningstjänster förklarade

En stämningsbräda är en visuell samling av koncept som skapats för att illustrera de potentiella riktningarna för ett inredningsprojekt för att få ett bättre perspektiv. Precis som att skaffa inspiration är skapande av stämningsbrädor en viktig utgångspunkt i inredningen eftersom de hjälper till att kommunicera dekoridéer mellan våra kunder och en Décor Aid- inredningsarkitekt och samtidigt hålla alla parter på samma sida. Moodboards arbetar för att definiera och illustrera en inredningsvision , vilket gör det möjligt för en plattform att formulera dina tankar, färgpalett och riktning på ett ställe och de kan i slutändan vara inspirerande och roliga att skapa.

Tänk på ett stämningsbräde som en konversationsstartare och ett kreativt steg-för-steg-pussel som du får leka med och finjustera när din inredningsarkitekt får inspiration utan att oroa dig för utförandet ännu. Plus ett humörkort är en utmärkt väg för att överväga designkoncept, utforska och redigera och för att rensa eventuella osäkerheter i designriktningen innan ditt inredningsdesignprojekt går framåt. Detta inledande skede kommer också att hjälpa dig att se till att du och din inredningsarkitekt är synkroniserade för att minimera eventuella risker.

Och i en sådan mycket digitaliserad era kan du alltid hitta direkt inspiration via Pinterest för att dela med din inredningsarkitekt innan du börjar och när du går vidare.

Scen: rymdplanering

process för inredningstjänster

inredningsplanering

guide för inredningstjänster

En annan avgörande fas i designprocessen, rymdplanering, är ett grundläggande steg i inredningen och bör hanteras av en inredningsarkitekt i vetskapen av ett antal tekniska och eventuellt kostsamma skäl.

Vad som gör rymdplanering till en så viktig roll är den fördjupade analysen som den ger om hur ett utrymme kommer att användas bäst när man kartlägger och definierar hur det ska användas via exakta arkitektoniska planplaner. Det låter dig också studera eventuellt trafikflöde och krävande detaljer som markerar inredning, utrustning och maskinvaruplacering medan du tar in huvudrummet och balansen i ett rum tillsammans med kontaktpunkter som fönster, eldstäder, dörröppningar och inbyggda enheter.

Dessutom ger rymdplanering en inredningsarkitekt ledtrådar för att utveckla vilka kontaktpunkter som gör huvudrummet i ett rum samtidigt som de hjälper dem att undvika placeringsfel och få in för många möbler. Och din inredningsarkitekt kan bättre definiera alla möjliga delar av ett rum från ljusbrytare och uttag till armaturer.

Och eftersom rymden är en värdefull tillgång och bedömningar av kvadratmeter ofta är felaktiga på grund av en utvecklares felaktiga framställning av skalan, gör detta steg en fördelaktig skillnad genom att maximera användningen av ett rum, ifrågasätta vad det kommer att användas till och av hur många människor . I sin tur kommer detta steg att hjälpa din Décor Aid inredningsarkitekt och projektledare att skapa en studerad känsla av ordning för att fördela och dela det inre utrymme du måste arbeta med. Utan detta ovärderliga steg kan ditt utrymme hanteras felaktigt och mer frustrerande, svårt att visualisera.

Scen: Sourcingpresentation + upphandling

inredningssteg

hur en inredningsarkitekt fungerar

Även om du kanske inte inser det, är en av de mest kreativa och utmanande aspekterna av ett inredningsprojekt inköp; den fas där din inredningsarkitekt börjar skapa ett urval av finish, inventarier och inredning genom en mängd olika kanaler.

Här kommer du att märka att din inredningsarkitekts uppfinningsrikedom kommer igenom när de undersöker och granskar olika leverantörer i sina nätverk, besöker showrooms, skannar auktioner, handlar online och genom kataloger och överväger prover. Som i det hela taget är tidskrävande och skrämmande, minst sagt eftersom det kan vara lätt för en nybörjare att känna sig överväldigad av valet och förvirrad av skala och dimensioner. Att göra noggrann planering och beräkningar avgörande för scenen.

En sourcingpresentation gör det möjligt för din inredningsarkitekt att lägga fram val framför dig för att hjälpa dig att visualisera ditt projekt för granskning innan du tar in möbler och dekorativa föremål för dina räkning. Och ju mer slutförda val som görs efter din sourcingpresentation, desto bättre för dig som din inredningsarkitekt kan börja gå framåt med förtroende.

Därifrån kommer din projektledare, inredningsarkitekt och eventuella renoveringsentreprenörer och färgspecialister som kommer in att arbeta exklusivt tillsammans för att hålla hela projektet sömlöst, slutfört i tid och inom budgeten. På det här sättet reserveras din del av samarbetet strikt för val, så du behöver inte oroa dig för varje detalj, schema och leverans.

2). Pierre Yovanovitch

Pierre Yovanovitch bästa inredningstjänster

Den internationella inredningsarkitekten Pierre Yovanovitch och hans team firas för att de tar på sig ”extrem lyx” med ett allmänt språk för parisisk precision. Yovanovitch är aldrig öppet trendig och är en av de sällsynta inredningsarkitekterna idag som kan beordra en massa hantverkare att skräddarsy alla belysningsarmaturer, möbler och golv för varje projekt.

Bäst för: De med en oändlig budget som letar efter en inspirerande, grundligt anpassad interiördesignprocess anpassad till deras livsstil och personlighet.  

3). Kelly Wearstler

ledande inredningsarkitekter

En av de mest produktiva inredningsarkitekterna i sin generation, när du väl upptäckt ett originellt Kelly Wearstler-projekt kommer du snart nog att kunna identifiera hennes hand på andra direkt – hennes arbete är det igenkännligt. En internationell prisvinnare som ofta presenteras i ledande inredningspublikationer, Wearstlers inredningsdesign sticker ut tack vare hennes nådiga spel i stor skala, djärva mönster, oväntade tillägg och lyxiga sammanställningar.

Bäst för: Kunder med stora fastigheter att arbeta med som inte är blyga för att ta risker och investera i ibland överst men ändå oklanderlig, maximal design.

4). Alyssa Kapito

topp inredningsarkitekter i USA

Med en skicklig hand i en rad olika inredningsstilar är Alyssa Kapitos signatur ofta ljus och modern, med exakta linjer, rena former och bara en antydan till det oväntade för att göra den slående och minnesvärd.

Bäst för: De med en förkärlek för en mer formell känsla varje dag.

5). Pencil & Paper Co.

bästa inredningsföretag 2019

Från djärv mättad färg och tryck till traditionella inredningsdesigner, Pencil & Paper Co. utmärker sig i att skapa varma och eftergivna utrymmen som är fulla av energi och tidlös tilltalande. Dessutom erbjuder inredningsföretaget billigare DIY online-inredningstjänster om du inte kan skämma bort dig själv.

Bäst för: De som letar efter inredningsdesign med en mer ungdomlig och lekfull anda.

6). Rose Uniacke

bästa internationella inredningsarkitekter

Rose Uniacke kallades ’drottningen av fridfull’, och är en av de sällsynta anmärkningsvärda inredningsarkitekterna vars projekt står för sig själva eftersom inga två ser ut. Från subtila och minimala till uppdaterade antaganden på det traditionella, det som definierar hennes arbete är en lätt hand och en känsla för lugnande, perfekt utförd inredning som aldrig kommer att gå ur stil. Hon designar också sitt eget sortiment av klassiska, minimala möbler.

Bäst för: Kunder med uppskattning för övergångsinredning med en nykterande touch.

7). Jonathan Reed

bästa dekortjänster

Den Londonbaserade inredningsarkitekten Jonathan Reed har ett öga för hantverksarv och en lätt rustik inredning som är sammansatta med djärva, rumsdefinierande element som står på egen hand.

Bäst för: De som letar efter det ultimata inom unik, karaktärsdriven inredning.

9). Indien Mahdavi

världens bästa inredningstjänster

Arkitekten och inredningsarkitekten Indien Mahdavi har ett sätt med lockande färger i kombination med modern inredning som vagt tar sin signal från silhuetterna och skalan från Mod-Era 60-talet, som ingen annan i branschen.

Bäst för: Hem- och företagare som vill ha en egen, helt uppslukande känsla.

10). Homepolish

prisvärd inredningsdesign

Inredningsföretaget har en livlig portfölj som verkar träffa alla trender för tillfället på ett avslappnat, ungdomligt sätt.

Bäst för: Framåtblickande, trenddrivna årtusenden som vill dekorera sin första lägenhet.

End Recap: Fördelarna med personlig inredningstjänster

1). Du kommer att arbeta med en passionerad inredning expert på person

2). Du har en inredningsarkitekt som hanterar alla aspekter av ditt projekt

3). Du får tillgång till din inredningsarkitekts kontakter + handelsrabatter

3). Din inredningsarkitekt kommer intuitivt förberedd för att hantera alla utmaningar

4). Du kan lita på deras dekorationsidéer med tillförsikt

5). På lång sikt kan de spara pengar genom att undvika dyra misstag

Nackdelarna med traditionella inredningstjänster:

1). Prissättningen är inte alltid transparent och du måste se upp för avgifter

2). Du måste vara säker på att du undvika att anställa en pretentiös old-school inredningsdesigner som endast tillägnad sin egen vision, inte era s

3). Utan en projektledare, kan du vara i mörkret om hur mycket dina inredningsdesigntjänster kommer att kosta, och hur lång tid processen tar

4). En traditionell inredningsarkitekt kan ha ett minimalt antal timmar de kommer att arbeta

Hur inredningshjälp gjorde det bättre:

1). Vi erbjuder en kostnadsfri personlig inredningskonsultation

2). En dedikerad projektledare hanterar alla aspekter av din uppgradering av inredningen

3). Transparent prissättning med noll dolda kostnader

4). En okomplicerad, ingen attitydstrategi för alla våra heminredningstjänster

5). Tillgång till de bästa hushållsrenoveringsentreprenörerna och husfärgsexperterna

6). Från kompletta hus interiör översyn till enkla uppdateras, vi hantera ett brett utbud av projekt stora och små

Fördelarna med virtuell inredning:

1). Det är DIY med en strategisk strategi för att inspirera dig

2). Du får fler förslag

3). Processen kan gå snabbare eftersom allt beror på det arbete och den tid du själv kan lägga i ditt projekt

4). Det kan vara billigare eftersom allt är baserat på vad du kan göra på egen hand

5). Du kommer att vara stolt över att ha åstadkommit en modern interiör på egen hand (med inledande vägledning)

Nackdelarna med virtuell inredning:

1). Processen är mer än någon annan beroende av dig

2). Utan ett personligt möte i hemmet kommer du aldrig att ansluta eller veta exakt vem du jobbar med

3). Du riskerar att inte ha någon dedikerad till ditt projekt eftersom plattformen kan arbeta med ett antal kunder samtidigt

4). Det finns inget garanterat resultat

5). Du har inte tillgång till inredningskontakter , möbelkällor och rabatter

6). Det kan vara något mer överkomligt, men du får vad du betalar för i termer av det arbete du själv kommer att behöva bidra till ditt husinredning

7). Utan en personlig inredningsarkitekt finns det potential för misstag

8). Många virtuella heminredningstjänster samarbetar med bara några möbelvarumärken – vilket möjligen lämnar ditt hem ett showroom

Hur inredningshjälp gjorde det bättre:

1). Vi är inte bara lokala, och vi är inte enbart på nätet som vi ger i person interiör   design tjänster över hela landet, börjar med en gratis inredning konsultation

2). När våra inredningsarkitekter renoverar ditt hem delar de alla sina resurser med dig för att tillhandahålla de bästa tjänsterna och produkterna till de bästa priserna

3). Du kommer inte att vara i mörkret om ditt projekt eftersom din designer kommer att arbeta dig med att skapa fördelaktiga dekorationsidéer som kommer från din livsstil och vision

4). Från inredningstjänster till renoveringsspecialister, vi kan ta itu med alla moderna inredningsprojekt som ditt hem behöver med expertresultat, professionalism och lätthet   

5). Alla våra dekorationstjänster har ett fast pris

Bilder via Décor Aid och noterade företag och designers