Acazia keramiska plattor

Alla älskar träinredningar på golv och väggar, men är inte lätta att underhålla och utsatta för fukt och insekter, repor och smuts. Tillverkat trä kan finnas tillgängligt och det är inte bra att fortsätta förstöra skogarna. Varför inte installera realistiska träytor som är möjliga genom bläckstråleskrivning på keramiska plattor? Keramik är full av fördelar som livslängd och underhållsanvändning, ekonomi och elegant skönhet. Omge interiören med träet i dina drömmar.

Acazia keramiska plattor
Välj mellan fyra intelligenta kvaliteter med linjärt spannmål som träytor. Träutseendet har aldrig varit bättre, även om mönstret är lika vanligt som sten, cement och tygimitationer. 6 "X36" -brädorna är lätta att montera och de känsliga mattfinishskärmarna är dämpade i skönhet. Använd dem på bänkskivor, golv och väggar utan att oroa dig för vatten och fukt. Konstruktioner, renoveringar och tillbyggnader, bostäder och företag, här är en vision om skönhet.

Planera dynamiska inredningar med en mängd plattor
Jämlikheten på väggar och golv gör vardagen ofta tråkig och ointressant. Det finns en enorm mängd brickmaterial, färger och blandningar av sten, porslin, metaller och glas, varje vägg och varje golv kan få en ny klänning. En del av träet ser ut kakel, välj ett mönster av kakeldekorationer med kantar och accentväggar. Ingångarna kan vara särskilt dramatiska, medan de mindre besökta delarna av hemmet eller företaget kan installera billigare kakelmaterial. Välj en eller två Acazia Ceramic Tile-sorter och ordna dem i en design, ibland med andra plattor, matchande färger och mönster.

Acacia Blackwood
Den utmärkta träytan på keramik är den djupgråa ytan verkligen mycket attraktiv. De linjära venerna ger dig något att tänka på naturens hemligheter och påminner dig om skogens djup.

Acacia Excelsa
En annan visuell behandling, den innehåller en delikat grå bakgrund. Banden av greige, beige och mörkare grå svävar runt här. Upplev gnistan utomhus och en visuell glädje.

Acacia Koa
Bygg ett elegant golv med karaktär med denna sort som kombinerar ljusa och mörka nyanser av brunt. De utsträckta venbanden ger en stabil känsla.

Acazia Mangium
Denna sort är också lämplig för jordar med stort djup och har en blandning av brunt nyanser. Venerna är mjuka och mörka och kan kombineras med alla slags möbler och möbler.

Upptäck mer för att få den bästa inredningen för ditt söta hem.