Accentkuddar

accentkuddar neutrala färger

Oavsett hur bekväm din soffa är, kan den alltid dra nytta av några accentkuddar. Men äventyrliga val kan ofta snubbla in i konstnärliga konstnärer. Om du letar efter lite råd om hur du väljer de perfekta accentkuddarna har våra seniordesigners dessa tips.

Stor och liten

accent kuddar stora små

När du köper kuddar är det viktigt att beakta alla aspekter av mångfald och kontrast. I denna takvåning med utsikt över Central Park placerade vi två sammetskuddar från Room & Board i det formella området: en stor, rektangulär orange kudde och ett mindre, rektangulärt blått alternativ.

Färgkoordinering

accentkuddar som samordnar färger

Letar du efter färginspiration? Ta ledtrådar från bitarna som redan finns i ditt rum. I det här moderna Westchester-hemmet placerade vi väggkonst i grundfärg i hela hemmet. Och så hämtade vi accentkuddar därefter. Kolla in hur den gula väggkonsten refererar till de gula accentkuddarna.

Testa oväntade kombinationer

accentkuddar oväntade kombinationer

Om du inte har budget för att omarbeta ett helt rum är kuddar ett utmärkt sätt att visa din personliga designkänslighet. Testa oväntade kombinationer och se vad som sitter fast.

Proffstips: Om du råkar hitta kuddar till försäljning, se till att du kan returnera dem. Även om det kan vara enkelt att visualisera hur en kudde kommer att se ut i ditt utrymme, är det ett helt annat bollspel när du tar med dig kudden.

Koordinera med textilier

accentkuddar samordnar textilier

Förutom konstverk är de andra textilierna i ditt rum en underbar inspiration för accentkuddar. I denna Upper East Side-lägenhet samordnade vi dessa glänsande tvåfärgade gardiner med en gräddsoffa och kuddar med periwinkle.

Högglans

accent kuddar hög glans

Förutom färg och mönster är det andra viktiga designelementet att tänka på med accentkuddar glans. Om du vill ha ett lyxigt utseende i ditt vardagsrum kan du överväga accentkuddar med ett glänsande tyg med hög glans. Kolla in hur vi fick utseendet i denna lyxiga övergångslägenhet.

Neutrala

accentkuddar neutrala färger

Om du vill skapa en fridfull, tröstande atmosfär, överväga då en menagerier av neutrala, pastellfärgade kuddar. Kolla in hur vi fick utseendet på denna TriBeCa-fastighet.

Mönster

accent kuddar mönster

Det borde finnas minst en kudde på soffan med ett litet mönster. Ett stubb sätt att lägga till mönster är att lägga till kuddar med svartvitt tryck, som vi gjorde på detta eleganta loft med utsikt över Union Square.

Kontrast

accent kuddar kontrast

Accentkuddar är ett bra sätt att lägga till en känsla av kontrast till ditt vardagsrum. För ett bomullstyg, överväg en kudde med hög glans och tvärtom. En stickad, krämfärgad kudde var den perfekta accenten för denna chartreuse-stol från ABC Home.

Utomhus accent kuddar

accentkuddar utomhus

Sommaren är här, vilket innebär att det är den perfekta tiden på året att vara underhållande utomhus. Om du har turen att ha ett utomhusutrymme, överväga att få en uppsättning utomhuskuddar för att komplimangera dina utemöbler. Kolla in hur vi fick utseendet i denna rustika, eleganta Hoboken-lägenhet.