Allt vitt kök

Överväger du en snabb och prisvärd renovering av köket? Tycker du att det är tråkigt och behöver något för att krydda det? Varför inte smycka med färg? Du kan motsätta dig reglerna för att måla ett matlagningsområde och välja ett helt vitt kök. Det låter chockerande eftersom vatten och mat ofta spills i köket. Men om du vill skapa ett kök som skiljer sig från andra delar av ditt hem, kan ett helt vitt kök vara din lösning. Det kan göra matlagningsområdet vackert och förfinat.

Varför är ett helt vitt kök det bästa alternativet för dig?

Om du är intresserad av en långsiktig köksmakeup är den vita färgen det bästa valet. Detta beror på att vit är en universell färg och passar alla kökstil som land, vintage, modern och så vidare. Med färgen vit kan du enkelt lägga till andra färger till temat. Gula skåp, blå baksida eller svart bänkskiva – vit färg kompletterar allt.

Om matlagningsområdet i ditt hus är litet kan du göra det större med en streck vit färg än tidigare. Som ett resultat känns rummet luftigt och du har möjlighet att göra köket mer inbjudande och vackert. Om du vill skapa en illusion av ett rum, be målaren att använda vitt också för skåp, bänkskivor, väggar och andra ytor.

  • Helt vitt kök är inte tråkigt

Ett helt vitt kök behöver inte vara sterilt som ett sjukhusrum. Det kan vara snyggt, förfinat och vackert. Lägg till textur i köket och ge det en karaktär. Du kan välja grova timmer, träbänkar, kaklade ryggar och originalkorgar. Här är några andra sätt att skapa ett lyckligt, rent vitt kök:

  1. Du kan måla köksfönstret eller köksön i en ljus färg för att göra området ser lyckligt ut.
  2. Utrusta köket med dina favorit kokböcker, unika suckulenter och färgade redskap.
  3. Glasdörr till skåpen kan ge textur i rummet.
  4. Använd dramatiska belysningsarmaturer för att lysa rummet.

Tror inte att valet av vit färg kan göra ditt kök tråkigt. Ett helt vitt kök kan se snyggt och inbjudande ut med hjälp av en erfaren målare. Anställ någon som förstår din vision och ger dig värdefulla tips för att ditt kök ska se ut som en miljon dollar. Och glöm inte att lägga till struktur och dimension i köket, eftersom det gör skillnaden.