Allure Office Makeover

Allure skrivbordstillbehör

När Paul Mitchell bad Décor Aid att samarbeta med dem och ge två Locka redaktörer gröna kontor makeovers, vi var psyched att acceptera utmaningen. Locka är baserat i New Yorks One World Trade Center, och eftersom kontoren är så nya är de också lite av en tom duk. När du tillbringar dagen i ett höghus mitt på det livliga Lower Manhattan är det lätt att känna sig ganska borttagen från naturen. Så vi ville ta med massor av naturliga element för att införa sina utrymmen med värme, färg och liv. Ta en rundtur i deras renoverade utrymmen och bli inspirerad att lägga lite grönt till ditt hemmakontor.

Rachael Wang, Allure Fashion Director

kontor med hängande saftiga planteringsmaskiner

När ditt jobb kretsar kring modebranschens hektiska, galna värld behöver du en lugn flykt (även om det är på jobbet). Det är precis den vibe som vår designer ville uppnå med Allure Fashion Director Rachael Wangs zen office makeover. Hon ville ha en vägg med växter, så vår designer skapade en hängande trädgård med suckulenter i mattvita keramiska planteringsmaskiner från West Elm.

Organiska element

kontor med inbyggda bokhyllor och växter

För att lägga till mer av en organisk, utomhuslig känsla till Rachaels kontor i One World Trade Center, lade vi till paneler av träfanérpapper till olika utrymmen på väggen bakom hennes inbyggda hyllor. Vi stylade hyllorna med växter i naturliga barkbehållare och förstärkte hennes organisationsspel med en uppsättning återvunna pappspärmar.

Färska nedskärningar

orange tulpaner i randig vas

En elegant randig vas full av vårens finaste tulpaner lägger till en livlig färg i rummet och fungerar som en välbehövlig stämningsförstärkare.

Nicole Chapoteau, Allure Accessories Director

kontor med öppna hyllor

Som tillbehörsdirektör vet Nicole bättre än någon annan hur vackra detaljer kan förvandla en look, så vi gav hennes kontor en glamorös förvandling. Från metalliska skrivbordstillbehör till ett elegant utbud av suckulenter gav vi hennes utrymme en boost av färg och glans.

Bländande prickar

svartvit prickad tapet

Vi täckte en vägg på Nicoles kontor med Chasing Paper’s Speckle-tapeter. Den är avtagbar, vilket gör den idealisk för kontor (och modälskare med ständigt föränderlig smak).

Metalliska accenter

skrivbord med färgglada tillbehör

Metalliska planteringsmaskiner och tillbehör kompletterar Nicoles samling av Jeff Koons ballongdjur.