Alternativ för laminatgolv

hållbarhet

Laminatgolv, med ett hållbart och hållbart slitlager, är mycket starkare än de flesta lagda trägolv, mattor och vinylgolv. De är mer repa-resistenta än mjuka ytor (t.ex. massivt trägolv). ) Och är ett av de bästa alternativen för hushåll med tung fottrafik, barn eller husdjur. Men det bästa är att laminat kommer att se ut som nytt i flera år.

motstånd

Laminater är mycket resistenta mot fläckar, blekning och fukt. Många tillverkare av laminatgolv ger garantitäckning under en lång tid (vanligtvis 10 till 25 år).

Underlättad installation

De bästa märkena av laminatgolv har utvecklat en limfri läggningsmetod för flytande golv. Du måste bara klippa, klicka och vara redo att gå eller till och med parkera tunga föremål som möbler. De flesta professionella installatörer kan göra detta på några dagar, men om du vill göra det själv kommer det troligtvis att ta längre tid.

Enkel rengöring och underhåll

Använd endast lite tvål och vatten för att ta bort smuts och smuts. Dina laminatgolv ser helt nya ut.

Hälsosamma golv

Laminatgolv erbjuder en mycket renare och hälsosammare livsmiljö med regelbundna rengöringscykler jämfört med andra golvbeläggningar som mattor. Det förvarar mindre damm, dander och allergener och lämnar inga skräp på ytan. Allergipersonal rekommenderas ofta att ta bort mattorna från bostaden.

Ekonomiskt

Ett typiskt laminatgolv är en mycket ekonomisk lösning om man tar hänsyn till kostnaden för alternativa golvlösningar. Massiva trägolv kräver 4-5 förädlingar och mattor och vinyler måste bytas ut minst två gånger (beroende på trafikbelastning), medan laminat inte kräver något.

Sammanfattningsvis är det inga problem med laminatgolv att barn som leker med sina leksaker på marken, hundar som springer med smutsiga tassar, vänner som går runt med våta skor eller spädbarnsflaskor överallt. De är det perfekta golvet för upptagna familjer och växande hushåll .