Anpassade fönsterluckor

Om du vill dekorera ditt fönster med en vacker persienner, som ger möjlighet att kontrollera ljuset och avskildheten i ditt hem. Därför är det viktigt att du gör rätt val i ditt hem för att uppnå en prestigefylld stil. I den här artikeln kommer jag att ge dig en introduktion till stegen som du kan använda för att välja rätt för dig.

1 Lär dig grunderna.

Det finns många typer och du borde bättre besöka en webbplats eller en verklig järnaffär för att veta kunskapen. Det finns främst den romerska typen, typen av material, typen av celluloid, den yttre typen, träaffären och metallbutiken. Dessa typer finns i butiken. Innan du bestämmer dig för en, är det bättre att vara medveten om det.

2 Mät storleken på ditt fönster.

Du bör definiera storleken på anpassade persienner beroende på fönstret. Med en fällbar linjal kan du enkelt ställa in fönstrets bredd och längd. Och sedan kan storleken på persiennerna definieras och det kan vara längre om du planerar att tappa persiennerna på golvet.

3 Korrigera stilen för anpassade persienner

Med tanke på arkitekturen i ditt hem kan du designa olika typer av persienner som passar ditt hem. Du kan till exempel titta på utsidan eller inuti huset. För att bevara ett historiskt utseende är viktorianska eller romerska persienner bättre än metallgardiner. Persiennen i trä och bambu ger en stuga en orientalisk stil.

4 Ta hänsyn till ljus- och visuellt skyddsfaktor.

Huvudfunktionen för anpassade persienner är att kontrollera ljuset och utseendet på utsidan. Du kan använda dekorstängerna som gardiner, gardiner och kransar. Gardiner är veckade paneler som faller mot golvet medan gardinerna är kortare. Både gardiner och gardiner kan förbättra din kontroll över ljus och integritet.

5 Persienner i badrum och kök

Du kan också dekorera badrummet och köket med persienner. Det är bättre att använda vinyl mini-persienner, och det finns flera färger att välja mellan. Föredragna är vinylgardiner som kan hålla fuktigheten. Kaféets gardiner kan också användas i badrummet och köket, och materialet är fuktbeständigt.