Ashley Barstolar

Arcadia är en stad i dalen i södra Trempealeau County. På grund av det välsignade landskapet i Arcadia kallades det "Guds land." Det är därför inte förvånande att denna underbara stad är hem för ett av de företag som är kända för att vara en av de bästa i landet.

25 år efter grundandet av Ashley Furniture Industries av Carlyle Weinberger i Chicago, IL, flyttade företaget till Arcadia 1970. Sedan dess har Ashley blivit en möbeltillverkare i världsklass. I mer än ett halvt sekel har Ashley lagt upp sig att bli världens bästa möbelföretag. Inte konstigt då att Ashley är det bästsäljande hembygdsmärket i Nordamerika.

Varför köper folk Ashley-möbelprodukter? Svaret är inte riktigt komplicerat. Ashley tillverkar produkter av högsta kvalitet och säljer dem till låga priser. Som ledande tillverkare av barstol tillverkar Ashley snygga barstolar gjorda av olika material som trä, metall, trä / metall etc.

Ashley Wood barstol

För de som vill göra sina hembarer mer eleganta och förfinade är några Ashley-träpallar det perfekta komplementet. Ett bra exempel på en Ashley-pall är Conrad-serien. Denna moderna pall är tillverkad i mörk massivt trä och har en ergonomiskt formad rygglös sits.

För människor som vill ha mer komfort är 24-tums Avery Ashley träpall det perfekta valet. Denna snygga barstol har en tunn rygg och är utrustad med en bekväm PVC-stoppning för maximal komfort.

Det är mycket chatt när man äter eller dricker i baren. Det kommer en tid då det är ganska svårt att samtidigt samtala. Men det vore inte artigt att svara någon om du inte står inför honom. Men med Ashleys 24-tums Dorie-vridpall för din bar är det enklare och roligare att prata med vänner och familj i din bar. Denna vridpall har ett modernt ryggstöd som ger dig mer komfort.

Ashley Metal barstol

När det gäller sittplatser i metallstänger, Ashley & # 39; s avföringar är definitivt bland de bästa. Ashley metallpallar finns i många utföranden. Det finns enkla metallstolar som har färgade tygstolar. Ashley gör också kromstolar som är perfekta för retro-teman eller futuristiska husbarer. Förkromade barstolar är inte bara snygga utan också praktiska eftersom de är justerbara och utrustade med en roterande mekanism.

När du köper barstolar från Ashley gör du inte bara din hemmabar mer elegant och vacker, du hjälper också miljön. Ashley Furniture Industries, Inc. är ett av få företag som har åtagit sig att skydda miljön.