Aspen sovrumsmöbler

Om du väljer Aspen sovrumsmöbler, har du ett brett val och kom ihåg att Aspen möbler är tillverkade i Amerika. Inte bara är du patriotisk när det gäller att stärka den amerikanska ekonomin, men amerikanska möbler är en av de bästa i världen. Här är en kort översikt över Aspen-möbler med särskild uppmärksamhet på företagets sovrumskollektioner.

Inte alla amerikanska möbler som säljs i USA tillverkas i Amerika – en rimlig mängd görs i Kina idag, men Aspen tillverkar sina möbler i Arizona. Aspen Cambridge-kollektionen erbjuder ett urval av vackra sovrumsmöbler i brunt körsbär, svart och vitt.

Aspen Cambridge Collection

Detta sortiment kännetecknas av en traditionell engelsk design från 1700-talet samt de rena linjerna från Shaker-möblerna. Resultatet är en vacker elegans som ser bra ut i alla hem och är typisk för moderna amerikanska möbler. Sängarna är utrustade med JustRight Madrass Height System, som gör det möjligt att justera sängramens höjd för att passa olika madrasstjocklekar.

För extra lagringsutrymme ingår två lådor med full låda för smidig användning på kullager i rostfritt stål. Dessa sängar finns i dubbel, drottning och king size. Nattbordet med en låda och två hyllor uppfyller kraven på en genomsnittlig madrasshöjd, som ligger cirka 10 till 15 cm över golvet. Om du föredrar finns det ett sängbord med tre lådor utan öppna hyllor.

Cambridge: s sovrumsmöbler i Aspen har också en 64-tums byrå och en matchande spegel, liksom en tre-låda underhållningskista med två öppna hyllor för mottagningsboxar eller inspelare. Din plattskärms-TV är på toppen och ger dig en klar bild av TV: n, även när du ligger platt på din säng. Allt tillverkat i Amerika och byggt till en hög standard av utförande.

Du kan också välja en 52-tums bröst med 6 lådor i samma tre ytor. Om du inte har tillräckligt med utrymme efter att du har installerat din king size-säng, nattduksbord och ibland en garderob, kanske du inte har tillräckligt med utrymme för en byrå och en byrå. I det här fallet erbjuder Aspen Home Furniture möjligheten till en Chesser: Denna Chesser tillverkas exklusivt i Amerika och kombinerar fördelarna med en byrå med en matchande spegel.

Aspen Bayfield Range

Amerikanska möbler blir inte mycket bättre, men Aspen-möblerprogrammet går vidare. Om Cambridge-kollektionen inte passar dig, är Bayfield-kollektionen en samling av solid amerikanska möbler i mörk mahogny.

Sängarna i Bayfield-kollektionen finns i storlekar Queen, King och California King och är därför lämpliga för majoriteten av den amerikanska befolkningen. Du har valet mellan vanliga eller vadderande brädor. Den senare erbjuder ett par lådor. Måtten för lådorna med king size-säng är 31 B x 24 D x 7 H tum. Måtten på drottningens lådor är desamma men 6 tum mindre breda.

En av de viktigaste designfunktionerna i Bayfield-kollektionen som skiljer den från Cambridge är att Bayfield-sängarna erbjuder design av en slädsäng i huvudgavlarna. Genom att byta sänggavel kan du enkelt förvandla din säng från en normal sängstil till en släddesign.

Bayfield-kollektionen innehåller också en byrå med 9 lådor med filtfodrade lådor för dina smycken. Den 44-tums underhållningsboxen är mer än bara en TV-stativ i sovrummet. Den har fyra lådor, i de övre lådkomponenterna för din TV, z. B. en satellitbox kan lagras. Nästa låda har elektriska utgångar och HDMI-portar för en bärbar dator.

Du kan inte bara använda den för att titta på TV vid sänggåendet, utan du kan också titta på direktuppspelade eller laddade livefiler på nätet via en bärbar TV-länk eller få tillgång till Internet för personlig eller affärsmässig användning. Detta är ett mycket användbart sovrumsmöbler som du inte kommer att sakna om du inte redan har det!

Tillverkad i Amerika

Dessa är bara två av Aspen Home Furniture: s möbler för sovrumsmöbler. Precis som företagets möbler för vardagsrum och matsal, är varje bit tillverkad i Amerika. Att köpa amerikanska möbler betyder inte nödvändigtvis att du köper den bästa kvaliteten, eftersom USA är samma som alla andra länder – de erbjuder det dåliga och det goda!

Men Aspen Home Furniture verkar erbjuda några av de bästa elementen i riktiga amerikanska möbler när det gäller design och hantverk. Du kan inte begära mycket mer, och om du letar efter möbler från Amerika är Aspen sovrumsmöbler bland de bästa amerikanska möbler som för närvarande finns på marknaden.