Baby Nursery Möbler Idéer

Efter alla upp- och nedgångar när det gäller att bära, mata, byta, klä och skämma bort fyra värdefulla barn, kan jag säga säkert att jag vet vad som fungerar och vad som inte gör.

Många barnbarnsmöbler finns tillgängliga på marknaden idag. De flesta är inte nödvändiga. Enligt min mening behöver du bara fem möbler till din dagis. (Om du inte har ett skåp i ditt barns rum kan du behöva lägga till ett skåp i listan.)

Någonstans att sova – en barnsäng.

Du har många alternativ, från en enkel standardbädd till en lyxig rund eller fantasibusssäng. Om du har några dollar kvar är konvertibla barnsängar bra värde.

Oavsett vilken babysäng du väljer, kom ihåg att tänka på säkerheten för barnsängar. De nuvarande säkerhetsriktlinjerna för barnsängar är striktare än tidigare. Av denna anledning rekommenderas inte användning av en begagnad barnsäng.

En plats att byta, klä sig och leka med barnet – Ett omklädningsbord.

Vissa människor kommer att be dig att ge upp den här artikeln och byta ditt barn i spjälsängen. Om du har bestämt dig för en barnsäng med en nedfällbar sidoskena, är detta mycket möjligt. Men du kommer antagligen att hamna med ryggsmärta.

Om du bestämmer dig för ett omklädningsbord har du valet mellan ett omklädningsbord med en öppen front och mycket trevliga förvaringskorgar eller en sängbordkombination.

Kommode är ett mycket bekvämare alternativ, både när spädbarn kryper och när de lagras i barnkammaren. Försök hitta en med fyra eller flera lådor eller tre lådor och ett sidoskap. (Var medveten om bordets höjd, midjahöjden är bäst för enkel byte.)

En säkerhetsskena och säkerhetsbälten ska fästas vid alla skötbord. Använd dessa varje gång du byter barn.

Någonstans för alla använda baby kuvert – En babykorg.

Oumbärligt för att hålla ett öga på alla dessa små babykläder. Om du inte tvättar resten av familjetvätten med det milde tvättmedlet som rekommenderas för spädbarn kan du spara mycket tid.

Om utrymmet kräver ett problem, fungerar en tvättväska, som hänger på baksidan av trädgårdsdörren, också.

Någonstans att mata förnödenheter och en lampa – Ett nattduksbord eller ett bord.

Barnskyddslampan och nattlampan är här nära matstolen. Ett nattduksbord är bättre eftersom det har lådor för matning av babyföremål.

Natttimmarna är så mycket lättare när du känner dig bekväm och har allt du behöver, organiserat och i närheten.

Sitt någonstans och mata barnet – en gungstol eller en glidflygplan.

Ett absolut måste för alla morgonomsorgssessioner. Pengar kan inte köpa timmar och timmar av bindningstid du har här med din lilla.

Se till att du försöker sagan eller glidflygplanet innan du köper dem. Du kommer att ångra en snabb shopping om du sitter klockan tre på morgonen i förskolan och stolen orsakar ryggsmärta.