Babysängkläder Säkerhetstips

Föräldrarna fastnar i en virvel av känslor när det gäller deras barn. Det finns en miljon saker att köpa, att göra och att tänka på. Alla föräldrar håller med om att deras barns säkerhet är deras högsta prioritet. Bebisar kan inspirera oss att tappa några blinkningar, men spendera mycket tid på att ta en tupplur. Av denna anledning är det av yttersta vikt att följa säkerhetstips när det gäller sängkläder för barn. Tänk på följande resultat.

– Köp barnsängar som sitter ordentligt över babysängen och över hörnen.

– Använd stötfångardynor som täcker hela sängen och fästs på plats. Dessutom ska dynorna ligga säkert mot barnsängens sidor.

– Sätt in stötfångarens kuddar tills barnet är tillräckligt gammalt för att gå till ett stående läge. Då kunde barnet med dokumenten försöka komma ur barnsängen.

– Det är oerhört viktigt att köpa sängkläder. Använd aldrig kuddar, kuddar, sängkläder för vuxna eller andra produkter som inte är specifikt utformade för spädbarn.

– Vissa mödrar och fäder gillar att ta på sig barnsängen när barnet inte sover. Se till att ta bort fyllda djur, kuddar eller andra föremål som inte bidrar till barnets säkerhet när du lägger ner ditt barn för att sova.

– Din läkare kan ha gett dig specifika instruktioner. I babylitteratur uppmanas dock alla barn under tolv år att ligga i vaggan så att de kan sova på ryggen.

– Söta babykläder är mycket populära bland mödrar och fäder. Var dock försiktig så att du inte täcker ditt barn vid sänggåendet. Täck barnet med en tunn filt, z. B. ett mottagningstak.

– Kontrollera regelbundet din unika barnsäng för lösa suturer eller suturer som kan orsaka kvävning.