Bachelor Pad Idéer

bachelor pad idéer

Att flytta in i din första ungkarlskudde någonsin och behöver lite hjälp med att passa den för att göra dina drömmar hemma eller letar du efter kungliga kuddidéer för att få ut det mesta av ditt utrymme? För att få dig inspirerad avlägsnade vi 10 episka bachelor pad designidéer från Décor Aid designers för att lyfta ditt hem med lätthet.

Kartlägg din Bachelor Pad-kurs

ungdomshemidéer 2019

Precis som när du dekorerar något utrymme, närma dig estetiken i din ungkudd med en handlingsplan för att få ut det mesta av ditt utrymme utan att behöva offra för mycket tid.

Från smarta bachelor-idéer som hämtas från den här praktiska resursguiden för att ta med föremål som du alltid har velat i ditt hem, gör en plan tillsammans för att enkelt möta dina behov, önskemål och syn.

Funktionell konst

bachelor pad idéer loftlägenheter

Konst lyser upp vilket hem som helst, men om du inte är ett fan av de mer ’klassiska’ konstverken och har lite utrymme, vad sägs om att hålla din konst på en funktionell nivå? Gör en kontaktpunkt från din cykel – montera den på väggen eller taket för en cool och funktionell konstnärlig skärm – som slår att ha den stödd upp vid ytterdörren.

Om du letar efter bachelor pad-idéer för små utrymmen eller bachelor pad-idéer på en budget är konst som fördubblar funktion ett bra alternativ att överväga. Om du vill samla in poster, varför inte visa dem på väggen? De blir lättillgängliga, lånar ut din lägenhetspersonlighet och ger ett fantastiskt konstnärligt utseende. Från TV: n på väggen, till dina böcker och köksutrustning – håll ett öga runt ditt hem för dina egna konstnärliga bachelor-idéer.

Industriella golv

bachelor pad idéer golv

Vem älskar inte ett industriellt utseende? Och var bättre plats för det än i din egen bachelor pad? När industriell och maskulinitet går hand i hand; vi älskar utseendet på polerade betonggolv och grovhuggna trägolv som de som finns i en ny kunds hem – eftersom de inte bara ser fantastiska ut, men de är mångsidiga – vilket gör dem till en av de bästa bachelor-lägenhetsidéerna.

Men om polerad betong inte är något för dig, ta in det industriella med kala golvbrädor. När det gäller idéer för ungkarlspadsvardagsrum är kala golvbrädor ett bra alternativ. De är maskulina och industriella samt är varma och välkomnande.

Pallmöbler

bachelor pad idéer möbler

När man överväger designade idéer för ungkuddar på en budget kan pallmöbler vara ett bra alternativ att prova. Allt du behöver för att komma igång är lite DIY-kunskap (som lätt kan hittas på YouTube). Inte bara ser pallmöbler coola ut, men det är också otroligt billigt – köp några pallar och skruvar så är du redo att gå.

Du kan skapa en upphöjd sängplattform för att lägga din madrass ovanpå; team dessa med några bekväma sittdynor och dina vänner kommer till dig för bachelor pad vardagsrum idéer.

Platsbesparande kul

bachelor pad idéer dekorerar råd

Vad är en ungkarlspad utan något roligt? Det är ett måste när det gäller ultimata idéer för ungkarlspad. Inte alla har ett utrymme de kan passa in i ett stort biljardbord i, så vi har kommit med några utrymmesbesparande ungkuddsidéer så att du fortfarande kan ha en rolig anda.

Det enklaste av alla idéer är ett darttavla – dessa kan skruvas direkt på väggen och samtidigt bli en kontaktpunkt, eller så kan den döljas i ett fint träskåp.

Exponerad tegelsten

bachelor pad idéer hur man dekorerar

Om du har en vägg där du kan skapa en funktion av exponerad tegelsten, använd den till din inredningsfördel eftersom det fungerar perfekt för stora eller små bachelor-idéer. Utsatt tegel ser fantastiskt ut och arbetar för att skapa en maskulin, rå kant i din lägenhet.

Oavsett om det är en vägg eller hela lägenheten kan vi bara inte komma över hur otroligt exponerat tegel ser ut för bachelor pad lägenhetsidéer.

Träpaneler

ungkarl pad idéer vardagsrum

Träpaneler är en av de ungkuddsidéer som kan få alla rum att se mer raffinerade ut. Det är det perfekta sättet att hålla din lägenhet snygg och samtidigt ge en maskulin kant. Träpaneler kan vara lite dyra, så om du har en budget kan du behöva titta på andra bachelor-idéer.

Träpaneler är ren lyx och ligger högst upp på vår lista för ungkarlspadéer 2018. Håll det traditionellt och gå efter en mörk fläck, eller något lite mer livfullt med en ljus färg eller vit. Och om du känner dig äventyrlig, välj en sofistikerad mörkblå eller grå.

Läder

bachelor pad idéer lädersoffa

Att introducera läder när du designar dina bachelor pad-lägenhetsidéer är ett måste. Läder ser bra ut, från en skinnsoffa till en läderstol och till och med en ottoman i läder. Mörka väggfärger och soffor i vintagebrunt läder ser för bra ut tillsammans och vi tycker att de borde vara med i alla ungkuddsidéer 2018.

Vintagebitar kan vara dyra, så om du utformar idéer för ungkarlspad på en budget, leta efter bitar med ”vintage stil”, eller leta reda på sparsamhetsbutiker för den perfekta lädret.

Blanda mörka färger med ljus

bachelor pad idéer lägenhet design

Om ditt utrymme inte är så stort och du har fastnat för små idéer för ungkuddar, blanda och matcha ditt färgschema med ljus och mörker för att uppmuntra känslan av rymd. Vi vet alla att ljusa färger får rum att se större ut och mörka färger får rum att se mindre ut, så använd det till din fördel. Låt tre väggar målas i en ljus färg och en i en mörk färg – detta skapar inslag och drar ögat ner i den mörka väggen, vilket gör att ditt rum ser längre ut.

Måla väggen bakom hyllorna i en mörk färg för en kontaktpunkt i ditt rum, eller fördjupningar bakom en skorsten i en uttalad färg.

Blanda traditionellt med modernt

bachelor pad idéer dekorera

Att blanda traditionella element med moderna är en av de ultimata idéerna för ungkuddar du kan prova på egen hand. Den här stilen har en sådan inverkan och fungerar för stora eller små bachelor-idéer.

Att smälta det gamla och det nya tillsammans skapar en eklektisk atmosfär som kommer att vara din i ditt hem. Plocka upp bitar och bitar som du ser dem – från antikaffärer och sparsamhetsbutiker.

Underhållande utrymme

bachelor pad idéer lägenhet

Varje ungkarls dröm är att ha en bar hemma. Om du har plats och pengar, gör då investeringen. Ha en cocktailstation utsmyckad med alla glänsande verktyg du behöver och en bank med livfulla glasflaskor. Behöver du kandidatkuddar för små utrymmen och inte har tillräckligt med utrymme för att installera en bar? Investera i en dryckesvagn så att du enkelt kan underhålla.

Du kan välja en retro minimalistisk design eller gå ut och få en jordglob. Det är en av de enklaste och billigaste bachelor pad-idéerna där ute, det gör stor skillnad. Oavsett vad du väljer kommer dina vänner att tacka dig för att du har dryckerna till hands.

Håll det minimalt

dekorera bachelor pad 2019

Från Silicon Valley till Big Apple, det handlar inte bara om att göra en ordentlig svampkudde, det handlar mer om att skapa det bästa utrymmet för dig att varva ner i slutet av en lång dag samtidigt som du drar in inspiration från de snygga bachelor-pad-idéerna du har tas in i hela ditt hem.

Genom att hålla din ungkudde minimal övergripande, kommer du att spara massor av tid på att städa och organisera, eftersom allt kommer att ha sin egen plats och det inte blir för mycket röran att distrahera eller behöva ta hand om. Lägg märke till de smarta ungkuddsidéerna som framhävs i köket ovan, medan rummet är väldigt litet, men det har fortfarande en varm och inbjudande känsla som ser lika lätt att rengöra som det är tidlöst.

Organisation är nyckeln

2019 bachelor pad idéer

Som du gör i alla utrymmen, skapa en ungkarlspad som har smarta organisationsvägar för ett lätt att hantera utrymme som är lika attraktivt att starta.

Tänk på vad som är de bästa bachelor pad-idéerna 2019 för ditt utrymme. Är du en pragmatiker? Eller är du en samlare av memorabilia som du vill se vackert visas i hela din ungkarl?

Hur som helst kommer lagring att vara viktigt för att få dina ungkuddsidéer 2019 att leva sömlöst, eftersom när varje element i ditt hem har ett särskilt område, kommer du att se hur mycket enklare utrymmet blir att hantera med liten eller ingen tid investerad.

Bilder via Pinterest