Bachelor Pad presenterade lägenhetsterapi

ungkarl pad galleri vägg

En ungkudde för 2 sovrum före kriget, som ligger på en lugn, trädkantad gata i West Village, uppdateras efter skilsmässa för en fyrtio år gammal kund. Projektet presenterades nyligen i lägenhetsterapi.

ungkarl pad galleri vägg

För att maximera en blygsam budget på $ 15 000, omfördelade vi de flesta möblerna och konstverk och köpte vintagefynd. Vi köpte ny belysning, tillbehör och fokuserade på små detaljer med maximal påverkan, accentväggar, nya ytor och tillbehör. Tillsammans med det strategiska köpet av några nya bitar, tillbehör och flyttning av konstverk kunde vi skapa ett nytt flöde genom rummen som gjorde en dramatisk skillnad.

bachelor pad vardagsrum

Sovrummet är det mest intima utrymmet som ett par delar, men att byta ut sängen var inte ett alternativ. En mörkgrå grässtrukturerad tapet sattes till en vägg för att ge en tydlig visuell effekt och för att maskulisera rummet.

bachelor pad matsal

Hänglampor i glas på båda sidor om sängen ersatte en gammal skrivbordslampa, som omedelbart förändrade atmosfären. Grå sänglinne parades med orange accenter som plockade upp det bruna och koppar som redan fanns i rummet och pälskuddar och ett kast mjukade utseendet genom att lägga till textur.

bachelor pad sovrum

En feminin skänk och lampor ersattes av en skänk som tidigare satt utanför köket. Vi refinished det, lagt till en pall för ytterligare sittplatser, en modern stativ golvlampa, och flyttade konstverk.

ungkarl pad fåfänga

Eftersom budgeten inte tillät köp av ett nytt matbord, finförhandlade vi originalet och flyttade det till den plats där en konsol en gång satt. Vi renoverade köksskåpet och bytte drag och det kändes som ett nytt kök.

bachelor pad spiraltrappa

Sovrummet på övervåningen öppnade för en vacker takterrass, men persiennerna drogs alltid och en gammal klumpig soffa var inte så inbjudande, så rummet blev en mörk förvaringsgarderob.

bachelor pad hemmakontor

Vi bytte ut soffan med en sovhytt för övernattningsgäster, uppdaterade belysningen, stängde av spegeln för ett ljust konstverk och lade till orange och vita pälskuddar för glad värme. Rymning av fönstren på bambu persienner blev rummet en fristad snarare än ett försummat skåp.

bachelor pad gäst sovrum

ungkarlspad ungkarlmantel