Bäddsoffor och bäddsoffor

Sov- och bäddsoffor används alltid som extra sängar. Oavsett vilken husstorlek du bor i, finns det alltid utrymme för fler sovarrangemang. Oavsett om det är ett planerat eller spontant parti, en familjeåterförening eller om vädret blir dåligt och dina besökare måste stanna över natten för att de inte kan åka hem kommer det alltid vara en tid i dig som behöver mer sömn Människor för vilka du har sängar.

Visst, barnen bryr sig inte om att spendera en natt på golvet – faktiskt många av dem älskar det – men de flesta av oss vill hellre sova på en soffa än på golvet, oavsett hur djupt mattan är! Så om soffan ibland används som en säng, varför inte köpa en bäddsoffa eller en bäddsoffa just nu? Det finns många olika typer, många till bra priser.

Sovmadrasser kan snabbt fällas ut till en säng efter behov och nästa morgon förvandlas till en soffa igen. Detta är en mycket mer bekväm lösning än att sova på golvet och en alternativ föredragen lösning på problemet med en oväntad gäst. De är perfekta för lägenheter, vindar och andra platser i ditt hem.

Vad sägs om barnen? De vill att deras vänner ska tillbringa enstaka natt, och istället för att lägga till en extra säng i sitt sovrum, kommer de att älska idén att ha en egen bäddsoffa som omvandlas till en extra säng om det behövs. Din son eller dotter känner sig mycket mer vuxen med en soffa i sovrummet än med en extra säng som sällan används.

Ett exempel är en 72-tums signaturslipa med en bekväm fjädermadrass (72 x 52 x 5 tum). Mekanismen är mycket lätt att lyfta och återvända. Du kan också ha bäddsoffor inbyggda i sektioner, och Catfappers bäddsoffor med tre kuddar kan kombineras med hörnskåp och solstolar eller skjutreglage för att ge de extra övernattningsgästerna den perfekta queen-size-sänglösningen och samtidigt ge den ultimata komforten.

Detta är bara exempel på vad som finns tillgängligt på marknaden och inte alls en komplett lista. Mindre versioner finns tillgängliga för barn, men upptar så lite plats som soffor, så att du köper hela versionen så att dina barn inte växer ut ur den. Det verkar bara vara ett ögonblick som har utvecklats från små saker till fullfjädrade tonåringar – och varför verkar våra barn alltid växa ut från oss?

Det är bara ännu ett litet pussel i livet, även om vi kanske övermat det! Oavsett anledning är det inte vettigt att köpa den lilla storleken på någonting eftersom våra barn kommer att behöva den största tillgängliga storleken i butiken! Börja spara nu – du har blivit varnad!

De viktigaste egenskaperna hos hotellet inkluderar en bäddsoffa, ett kafé, ett kafé och ett värdeskåp i receptionen. De är också bekväma! Om du tror att det finns en klumpig madrass med fjädrar i ryggen, tänk igen. Detta kan ha varit fallet tidigare, men moderna bäddsoffor är mycket bekväma och också stora: de är upp till en queen size-säng och större.

Ta sedan hänsyn till kostnaderna. Sova är ganska billigt till en början, så tänk på värdet du får med en soffa och en säng i en. Föreställ dig priset på att behöva köpa en soffa, en säng och sedan en madrass separat, jämfört med en sovkorts enskilda kostnad. Till och med en madrass för en säng kan kosta mer än en bäddsoffa. De finns i en mängd olika stilar, är täckta med en mängd olika material inklusive läder och finns i en rad tygkonstruktioner.

Du kommer säkert att hitta en sovande bil som passar din nuvarande klädstil och inredning. Det finns inga stora, chunky saker som ser ut som om de gömmer en säng: Moderna bäddsoffor är smala och strömlinjeformade, och du kan bara inte säga att det här är möbelversionen av en Transformer – nu finns det en försäljningsplats för barnet , om du behöver en!

Så om du tror att du behöver en extra säng vid någon tidpunkt i framtiden, eller om du är sjuk och lyssnar på människor som klagar över att behöva sova i soffan eller till och med på golvet, slösa inte din plats och extra säng. Bäddsoffor, bäddsoffor eller bäddsoffor är billiga, mycket bekväma och kan användas i alla rum i huset. Ingen bryr sig om var han sover – det beror på vad han sover.