Badrum fåfänglighet

badrumsfängelser 2019

Badrumsfängelser 2019; alltid ett hett ämne för diskussion mellan Décor Aid-renoveringsspecialister. Ett badrumsfack gör en stor skillnad i alla badrum, från att tillhandahålla funktionellt förvaringsutrymme till att ändra utseendet på ditt badrum.

Passa på att göra ditt badrum någonstans du gillar att spendera tid, snarare än någonstans du tillbringar tid av ren nödvändighet. Rensa upp röran och förvandla ditt badrumsutrymme till en oas av avkoppling med våra favorit trendiga badrumsfängslar till salu 2019.

Vit fåfänga

badrumsfängelser 2019

Vita fåfängor kommer att vara i trend oavsett om det är 2019 eller 2039. Vitt är så flexibelt och det passar i stort sett alla badrumsstilar och färger du kan tänka dig. Inredningen är inte ett problem om du går för vitt och du inte behöver oroa dig för att det går ur stil.

Oavsett om du tittar på moderna badrumsfängelser eller mer rustika badrumsfängelser, om du vill ha något som kommer att klara tidens prövning, är vitt det rätta valet för dig.

Grå fåfänga

bästa badrumsmöbler 2019

Vi vet alla hur trendig grå är just nu och det är inget undantag när det gäller badrumsfängelser 2019. Traditionella och rustika badrumsfängslar ser bra ut i grått; ger något mer old-school, med lite modern twist.

Grå har lång livslängd som färg, vilket betyder att den ser bra ut under lång tid och kommer att passa med massor av badrumsfärger – oavsett om du föredrar ett ljust badrum eller något med en mörkare ton. I våra böcker är grå det ultimata av klassiska färger för alla rum och för badrum? Tja, det finns inget mer tidlöst eller modernt, vilket gör det till ett felsäkert alternativ att tänka på när man handlar badrumsfängelser 2019.

Dark Vanity

mörka badrumsfängelser 2019

Om du vill lägga till lite drama i din badrumsdesign, är en mörk fåfänga vägen att gå. Kontrastera den mörka färgen mot vita plattor eller gå efter något humörigare och para ihop den med en grå ton.

En mörk fåfänga är superskön och alltid i trend, men tänk på att den här trenden kan vara tröttande snabbt, så det här är kanske inte det bästa alternativet om du planerar att investera i skräddarsydda badrumsfickor, eftersom du inte vill byta ut det inom en snar framtid. Med detta sagt kommer en mörk fåfänga alltid att vara ren och modern medan den låter ett badrum en seriös dos av vuxen glamour tack vare en lynnig ton och polerad känsla. Tricket här är att hålla andra element i ditt badrum ljusa i ton eftersom en mörk fåfänga kan se visuellt tung ut – vilket tyvärr i slutändan kommer att få ett badrum att se kallare ut och känna sig mindre.

Rosa fåfänga

rosa badrumsfängelser 2019

Rosa är så trendigt för badrumsfängelser 2019. Team med koppar- och guldtoner för ett trendigt badrum som alla årtusenden skulle drömma om. Det finns något med mjukheten i rosa som är lugnande och avkopplande; plus, det ser bra ut med kol och lättare gråtoner också.

Och bara för att dess rosa inte betyder att färgen är exklusiv för feminina toner. I själva verket tvärtom när du utforskar humörigare pinks full av attityd – från nykter till kraftfull.

Öppna hyllorna

eleganta badrumsfängelser 2019

Moderna badrumsmöbler med öppna hyllor öppnar utrymmet i ditt badrum och har en spa-liknande kvalitet. Föreställ dig utrymme för korgförvaring och uppsättningar av handdukar, precis som du kan se i ett posh spa.

Icke-fåfängor bjuder in dig ut i rummet och lägger till en ren kant till din badrumsdesign; håll dina öppna hyllor organiserade och snygga (och rör inte det för mycket). Icke-fåfängor hjälper till att ge känslan av mer utrymme i ditt badrum, vilket är bra om ditt badrum är på den mindre sidan. Med det sagt, när du använder öppna hyllor i vilket rum som helst, hys liknande föremål tillsammans i koordinerande korgar och soptunnor så att allt verkar lugnt och samlat och långt ifrån slumpmässigt.

Flytande fåfänga

flytande fåfänga i badrummet 2019

En flytande fåfänga är för alltid elegant och är en av våra favoritmodeller i badrummet, och med goda skäl. Den är perfekt för små badrum där du behöver öppna utrymmet och få det att känna sig större än det är – eftersom de inte går hela vägen till golvet ger de utseendet att de tar upp mycket mindre utrymme och skapar en illusion ytterligare golvyta.

De låter dig också stå närmare dem, så du tar faktiskt mindre utrymme när du är i badrummet – vilket innebär att de verkligen ger dig mer utrymme. En annan bra sak med en flytande fåfänga är att höjden kan justeras så att du kan ha dem så höga eller så låga som du behöver. Och när det gäller prisvärda skräddarsydda badrumsfönster, flytande stilar kan vara ett mycket smartare alternativ eftersom de kräver mindre bygg- och installationstjänster.

Minimalistisk fåfänga

minimal badrum fåfänga 2019

Om du älskar en ren linje eller motiveras av billiga badrumsfängelser för 2019, så är en minimalistisk fåfänga vägen att gå. Inte bara är de mycket billigare än dina rustika badrumsfängelser, men de har en mycket lägre kostnad att installera.

De är perfekta om du har en budget eller har ett litet badrum, eftersom de ser mycket mindre röriga ut och ser ut att ta upp mycket mindre utrymme än de med invecklade mönster på dörrarna och handtagen. För en minimalistisk badrumsfack med handfat, lågt liggande handfat och de enklaste av snygga kranar för att hålla utseendet konsekvent avtäckt. Med rustika badrumsfönster som har enkla linjer och rena detaljer, skaffa ett handfat som liknar din bänkskiva för att hålla utseendet ljust och tilltalande.

Dubbel handfat fåfänga

dubbel handfat badrum fåfänga 2019

Om du vill att ditt badrum ska skrika rikedom och kostnad (och du har plats för det) så är ett badrumsfack med dubbla handfat det enda sättet att gå. Det finns inget mer imponerande än att gå in i badrummet och få två handfat.

Oavsett om det är två av er som behöver vara i badrummet samtidigt, eller om ni bara vill imponera, så är dubbelt handfat ett säkert sätt att uppnå ett fantastiskt badrum. Om du inte är säker på om du har plats för två, ta en titt på skräddarsydda badrumsmöbler. Som sagt, a badrumsfack med handfat är ett viktigt och medan allt oftast är bättre i två, om det extra VVS-arbetet som krävs är för dyrt för din budget eller om du har lite utrymme, välj ett stort handfat istället för bättre användning.

Vintage fåfänglighet

vintage badrum fåfänga 2019

Vintagestilar är heta just nu. Att gå efter en bit i mörkt trä i vintage stil kommer att se bra ut med en vit handfat och passar perfekt med brons- och guldtoner med ljusinredning och badrumstillbehör.

Team en vintage fåfänga med mycket vitt och en stor spegel för att reflektera mycket ljus. De ser också bra ut med vackra keramiska mönstrade plattor om du vill lägga till lite färg på ditt badrum. Vintage fåfänglighet är också ett bra alternativ till dyra skräddarsydda badrumsmöbler eftersom de är lika unika men mycket billigare än att börja från grunden.

Återanvända byråer

eleganta badrumsfängelser 2019

Om du har en budget och rabatt på badrumsfängelser är din grej, vad sägs om att ominrikta en byrå? Detta är ett billigt alternativ till dyra badrumsfängelser 2019. Du kan förvandla en byrå till ett badrumsfack med handfat på nolltid – en byrå kommer att ge en härlig retrokant till din badrumsdesign och det är alltid kul att prova på re-intentioning något för ditt hem. Du kommer att vara stolt över ditt hårda arbete varje gång du går i ditt badrum.

När det gäller skräddarsydda badrumsfängelser, är det uppriktigt sagt ingenting som slår glädjen över en återanvänd vintage-fynd som kommer att säkerställa att ditt badrum är helt unikt för dig. Och eftersom du på ett hållbart sätt använder ett återvunnet fynd kommer dess kvalitet att förbli högsta och kan sluta ringa in till en mycket lägre kostnad än nya badrumsfängelser.

Marmor toppad fåfänga

fåfänga i badrum i marmor

En fåfänga i badrummet i marmor ser helt enkelt fantastiskt ut – lämna laminatet om du har råd och investera i en underbar marmorbit.

De ser inte bara helt häpnadsväckande ut, men de håller bra, och de rengörs och underhålls enkelt. Ja, de kan kosta lite mer än en laminatskiva, men de är värda det när du ser dem installerade; du kan inte slå kvalitet. Dessutom är marmor toppade ytor för en perfekt elegant sammansättning för rustika badrumsfängelser eftersom de skapar en underbart skiktad blandning av hög till låg. Dessutom förlorar marmor aldrig värde, vilket säkerställer att det alltid är en smart och klok investering för ditt hem.

Fåfänga med golv till takspegel

speglade badrumsfängelser 2019

Om du letar efter något med fåfänga speglar i badrummet 2019 som är lite annorlunda, vad sägs om en fåfänga framför en golv till takspegel?

Detta lägger till lite extra till din badrumsdesign som inte alla har, och i takt med att badrumsfängelser 2019 går är det en trend och en av våra bästa inspirationskällor. När allt kommer omkring, vad är lättare glamoröst än moderna badrumsmöbler som omges av ljusreflekterande speglar? Genom att ta med så många speglade ytor på kreativa och snygga sätt som du, kommer ditt badrum omedelbart att bli större, ljusare, dyrare, och du får lättare att klä dig under tiden.

Ram fåfänga

ram badrum fåfänga 2019

För något super chic och snyggt, vad sägs om en badrumsfasad ram? Om du inte behöver den förvaring som din traditionella badrumsfack med handfat tillhandahåller, är det här ett otroligt snyggt alternativ. Det är minimalistiskt och fantastiskt.

Vilket är ett utmärkt alternativ för moderna badrumsfönster som är subtila men ändå fulla av stora visuella effekter samtidigt som de sparar utrymme och håller utseendet tidlöst att starta. Välj en liknande stil som visas ovan för små badrum eller badrum med utmanande områden och hörn eftersom det passar nästan var som helst medan du lämnar ett mindre fotavtryck som förblir lätt i ögonen. Den andra fantastiska saken med ramfångar? De kommer aldrig att bryta banken tack vare sin snygga, robusta och enkla konstruktion.

Bilder via Pinterest