Badrum fåfänglighet

Ett riktigt enkelt sätt att uppdatera ditt badrum utan att göra en totalrenovering och spendera mycket pengar är att byta ut din toalett på badrummet. Badrum fåfängar kan bara kosta dig $ 100 (beroende på storleken du behöver), upp till några tusen dollar, beroende på din smak och budget. Jag kommer att prata om olika alternativ som finns tillgängliga för olika budgetnivåer för att hjälpa dig få badrummet i dina drömmar.

RTA fåfängtoppar eller förmonterade fåfänglighet är ett bra sätt att få ett friskt utseende på ditt badrum utan att spendera mycket pengar på det. De flesta hemförbättringsbutiker har sin egen uppsättning förmonterade badrumsmöbler som du kan ta direkt ur lådan och fästa till ditt badrum. När du börjar lägga till mer designdetaljer till fåfänga har dessa fåfängaenheter traditionellt varit din grundgarderob med vissa detaljer på dörren, som finns i en mängd olika dörrstilar och finish. Det finns också hundratals företag som säljer RTA-handfat på Internet. Dessa är vanligtvis av något bättre kvalitet än vad du hittar i Home Depot eller Lowes, och de är i allmänhet billigare eftersom de inte har de höga omkostnader som stora erbjudanden orsakar. Skillnaden mellan fåfängaenheterna du köper och de RTA fåfänghetsenheter som du hittar online är att du behöver montera RTA fåfängar själv (som normalt bara kräver en skruvmejsel). Det här är samma skåp som du hittar i alla nybyggda hus med höga priser.

Om du letar efter något mer modernt är Euro Vanity en av de hippaste transformationstrenderna. Euros fåfängaenhet kan känns igen av den utskjutande tvättställen framför och de krökta dörrarna nedåt. De flesta handfat säljs som ett kit med den medföljande handfat. Dessa kan också hittas som förmonterade enheter i butiken eller på nätet som badrumfack. Själva skåpet är vanligtvis inte så djupt som dina traditionella fåfängaenheter, men har lagringsutrymme under diskbänken. De flesta företag erbjuder tre grundfärger: vit, ek och körsbär. Men du kan ibland hitta några unika målarjobb om du ser tillräckligt hård ut. Om du vill ha ett mer modernt utseende i resten av ditt hem kan du integrera samma designfunktioner i ditt badrum

Något som har blivit alltmer populärt under de senaste åren hos människor som försöker skapa en mer individuell look i deras badrum kallas ett badrumsstol. Det kallas en fåfänga tvättställ eftersom människor bokstavligen tog antika möbler och eftermonterade det till hus VVS och ett handfat. På grund av efterfrågan på denna typ av tvättställ har tillverkarna äntligen börjat producera fåfänga-enheter som ser ut som antika möbler. Du hittar den här typen av fåfänga i många avancerade hem som vill behålla det individuella utseendet på det hem som rinner ut i badrummet. Möjligheterna till tvättställ för möbler är obegränsade och priserna kan variera från några hundra till några tusen. Detta är en snygg look om du har den stora budgeten som krävs för att ditt badrum ska se lika vackert ut som fåfänga!

Slutligen, för det ultra-anpassade utseendet är den konstnärliga eller dekorativa badrum fåfänga. Denna typ av fåfänga är en korsning mellan en fåfänga och ett konstverk. De erbjuder stil och detaljering av möbler med den konstnärliga känslan av ett konstverk. För husägare som vill göra ett riktigt uttalande med sin badrumsdesign eller till och med göra det till husets hjärta, är den konstnärliga fåfängen det ultimata valet. Men denna typ av högkvalitativ design har ett pris. De flesta fåfängar börjar på 1 000 dollar och från och med då är detta inte en liten investering. Det trevliga med de praktiska företagen de säljer är att de kommer som en komplett uppsättning av fåfängtopp, diskbänk och matchande spegel. Det finns inte många tillverkare. Om du letar efter dekorativa badrumsmöbler bör du vara beredd att surfa på Internet.

Oavsett om du uppgraderar en gästtoalett eller planerar ett badrum med flera miljoner dollar, finns det ett brett utbud av alternativ och prisnivåer som passar din budget. Ta dig tid att handla ordentligt i butikerna och på Internet, så hittar du exakt vad du letar efter till ett pris du har råd.