Badrumsförvandling

förvandla din badrumsmarmor

Varje gäst hamnar i badrummet. Låt dem känna sig hemma med ett nytt färgarbete, ljus och lite kreativ organisation. ”Det handlar mindre om att använda antagna” manliga ”element och mer om de rena dämpade paletterna och skiktningen av oväntade texturer”, säger Alex Caratachea, ledande designer för Décor Aid. ”När du försöker hålla ett utrymme vackert, leta efter enkla, skräddarsydda bitar.”

Var inte rädd för att använda djärva färger på dina väggar och tak, och tänk på belysningen när du uppgraderar ditt badrum: ett av de största misstagen du kan göra är att förlita sig på en källa. Ta dig också tid när du väljer dina tillbehör – din duschdraperi, papperskorgen etc. – och skäm inte bort från konst: det är oväntat, men det är ett annat fantastiskt sätt att klä upp det intima utrymmet.

förvandla din pall i badrummet

Här är några förslag för att uppgradera ditt badrum.

Sluta kasta dina handdukar över dörren och prova istället detta snygga fristående rack. Massivt ask, mattlackerat stål och staffli ger en maskulin energi i badrummet. Gummiband på stängerna gör att dina handdukar blir kvar.

förvandla din badrumsspegel

Lägg till några organiska strukturer medan du organiserar din bänkskiva. Dessa naturligt utseende burkar rymmer dina små, personliga föremål, medan en matchande papperskorg verkligen binder ihop rummet.

Bli av med gamla handdukar som inte matchar varandra och uppgradera till en lyxig uppsättning. Wamsutta’s MicroCotton-handdukar är gjorda av 100 procent supermjuk bomull för att ge dem suverän absorberande kvalitet till ett bra pris. Eller prova ekologiska bomullshanddukar från Coyuchi: medelvikt, med en rullad självfåll för att hålla formen efter tvättar.

förvandla ditt badrumsved

Presentera mässing för att lägga till ytterligare ett lager i ditt övergripande schema. Den här Cedar & Moss-lampan har en glasskärm för en look från mitten av århundradet som kommer att driva rummet.

Efter ett decennium av sovsalar som är värda latriner blir du förvånad över hur snabbt (och prisvärt) en ny toalett lyser upp ett badrum. Atlas Internationals Ariel Platinum har en högkvalitativ glasyr som avvisar irriterande fläckar, och den snygga europeiska designen visar att en push-start inte bara är för italienska sportbilar.

förvandla ditt handfat

Några doftljus kan göra stor skillnad i en mans badrum. Baxter i Kalifornien har sofistikerade aromer som marockanskt cederträ och engelskt sadelläder, och låt dig automatiskt fylla på din stash varje månad så att du aldrig behöver när företaget kommer.

En geometrisk duschdraperi i kombination med neutrala jordtoner kan sprida upp en kus livlösa badrum. Håll en ny gardinfodring i plast förvarad i händelse av mögel över tiden.

förvandla din dusch i badrummet

Glöm inte att ha naturliga högkvalitativa produkter tillgängliga för gästerna (och dig själv) när det är dags att tvätta upp. Välj handgjorda tvålar från Saavy Naturals i jordnära dofter som havremjölsmandel och yuzu grönt te.

förvandla din toalett på badrummet

Måla badrummet i en rik färg för att ge djupet till utrymmet och använd svart trim för ett kreativt skifte på dagens trendiga kol. Haagblå färg från Farrow & Ball kommer i tre finish.

De irriterande sporadiska utbrotten av hårt vatten kan övervinnas genom att uppgradera ditt duschhuvud. Det är enkelt att stänga av det, och den förändringen skapar en omedelbar hotellupplevelse. Detta Speakman-regnduschhuvud är tillverkat i slitstark mässing och utrustad med 12 munstycken och 96 sprayer.

förvandla din badrumsmarmor

Flytande hyllor ger en kille extra utrymme att städa sina rakgeler, lägga till små växter och organisera elektriska föremål. Dessa West Elm återvunna trähyllor ger ett naturligt tilltal.

Medan du investerar så mycket tid och ansträngningar i att uppgradera ditt badrum, glöm inte att investera i din hygien också. Oral-B 7000 Black elektrisk tandborste är länkad till en app som ger dig vägledning i realtid och registrerar borstaktivitet.