barn-sovrum-vägg-konst-idéer

Efter att en ny klient av oss begärde att deras barn skulle arbeta tillsammans med dem och vår inredare under designprocessen fick det oss att tänka, vad är fördelarna med att barn arbetar med en designer direkt? Visst, det kan hjälpa dem att lära sig om fördelarna med lysande design i en tidig ålder, men finns det ömsesidiga fördelar att hitta, eller ber du bara göra processen ännu mer stressande?

För vårt team är att lära barn värdet av välbedömd estetik tillsammans med samarbetsprocessen ett ovärderligt förslag, men hur klarar du det med framgång? För att bli inspirerad täcker vi hur man gör det, vad de lär sig och vad din familj kommer att dra nytta av som helhet.

Hur man gör det:

inredning med barn

Ta hand om större rörelser utan dem

Arbeta med din inredningsarkitekt för att ta hand om långsiktiga investeringar samtidigt som du låter ditt barns insatser lämnas till element som är mer lekfulla och enkla eller billiga att byta ut.

Låt dem dock handla hos dig så att de inte går miste om någon fas av projektet, vare sig det är i utställningslokaler, genom kataloger eller online, eftersom det finns ovärderliga lärdomar att lära sig att göra det.

Ge dem ett incitament

För sina egna sovrum och utrymmen, råda dem medan de överväger inredningsalternativ samtidigt som de meddelar att de kommer att vara ansvariga för underhåll och underhåll av det område som tilldelats dem.

Begränsa alternativ

När det gäller smarta investeringar är tyvärr inte himlen gränsen. Behåll vetorätten genom att vägleda deras val genom att begränsa urval som fångar ditt öga och uppfylla din budget först.

Detta kommer att hjälpa dem att bättre delta samtidigt som de låter dem bidra till det totala resultatet av projektet.

Lär dem hur man blir realistisk

Att låta dina barn arbeta tillsammans med dig och din inredare är ett utmärkt sätt att låta dem delta samtidigt som de säkerställer ett framgångsrikt resultat. Först kanske du märker att deras uppfattning om ditt hem är så högt som alla barn kan vara, och det är här det skulle vara smart att komma in och peka dem på budget, utrymme och praktiska begränsningar för att lära dem hur de ska vara jordade .

När de förstår verkligheten i ditt projekt, desto bättre kan de slå in.

Fördelar för dem:

barnrum grå soffa

De lär sig erfarenhet att dra

När du går igenom inredningsprocessen tillsammans kommer de att kunna ta i varje steg, från att köpa inspiration till inredning till budgivning – alla ovärderliga upplevelser som alla barn kan dra nytta av när de ser projektet bli en framgång.

De tar stolthet i resultatet

Precis som med alla samarbetsinsatser, när ditt barn ser och känner fördelarna med inredningen som de hjälpte till att förverkliga genom att delta tillsammans med dig och din inredningsarkitekt, är de säkra på att vara stolta över resultatet. Vilket i sin tur, och tur för dig, inspirerar dem att hjälpa dig att ta hand om ditt hem bättre och uppskatta värdet som finns i fantastisk design.

De lär sig hur man samarbetar

Eftersom varje hemuppgradering, från en enkel rumsuppdatering till en större översyn, är säker på att det uppstår stressiga problem som behöver ordentlig hantering, kommer de också att lära sig hur man bäst arbetar med människor för bästa resultat via korrekt kommunikations- och problemlösningskunskaper .

Fördelar för dig:

ska barn hjälpa till att dekorera ditt hem

Du kommer att bilda en ny obligation

Ni har gått tillbaka till skolshopping tillsammans, ni har handlat mat tillsammans, men något så viktigt som att dekorera ditt hem kommer säkert att öka intimiteten och förståelsen för ditt förhållande exponentiellt.

Det är ett långsiktigt samarbete som hjälper dig att uppskatta hur de arbetar tillsammans med dig och andra, deras problemlösningsförmåga och hur de ser vardagen och världen i allmänhet. Denna kvalitetstid som omvandlar ditt hem tillsammans fungerar också som ett bra sätt att påminna dem om vikten av att känna sig hemma och uppskatta det.

Du får lära dig mer om deras smak

Från vad som driver dem estetiskt till att de kan kommunicera sin vision på rätt sätt medan de tittar på vad de ogillar, att hålla dem engagerade under hela projektets liv hjälper dig att hålla dig på samma sida i framtiden.

Dessutom hjälper det dig att styra dig i en designriktning som hela hushållet kommer att njuta av och är stolta över att åstadkomma tillsammans så att du kan få ut det mesta av din investering och tid. Och du har alltid en praktisk andra åsikt tillgänglig som kommer från instinkt.

Du får se hur de fungerar med andra

När du och din inredningsarkitekt hjälper dem genom att definiera varje steg i inredningen, kommer du snabbt att kunna notera hur bra de arbetar med andra tillsammans med sina kommunikationsförmågor.

Detta i sin tur kommer att hjälpa dig att inspirera dig att hjälpa dem att hantera alla problem du har stött på tillsammans, och du kommer att öka deras ego genom att fira de aspekter och element de lyckades med förtroende.

Sammantaget, inklusive dina barn i inredningen, är en vinn-vinn eftersom de kommer ihåg in- och ut-projektet som stora barndomsminnen som var fördelaktiga att starta.

Bilder via Décor Aid + Pinterest