Barnfönsterbehandlingar

Fönsterbehandlingar ger rummet karaktär. Att behandla ett barns fönster kan kräva en annan tankeprocess än att behandla ditt vardagsrum eller familjerum. Det bra med barnfönsterbehandlingar är att du kan njuta av det. Det finns bokstavligen inga regler och allt fungerar. Allt du behöver göra är att stimulera din fantasi och vara kreativ för tillfället.

Här är 5 idéer om hur man binder samman alla designelement för ditt barns rum.

rullar

Detta fungerar mycket bra för förskolor. Persiennen & # 39; Det huvudsakliga syftet är att reglera mängden ljus som kommer in i rummet. Om du väljer ett dekorationstyg för rullgardinen kan detta vara rätt för dig. Ingen ytterligare behandling kan behövas för att slutföra utseendet på barnkammaren.

Speichergesimse

Gesimser hjälper dig att dölja underliggande gardintillbehör. De gör också mycket för att ge rummet mycket karaktär och detaljer. De kan också vara mycket funktionella om du använder dem som lagringsutrymme.

När ditt barn åldras kan mängden ackumulerade bröstvårtor vara överväldigande. Om du inte har något utrymme på hyllan är det en underbar och dekorativ idé att installera gesimser som också fungerar som lagringsutrymme.

Du kan få målsätet så att det passar rumets allmänna tema. Du kan måla gesimsen så att den matchar färgen på väggen, eller du kan måla den med en kontrastfärg som passar din smak. Du kan också förse arkiveringshornet med en bakgrundsbild.

ämnen gardiner

Att köpa tryckta gardiner är ett av de enklaste och billigaste sätten att dekorera ditt barns fönster. Det finns många mönster att välja mellan, så att du enkelt kan hitta ett mönster som passar rumets tema.

För ett tjejerum kan du börja med saga mönster. Om hon blir trött på älvorna senare kan du förmodligen förvandla gardinen till ett undervattens tema genom att köpa en gardin med sjöjungfrumönster.

För pojkens rum hittar du antagligen några Buzz Light Year-tryck eller några tåg / lastbiltryck.

Ta hand om dig

Du kan göra hela fönstertemman glad genom att välja gardiner med tryckta kanter. Imiteringsgränsen lägger till detaljer i fönstret. Du kan också använda slipsband för att komplettera dina fönsterapplikationer.

Håll det bara

Håll behandlingen lätt och luftig. Du behöver inte golvlängda gardiner för ditt barns rum, eftersom det faktiskt kan utgöra en fara för barn. Ibland kan det vara tillräckligt att endast använda material för fönsterbehandling. Det rena materialet flödar mycket ljus och luft in i rummet.

Tricket är att göra det roligt, färgrikt och praktiskt för dina barn. Var inte rädd för att leka med mönster, tyger och färger. Gör det lyckligt, lyckligt och ljust för dina barn. Snart kommer du att upptäcka att dina barn tackar dig för de mönster du har valt för dem.