Barnrumsdekor

Barnrumsinredning

Eftersom du ibland måste hindra dig från att låta dina barn ta över hela huset, har vi tagit bort 8 enkla nya sätt som du kan hålla din interiör estetisk uppdaterad med råd från Décor Aid-designers för det bästa i barnrumsinredningsidéer att prova . När det gäller inredningen av barnrummet behöver det inte vara en utmaning att hålla det du älskar och att hålla fast vid hur du har inrett ditt hem. Liksom alla livsförändrande förändringar handlar det om att finjustera detaljerna för att få det att fungera när man tänker på inredningen i barnrummet.

Var visar du den samlingen av värdefulla Jaime Hayón-figurer som du har jagat sedan han arbetade med Lladró, utan att dina barn gav dig ångest när som helst de är i närheten? Hur gör stilfullt och snabbt, dölja alla dessa leksaker?

Att tänka igenom barnrumsinredningen borde inte göra att du kompromissar med stil eftersom det handlar om hur du närmar dig det. Titta inte på inredningen i barnrummet som en begränsande utmaning, betrakta det som en rolig, lättillgänglig uppgift att få dina kreativa juicer att flyta. Från barnens sovrumsidéer för små rum till att hålla dem inspirerade i dessa utrymmen – vi har täckt dig. När allt kommer omkring att få dem på rätt estetisk väg i alla tidiga åldrar med en smart, väl genomtänkt barnrumsinredning kan vara både roligt och inspirerande i många år framöver.

FÖRVARA DINA KEEPSAKES PÅ PLATSEN

Barnvänlig inredning

Ta en kö från gamla skolor heminredning butiker med tydlig museum gel. Satsa att du aldrig hört talas om det, men om konstgallerier och museer använder det för lättare, lättare att välta bitar, bör du också. Även om namnet är lite överdrivet, förstår du poängen.

När det gäller brytbara material som är lätta behöver du inte lagra en favoritkristallvas eller dekorplatta. Helt avtagbar, återanvändbar, genomskinlig och giftfri, en billig burk kan enkelt säkra 100-talet. Det handlar inte om att dölja vad du har lagt in i ditt barns rumsinredningsidéer, det handlar mer om att fortsätta med försiktighet. Och du kan fortfarande visa upp dina favoritfynd, samtidigt som du håller de få dekorativa föremål som du har lagt till ditt barns rumsinredning på plats.

Bild via Sonia Pedrazzini

SKAPA KÄLLOR FÖR DISTRAKTION

Barnvänlig inredning

Snarare än att låta dina barn kamma igenom din eftertraktade skivsamling, arbeta för att skapa funktionella, attraktiva och stimulerande områden i hela ditt hem för att hålla dem fokuserade på att ha kul utan att sätta dig i beredskap. När det gäller ditt barns rumsinredning, ju mer kreativ du blir för att hålla dem nöjda medan du håller deras zoner tilltalande för ögat, desto mer kommer du alla att uppskatta varje utrymme i ditt hem.

Tänk på din egen barndom när du förverkligar ditt barns rumsidéidéer – vad fungerade? Vad saknades? Vad skulle ha gjort dina vildaste drömmar till verklighet – och ta det därifrån.

Tänk på ett litet rum som förstärker tipi som fungerar som en hemlig läshörn och gömställe, eller modernt inspirerade mobiler och dockhus från mitten av århundradet för det bästa i idéer om att dekorera barnrum. Och med X & Y: s avkommor som inspirerar barnmarknaden, är inredningsalternativen för barnrummen mer realiserade än någonsin, vilket ger plats för riktigt spännande och extraordinära konceptuella vändningar till barnens lekrumsutrustning.

Bild via PBK

SPELA MED OVÄNTADE TILLVERKNINGAR

Barnvänlig inredning

När vi tänker på inredningsdesigner för barnrum för våra kunder använder vår designer ofta det lekfulla utseendet på färgglada barnleksaker som utgångspunkt för att införa djärva, uttrycksfulla tillverkningar och tillbehör i hemmet. Leta efter hållbara, lättanvända sittplatsalternativ när du planerar ditt barns inredningsdesign och de nödvändiga uppdateringarna du troligtvis behöver göra i hela ditt hem.

Ett genihack är att införa utomhustyger eftersom de tål spill av alla slag och är snabba att torka av och komma i unika färger och tryck. För att behålla den antika persiska mattan som har funnits i din familj i generationer, föreslår vi att du förvarar den medan de är unga och ersätter den med ett gummerat golvalternativ som liknar en platt väv och som enkelt kan moppas rent.

Samma sak gäller deras utrymme – skydda dina trägolv och mattor genom att leta efter billiga alternativ för att hålla varje rum i ditt hem skyddat och visuellt överensstämmer med ditt barns rumsinredning – så det finns inget större barnfokuserat ögon.

Bild via Tiny Me

INLEDA MÖNSTER

Barnvänlig inredning

Eftersom du i princip vill att varje rum i ditt hem ska ha konsistens visuellt, bör ditt barns rumsinredningselement införlivas varhelst det är vettigt i hela ditt hem. Djärva barnleksaker kommer säkert att kollidera med säg din monokroma dröminteriör, gör det till en punkt att lägga till inslag av element från ditt barns inredningsdesign i varje rum i ditt hem – både för deras komfort och för att allt ska se slumpmässigt ut, särskilt i mindre hem.

Precis som kärnelementen i ditt barns rumsinredningsidéer, tänk på hur du kan hålla allt bundet ihop, men naturligt med en fri anda.

Bind upp allt genom att ge ögat många aspekter att fokusera på i varje rum genom att lägga till oväntat djärva och uttrycksfulla utskrifter och mönster i alla typer av skalor, för att få ögat att studsa från område till område, utan att finslipa vad som annars skulle sticka ut. Punkt är, införliva det du gillar med ditt barns rumsinredning var du kan för att hålla alla glada och känna sig välkomna.

Bild via Neotrad

INVESTERA I FÖRVARING OTTOMANS OCH TRUNKS

Barnvänlig inredning

För ett nyligen genomfört projekt i Long Island introducerade vår designer Mandy M. en genial vignett av rörliga ottomaner i hålen så att högar av leksaker snabbt kan stashas bort och läggas ur sikte för underhållning, samtidigt som de arbetar som fotstöd och funktionellt bord. . Detta möjliggör att det oändliga berget av leksaker som rinner ut från ditt barns rumsinredning lätt kan döljas nästa gång du har en oväntad besökare.

Ett annat bra och ofta förbises alternativ för barnrumsinredning är att lägga till en traditionell bagageutrymme eller förvaringskista eftersom de också fungerar som användbara ytor och finns i en mängd olika storlekar och stilar för att dölja irriterande, vridna och manglade, men ändå älskade leksaker .

Bild via Design Public

BJUD IN LJUDANDE JUXTAPOSITIONS

Barnvänlig inredning

Du har nog aldrig träffat ett barn vars favoritfärgschema är svart, vitt och grått eller ett som föredrar minimalism, eller hur? När du tänker på kärnelementen som går in i alla inredningar i barnrummet, tänker du vänligt, vårdande, skydd och säkerhet – lugnande, komfort som väcker väsentliga saker. Använd denna nya era för ditt familjehem för att bjuda in visuella pjäser med det oväntade. Om du har en passion för mitten av århundradet modernt eller älskar att samla in 60-talets modbitar och popkonst, kan du fortfarande njuta, även när du överväger att dekorera idéer för barnrummet. När allt kommer omkring, vilken barns inredningsdesign skulle inte vara komplett utan uttrycksfull konst?

Stylingstricket är att hitta olika sevärdheter i varje rum för att binda det som normalt skulle kasta dig för en kurvboll, visuellt tillsammans, samtidigt som man undviker att lägga för mycket vikt vid att injicera för många barnliknande aspekter av ditt barns rumsinredning i dina gemensamma utrymmen. Denna sammanställning mellan vad du älskar och vad du måste lösa kan vara en utmaning, men det kan också inspirera dig att vara mer uppfinningsrik medan du innehåller element från ditt barns rumsinredning som du kanske inte har tänkt på innan du funderade på inredning för barn sovrum.

Bild via Pinterest

Vänd INTE DIN RYGG PÅ FINE ART

Barnvänlig inredning

Låt deras unga sinnen hitta inspiration i de sofistikerade, omhuldade konstverk som du har samlat genom åren eftersom de så småningom kommer att uppskatta historien kring dem och deras betydelse för dig. Att inkludera förhöjd konst i ditt utrymme lär dem att förstå vikten av hög, stimulerande design genom att placera konstföremål i hela ditt hem, inte bara i vardagsrummet. Ännu bättre om du kan integrera kraftfulla bitar från din samling i ditt barns inredningsdesign.

Detta låter dig också injicera bilder med uttrycksfulla färger och utskrifter som alla i alla åldrar kan hitta glada och stämningsfulla, och ger ett billigt sätt att lägga till betydande dekorelement när man tänker på barnens sovrumsidéer på en budget. Eftersom barn tenderar att gravitera till och absorbera visuellt stimulerande intressanta platser, är konstverk och skulpturer säkert att liva upp ditt barns inredningsdesign, vilket gör det lekfullt och tankeväckande medan de lär dem att engagera sig i en uppskattning av konst och kultur. För omedelbara konversationsstartare och för att öka deras unga ego, se till att rama in sina egna konstverk i uttalande-ramar när man tänker på idéer om att dekorera barnrummet.

Bild via heminredning

SÖK UPPDATERADE LEKSAKER

Barnvänlig inredning

Lär dem skönheten i bra design i tidig ålder när man tänker på idéer om att dekorera barnrum eftersom det kan ge dem näring under hela livet. Även om du inte vill skapa en miljö som är begränsad till bara vackra saker, finns det ett säkert sätt att hoppa över på snygga leksaker utan att vara alltför dominerande om vad som händer i ditt hem såväl som i ditt barns inredningsdesign.

En snabb titt på de flesta mellannivåbutiker för inredning av barnrum online visar att du är säker på att hitta ett stort utbud av vackert utformade, naturliga träleksaker som är både lärorika och trevliga att titta på. Samma sak kan sägas om böcker, eftersom barnboksdesign nu ofta innehåller samtida konstverk och layouter, vilket gör dem till en utmärkt utgångspunkt när du utvecklar ditt barns inredningsdesign.

I slutändan, som alla inredningsprojekt, kommer ditt barns rumsinredningsidéer att ta tid att organiskt upprätthålla ett välbedömt, välplacerat utseende och kräver små kompromisser för att hålla alla nöjda.

Bild via Snego

Blybild via Holland Bureau