Bästa bildskenor

Hängande trähyllor

Väggkonst är ett av de bästa sätten att klä upp ett utrymme, men låt oss vara ärliga – att hänga det är ingen picknick. Från att få betraktningshöjden rätt (tumregel: häng alltid lite lägre än du tror att du borde) till att borra rätt hårdvara i din vägg, kan processen med konstnärligt införlivande av fotografier, målningar och utskrifter verka lättare sagt än Gjort.

Det är därför, när det är dags att renovera ditt utrymme och visa ny konst, det är fantastiskt att överväga en av vår dekoratörs favoritgenvägar – en bildskenor. En tunn bit gjutning som går parallellt med taket, bildskenor gör att du kan hänga konstverk från tråd och göra justeringar efter behov. Den bästa delen? När du vill flytta din konst sitter du kvar med någon av de röror eller fula hål som traditionell hängande lämnar. Kolla in några vackra exempel på bildskenor på jobbet nedan.

Sovrum Art Display

Bildstång traditionellt sovrum

Dessa två inramade svartvita utskrifter arbetar för att höja detta ganska extra sovrum och samtidigt lägga till en grafisk kick av visuellt intresse som är lätt för ögat och inte distraherande. Dessutom ger den hängande snöret rummet mer detaljer för att fånga ögat.

Bildkälla: Martha Stewart.

Bild Rail Hall Display

bild järnväg galleri vägg hall design

Modern konst i enkla ramar hänger från en bildstång i Stephen O’Connors och Annick Houles hem. Vi älskar hur olika tryck och bitar fungerar tillsammans som ett intressant collage som liknar en gallerivägg. Bildkälla: Remodelista.

Hängande trähyllor

Hängande trähyllor

San Francisco-baserade företaget Carlysle Manufacturing skapar hyllor som är särskilt utformade för att hänga på bildskenor – du kan inte be om enklare installation! Bildkälla: Remodelista.

Koppar bild krok

koppar bild krok

Krokar för bildskenor finns i ett antal former, färger, material och storlekar. Detta kopparalternativ har en avundsvärd tidsslitad patina som ger även de färskaste bitarna en touch av den gamla världen. Bildkälla: Southern Living.

Picture Rail Studio Space

bild järnväg konstnär studio design

Bildskenor kan enkelt kläs upp eller klä sig ut som den i detta studioutrymme i Brooklyn. Och för en konstnär bör bildskenor vara till nytta eftersom du snabbt kan flytta arbetet när det behövs. Bildkälla: David Ross.

Vintage bildskärmskärm

rustik bild järnväg land inredning

Har du en samling vintage-tryck och ramar? Tänk på en bildskena som ett modernt och nytt sätt att visa upp dina värdefulla ägodelar.

Bildkälla: Southern Living.

Bildskärmskärmskärm

bild järnväg konst vägg gul färg färg

Hängda ovanför en mantel ger placeringen och strängarna denna traditionella eldstad mycket mer intresse än en vanlig hängning skulle göra. För ett liknande utseende, planera ett oväntat tillvägagångssätt och gå mot säd genom att spela med ojämna siffror.

Bildkälla: Martha Stewart.

Picture Rail Buffetbord

bild järnväg buffé inredning

Ett delat tryck inramat separat ger detta klassiska buffébord en lekfull twist som säkert kommer att få deras uppmärksamhet.

Bildkälla: Little Green Notebook.

Bildstång i badrummet

orange duschridå guld badrum accenter

Jonathan Adler och Simon Doonans badrum använder en mässingstång ovanför kakelbågsskydd för bildhängning. Om du vill renovera ditt utrymme, kontakta din renoveringsexpert för att se vilka rutter du kan följa för att följa en liknande åtgärd med vackra mässingsfunktioner. Bildkälla: Houzz.

Bild Rail Collage

bild järnväg konst collage

En bildstång används för att lägga flera konstverk för en ovanligt tredimensionell effekt i Los Angeles designstudio av Nadia Geller. Bildkälla: Lägenhetsterapi.

Picture Rail Shadowboxes

bild järnväg insekt konstverk

Dela dina samlingar med världen genom att på ett konstnärligt sätt visa dem på autentiska garn bundna från en bildstång för en elegant robust effekt.

Bildkälla: Chris Court.

Eklektisk bildskärm

bild järnväg eklektisk inredning

Vi älskar hur detta rum har en gallerivägg med historisk skicklighet som är övertygande och inspirerande att starta.

Eftersom instrumenthållare behöver olika borrtekniker och tunga applikationer som gör att dina väggar blir trassliga och försämras, låt bildskenor komma till undsättning! Genom att använda bildskenor för att visa dina favoritinstrument kan du enkelt dra ner dem för användning samtidigt som du försäkrar att de inte lämnar ett märke på dina väggar. Dessutom är det mycket bättre än att låta dem förvaras i sina fall och lider av försummelse.

Okej, så vi verkar bara inte få nog av idén att hänga hyllor från en bildstång, och med goda skäl. Genom att använda en bildstång för att tillfälligt hänga hyllor kan du enkelt flytta dem när det är dags, och du kommer att se till att dina väggar är säkra och sunda. Men ännu bättre är det faktum att de verkar flyta långt ifrån eftersom det inte behövs några klumpiga parenteser.

Om du inte är välsignad med bildskenor eller om de vi har illustrerat här är för höga för din smak, överväg att använda en gjuten stolstång till din fördel som ett staffli eller hylla för att visa minnessaker, ramar, tallrikar, konst och skulpturella element.

Bildkälla: Ricardo Labougle, World of Interiors.