Bästa bordsskydd

En duk / linne är ett enkelt material som kan tillverkas av olika tyger som används för att täcka bordet. Bordsdukar, mattor, servetter och löpare är olika typer av dukar, som också finns i olika storlekar, färger och tyger. Med en mängd olika alternativ som finns tillgängliga idag kan du välja borddukar som du tycker passar in i ditt hem, eller som är lämpliga för din fest.

Låt oss gå igenom några enkla steg som du behöver göra för att välja det perfekta bordsduken.

1. Mät ditt bord:

Du måste först mäta storleken på ditt bord som du behöver köpa omslaget för. Ta reda på om bordets längd, bredd eller diameter beroende på formen.

2. Bestäm om du vill ha en formell eller informell tabell:

Du bör välja vilken typ av bord du vill ha beroende på vilket tillfälle eller evenemang du firar. När du planerar en festlig händelse, se till att sängkläder och servetter på bordet är färgen på duken. Under informella händelser kan du blanda och matcha roliga mönster beroende på humör, val och önskan.

3. Skriv ner vad du behöver:

Du bör lista de saker du behöver för att dekorera ditt bord. Oavsett om du bara behöver en duk eller du vill prova servetter, mattor och stolskydd.

4. Försök att justera dekor:

När du matchar färgerna och mönstren på dina dukar till det inre av rummet ser allt perfekt ut. Se till att du ser bra ut med färgen på väggen i detta rum och möblerna. Välj tyget som passar allt i rummet.

5. Jämför och handla:

Numera finns det olika val på marknaden. Så jämför de bästa tygerna och välj den färg som passar perfekt till ditt bord och tillfälle. Du kan till och med använda hjälp av designers för att hitta de bästa underkläderna till ditt bord.

Med dessa enkla tips kan du välja de bästa borddukarna för ditt bord och få dem att se bra ut.

Förvaringen av bordslinnen är också mycket enkel. Du bör dock se till att den är ren och torr innan du lagrar den, och att den ska förvaras på en ren och torr plats där god ventilation garanteras.