Bästa dekorativa kuddar

väst dekorativa kuddar 2019

Dekorativa kuddar kan omedelbart förvandla en bassoffa till det extraordinära och en standardbädd till en avkopplande oas. De ökar inte bara komforten och mysigheten, men de kan också fungera som fokuseringspunkter för uttalanden. Oavsett om du vill lägga till en upprörande färg i ditt rum, lyfta mjuka möbler eller ta in djärva mönster, har våra designers sammanställt en lista över dekorativa kuddstilar för att illustrera de trendigaste dekorativa kuddarna för 2019.

Symbolisk

färgglada dekorativa kuddar 2019

Vem säger att dekorativa kuddar behöver handla om estetik eller komfort? För att göra ett minnesvärt uttalande, källkuddar som betyder något för dig eller representerar en aspekt av din livsstil du vill dela.

Från sportlagsmotiv till din favoritras av hundar, det finns ett oändligt utbud av alternativ och vägar att överväga som gör ditt hem så unikt som du är.

Marimekko

marimekko dekorativa kuddar

Firad för sina djärva, igenkännliga tryck som framkallar popkonst, måste Finish-märket Marimekkos mest ökända tryck vara det tidlösa vallmotrycket. Vibrerande och lekfulla, textilier från etiketten är mångsidiga nog för att enkelt kombineras med en myriad av designstilar, från varm minimalism till det traditionella.

Missoni

missoni dekorativa kuddar

En annan etikett som är känd för sina signaturtryck och vävningar, det italienska arvstickningsföretaget Missoni gör förmodligen de mest eftertraktade och igenkännbara dekorativa kuddarna på marknaden.

Poppa en av deras uttalande dekorativa kastkuddar var som helst i ditt hem och vänta tills komplimangerna ringer in – de är så älskade.

Pucci

pucci dekorativa kuddar

Psykedelisk och alltid cool, varje år skapar den italienska sportklädermärket Pucci sammetkuddar i begränsad upplaga som ger en känsla av spel i alla rum och aldrig tappar värde eller går ur stil på toppen av det.

Casual Mix

avslappnade dekorativa kuddar 2019

Långt borta är dagarna på 80-talets dekorativa kastkuddar som är så upprätt att de avvärjer potentiella gäster. Leta istället efter dekorativa kuddar som framkallar en avslappnad men ändå stiliserad ande och låt dem sitta naturligt på en yta istället för att komma ut som för beräknade i placering.

Och skapa en blandning av mönster som illustreras ovan. Take-away här är att hålla en röd tråd mellan mixen, som att det dämpade blått löper genom varje kudde.

Mönstrad

mönstrade dekorativa kuddar 2019

När det gäller dekorativa kuddar finns det en oändlig mängd alternativ att välja mellan på en mängd olika prispunkter. Från skala till tillverkning kan du praktiskt taget gå i vilken riktning som helst.

Men de som gör att även de mest grundläggande sofforna blir levande? Mönster tack! Bli uttrycksfull och experimentera med mönster, från fet till minimal, och byt dem varje säsong för en snabb rumsuppdatering.

Ragg

shag dekorativa kuddar 2019

Under de senaste årens raseri har vi sett att shag kommer in i inredningsvärlden via mattor, gobelänger och nu snygga dekorativa kuddar. Även om de har en opraktisk överklagande om dem, är de ett utmärkt sätt att lägga till struktur och spännande visuellt intresse i alla rum.

Ännu bättre när de blandas med kuddar utan päls eller shag för att lyfta fram deras skönhet.

Djärv

djärva dekorativa kuddar 2019

Även om du kanske viker bort från uttrycksfulla mönster i livfulla nyanser och eklektiska ytor, finns det ingen skada att ta med djärva dekorativa kuddar för det ultimata uttalandet.

Dessutom, eftersom de är ett litet föremål som inte borde bryta banken, fortsätt och ta risker – du kanske bara överraskar dig själv i mixen.

Bohemiska

eklektiska dekorativa kuddar 2019

Vill du lägga till en global, eklektisk känsla i ditt hem utan att behöva full kraft? Tänk på bohemiska dekorativa kuddar som ett elegant sätt att kanalisera den globala energin i ditt hem.

Från pärlor till kantade till tofsade, det finns gott om kul med bohemiska inspirerade kuddar.

Golvkuddar

golv dekorativa kuddar

Behöver du extra sittplatser men vill inte ta för mycket golvyta medan du investerar i skrymmande inredning? Sitt gäster på lättflyttbara golvkuddar som ett smart alternativ.

Det bästa med golvkuddar? De oändliga alternativen förstås! Från bohemiska till minimala, det finns en stil där ute som passar ditt hem och smak samtidigt som det ger avundsvärd komfort i mixen.

Gotiska

gotiska dekorativa kuddar 2019

För något lite mer traditionellt och kungligt att starta upp, är gotiska inspirerade dekorativa kuddar från sådana som arvsmärken som Gucci säkert att lägga till en tilltalande elegans tack vare deras sammetfabriker, förgyllda broderier och symboliska motiv.

Och även om dessa kan kosta lite mer än andra alternativ, kan det inte förnekas den berusande uppgraderingen de kommer att lägga till även de enklaste rummen.

Grafisk

Grafiska dekorativa kuddar 2019

Om fet färg inte är något för dig kan du enkelt köpa billiga kuddar med ett dekorativt grafiskt tryck som är tidlöst men ändå iögonfallande på en gång.

För att få ut så mycket som möjligt över tiden föreslår våra dekoratörer att du håller fast med klassiska svartvita utskrifter eftersom de är lätta att se på, tar lite hand och passar bra i varje designstil.

Art déco

Art deco dekorativa kuddar 2019

För att enkelt ta del av vardagens glamour med lätthet, välj djärva art deco-inspirerade dekorativa kuddar som har grafiska symmetriska mönster som säkert aldrig går ur stil.

Från de perfekta kuddarna i Hollywood Regency-stil till de som framkallar popkonst, himlen är gränsen.

Stam

tribal dekorativa kuddar 2019

När du letar efter billiga kastkuddar som inte lossnar så kan du överväga att titta på batik- och staminspirerade blå kuddar eftersom de är lätta att tvätta och underhålla, och direkt kan ge alla rum en exotisk känsla.

Pastell

pastell dekorativa kuddar 2019

När det gäller dekorativa kuddar, handlar det mer om din personliga smak och vad som är på trend. Dras du omedelbart till pasteller? Om så är fallet kommer en smutsning av kuddar i pastellfärgade färger att ge en soffa en mjukare, mer tillgänglig känsla.

Pärlstav

pärlstav dekorativa kuddar 2019

Även om det ofta är det dyraste och mest opraktiska av alla dekorativa kuddar, finns det något att säga om skönheten i delikat pärlkastade kuddar som säkert kommer att ge en hög dos lätt, vardaglig glamour till alla rum.

Fransad

kantade dekorativa kuddar 2019

När det gäller dekorativa kuddar, ha det kul! Var modig, var lekfull, var experimentell. Det enklaste sättet att göra detta?

Källkuddar med oväntade och spännande fransar för en touch av elegant bohem.

Flockade

flockade dekorativa kuddar 2019

En nick till gammaldags glamour, flockade dekorativa kuddar är en enkel väg till gammaldags elegans och är bekväma och robusta att starta. Vi älskar de subtila kontrasterande tonerna från de som visas ovan.

Blandad grafik

tribal dekorativa kuddar 2019

När det gäller prisvärda dekorativa kuddar, skapa en blandning av olika stilar eftersom de tillsammans kommer att se desto mer polerade ut.

Annars ser det bara ut som billiga kuddar.

Sammet

sammet dekorativa kuddar 2019

Det finns onekligen ultra-chic med en sammetskudde i en solid nyans, eller hur? Vi vet inte vad det är, men vi vet att de är alla slags härliga, utspridda om din soffa. Kanske har det något att göra med sammetets glans eller tygets struktur? Oavsett vad det är, vi älskar dekorativa kuddar i sammet, särskilt i djupa, rika toner, för att lägga till en touch av lyx till dina mjuka möbler.

Föreställ dig mörka gröna och purpurfärgade, djupa blåttar och djärvt guld. Fyrkantiga kuddar är den bästa silhuetten för sammet, och ju större desto bättre – du kan ordna dem med mindre kuddar i kontrasterande färger och tyger.

Mudcloth-tryck

mudcloth dekorativa kuddar 2019

Unikt, intressant och fantastiskt; mudcloth-tryck har varit raseri i år och vi ser dem firas långt in i 2019. De har tenderat att vara ganska neutrala, med all den visuella energin som kommer från de iögonfallande utskrifterna, som alltid är i trend. Neutrala basfärger med svarta mönster (och vice versa) har stjält showen, och du kan se varför.

Dekorativa kuddar med lerhanddukar sticker verkligen ut från mängden och de ser bra ut tillsammans, kontrasterande och samordnande för att göra de perfekta kudduppsättningarna. Dessa har en supernaturlig och autentisk känsla för dem och skulle vara perfekta om du vill ha en lite eklektisk ”världsresenärs” atmosfär i ditt hem.

Slap-Dash Stripes

randiga dekorativa kuddar 2019

Dessa ojämna randiga dekorativa kuddar, som är mindre formella än ränder i stugstil, har en viktig inverkan. De har effekten av att ränder har målats på för hand och påminner om tiger- eller zebarränder, men utan att känna sig för djurare.

De ser bra ut i djärva kontrasterande färger, som grå och korall, vilket bidrar till den abstrakta känslan av dessa dekorativa kuddar. Kuddar som dessa kommer att ge en touch av konstnärlig avkoppling och livfullhet i alla rum.

Satin

satin dekorativa kuddar 2019

Sateen har gjort en comeback och vi är så in i den mjuka, glänsande, frodighet som den för med sig. Sateen ser alltid vacker ut i djupa juveltoner, men vi älskar det särskilt för blå kuddar. Från mjukt ljusblått till djärvare mörkt blått, kuddeuppsättningar för sateen är ett bra val för 2019.

De ser bra ut som fyrkantiga kuddar och exceptionella som rektangulära korsar i ländryggen – det finns något med att doppet i mitten accentueras av den längre linjen, som helt enkelt ser fantastiskt ut i satin.

Stuga-stil ränder

randiga dekorativa kuddar 2019

Randiga dekorativa kuddar i stugstil kan vara så färgglada eller så subtila som du vill; med den här stilen av dekorativa kastkuddar finns det så många alternativ och inget slut på stilar. Oavsett om du vill ha tjocka ränder, tunna ränder, sporadiska ränder eller otaliga ränder, finns det en randig kudde i stugstil som väntar på dig. Om du gillar att hålla dina toner neutrala kommer du att vara i ditt val att välja kuddar i stugstil.

De är perfekta om du också är på väg mot ett nautiskt tema (det finns gott om blå kuddar tillgängliga) och är bra om du också vill ha ett avslappnat neutralt tema. De är enkla och roliga samtidigt och lägger till en iögonfallande ruta i ditt rum.

Blommigt broderi

blommiga dekorativa kuddar 2019

Blomsterbroderi har alltid sett fantastiskt ut på dekorativa kastkuddar men har fallit i favör under det senaste decenniet. Vi är glada att kunna meddela comeback, eftersom det inte finns något mer utsökt än en handbroderad kastkudde uppe på någon yta. Färgerna är ofta djärva och levande och kommer att skapa en slående inverkan i alla rum.

Om du letar efter bilder i livfulla färger är blommiga kuddar ett viktigt alternativ att tänka på. Om du vill prova lite broderi och bli snygg med lite hemma brodering är det ett bra hack för billiga kuddar, eftersom broderade bitar kan vara dyra. Dessutom har du något som verkligen är unikt i ditt hem.

Läder

läder dekorativa kuddar 2019

Du kanske inte omedelbart tänker på läder när du tänker på designkuddar, men de skryter med stilig robusthet. Mjuk ljusbrun mocka är perfekt för en bekväm och snygg kudde, och ett mörkare, mer traditionellt läder ger en maskulin kant till mjuka möbler samtidigt som det hjälper till att definiera ett rum. Om du har en budget kan du hämta billiga dekorativa kuddar i konstläder som ger dig en påfallande liknande effekt.

Läder är perfekt för stora överfyllda kuddar som du kan kasta dig på i slutet av en lång dag. Välj dekorativa kuddar av läder med fransar för att äga läderutseendet samtidigt som du lägger till mer struktur för en rustik anda.

Ruffles

rufsiga dekorativa kuddar 2019

Rufsade dekorativa kuddar lägger till en bestämd feminin touch med en blomning. Om du vill omfamna kvinnlighet i ett rum är en uppsättning välgjorda rynkade kuddar ett bra sätt att gå. Du kan få din säng att känna sig lämplig för en drottning med ett urval av delikat rynkade kuddar, eller så kan du hålla den lugn med neutrala toner, som grå.

En mer monokrom ton ger dig fortfarande en feminin känsla men utan svindlande krusiduller som passerar ditt rum. De ger ett vackert tillskott till mjuka möbler och kan vara lika flungiga som du vill att de ska vara.

Warm Metallics

metalliska dekorativa kuddar 2019

Guld- och bronstoner är för alltid trendiga och med goda skäl. En varm metallisk ton är oslagbart glamorös och lägger till ett mjukt och lyxigt element till alla områden med lätthet.

Champagnefärgade dekorativa kuddar, som ser bra ut tillsammans med andra metalliska nyanser, neutrala och vita, kommer också att omedelbart lägga till en lyxig (men ändå lätt) touch till alla sovrum eller vardagsrum. I sammet, satin, ränder eller veck är bronsade nyanser också ett felsäkert alternativ – de är härligt varma och eleganta att starta.

Akvarelleffekt

warercolor dekorativa kuddar 2019

Att framkalla en lätt och luftig, mjuk och dämpad känsla är vad akvarellkastkuddar handlar om. De lägger till visuellt intresse för alla rum och kan vara så ljusa och djärva som du vill, eller så mjuka och subtila som du föredrar.

Det finns så många vackra blommönster för närvarande, men om blommiga tryck inte är något för dig, överväga fåglar, fjärilar, ränder och abstrakta mönster som snygga alternativ.

Bilder via Pinterest