Bästa ekologiska möbler

bästa ekologiska möbelvarumärken för modernt miljöhem

Ekologiska och miljövänliga möbler och tillbehör är kanske inte nya på designscenen, men de har kommit långt sedan deras ödmjuka återkomst i branschen de senaste åren. Och med många nya varumärken tillsammans med äldre arv som gör miljömedvetna möbler snyggare och livskraftigare, vi tittar på de bästa organiska möbelmärkena att tänka på för ditt hem.

Kall det en naturlig reaktion på ökningen av snabbinredning och deras kortvariga natur, eftersom våra kunder också efterfrågat hållbara möbler mer och mer för sent, eftersom kvaliteten inte kan slås. Och eftersom vi vet att valet av nya möbler kan vara en utmaning ensam, vände vi oss till Décor Aid-designers för att ta de bästa organiska möbelvarumärkena baserat på miljövänliga material och metoder som används för att skapa sina produkter.

Inmod

bästa organiska möbelvarumärken inmod

”Inmod firades som en av de bästa organiska möbelhandlarna på nätet och har blivit min favorit för snygga kvalitetsfynd som är universellt tilltalande. De använder hållbart trä, bambu och andra miljövänliga material och skapar ett brett utbud av möbler för varje rum i ett hem. Våra kunder har särskilt dragits till deras bambuplattformsäng och deras sortiment av barnmöbler. ’ – Inredningsarkitekt Lynn N. på Décor Aid.

Medley

bästa organiska möbelvarumärken medley

’Stems engagemang för hållbarhet och miljövänliga möbler hjälper mig att skapa ett hälsosamt hem för kunderna, och jag älskar att berätta för dem att alla deras bitar tillverkas i USA med upcyklade och organiska material. Dessutom använder de inte brandskyddsmedel eller hårda kemikalier, och alla deras produkter är helt anpassningsbara och långt ifrån granola. ’ – Inredningsarkitekt Nicholas G.

VivaTerra

bästa organiska moderna möbelmärken viva terra

”Människor glömmer ofta hantverkarna bakom bitarna de förvärvar och de låga löner de får för att producera möbler, och jag var glad att få veta att VivaTerra alltid betalar sina anställda rättvisa löner. Och jag gillar att deras bitar är moderna med precis rätt mängd cool lockelse för att göra dem unika. ’ – Inredningsarkitekt Sara S.

ABC Carpet + Home

abc matta och hem bästa organiska möbler märken

’Även om det inte är det mest prisvärda, slår ingenting bättre än de unika fynden som du kan stöta på på ABC Carpet + Home. Och fråga vilken inredningsarkitekt som är en av de bästa miljövänliga varumärkena och livsmedelsbutikerna, och de kommer mer än troligt att namnge ABC. ’ – Inredningsdesign Lindsey T.

Anton Doll Holzmanufaktur

bästa organiska möbelmärken Tyskland

’Med ett tyskt namn som översätts till trätillverkare, förvänta dig att hitta skickligt handgjorda miljövänliga möbler tillverkade av begåvade lokala hantverkare i Tyskland. Företaget fokuserar på hållbart trä som behandlats med kemikaliefria ytor och behandlingar, och deras estetiska lutar till den rena och tidlösa andan i skandinavisk design – vilket säkerställer att deras framtida arv aldrig kommer att gå ur stil. ’ – Inredningsarkitekt Martha V. på Décor Aid.

Eco Balanza

bästa ekologiska möbler märken eco balanza

’Baserat i min hemstad Seattle, Eco Balanza skapar avancerade Mid-Century Modern inredning gjorda av giftfria material som organisk bomull och ull och fungerar med lösningsmedelsfria, vattenbaserade lim och förnybart latexskum för att minska deras inverkan på miljön. De har skapat handgjorda möbler i över ett decennium med tonvikt på mycket stiliserade anpassningsbara soffor och stolar som också är perfekta för kunder med kemisk känslighet. ’ Décor Aid inredningsarkitekt Lara B.

Myakka

bästa ekologiska möbeltillverkare myakka

” Jag kom över ekologiska möbeltillverkare Myakka när jag praktiserade i London och blev omedelbart ansluten till deras handgjorda bitar som täcker ett brett utbud av designstilar, från det eklektiska till det minsta. Min enda önskan är att Myakka skulle börja sälja staten! ’ – Inredningsarkitekten Dizor Aid Liz B.

Miljö Möbler

bästa ekologiska möbler märken eco home

’Miljömöbler gör funktionella konstverk som är den perfekta hyllningen till hållbart liv tack vare material som återvinns, återvinns och återanvänds eller från certifierade skogar.’ – Inredningsarkitekt Mandy M. från Décor Aid.

Greenington bambumöbler

”Efter att ha vuxit upp i Thailand där bambumöbler i grunden är en integrerad del av vardagen är jag glad att se att det prisvärda och hållbara materialet äntligen får dragkraft i USA. Människor inser inte ofta att bambu är starkare än många av de starkaste lövträna och jag uppskattar de många olika stilar som Greenington erbjuder för mina kunder. ’ – Inredningsarkitekt Man Y.

Etsy återvunna möbler

bästa online organiska veganska möbelaffärer

’Jag vet att Etsy kan vara ganska utmanande att handla eftersom det finns tusentals nya produkter varje vecka, men som inredningsarkitekt är jag alltid ute efter spänningen i jakten och jag gillar att plattformen har ett återvunnet avsnitt. Finslipa vad som fångar ditt öga och du kommer säkert att få ett prisvärt unikt resultat som är hållbart att starta. ’ – Décor Aid-projektledare Nicole I.

Bilder via Pinterest