Bästa Fathers Day presentguide

bästa pappadagsguiden

Från en snygg mossgrön cykel till ett klassiskt brädspel som återföds så avantgardiskt att det fungerar som en spännande skulpturbit, här är en titt på vad Décor Aid inredningsarkitekter föreslår som den perfekta farsdagsgåvan för att fira honom i stil med i år.

Fredericks och Mae darttavla

bästa pappadagsguide darttavla

’Fredericks och Mae gör vintageinspirerade spel som ser ut som de var skräddarsydda för en Wes Anderson-film och jag älskar deras djärva tavlan färgade färg som gör det lättare för honom att se långt ifrån.’ – Inredningsarkitekt Lindsey W. från Décor Aid.

Gerstner verktygsbröst

bästa faders dag present guide chic verktygslåda

’Min pappa var snickare och renoveringsspecialist i nästan 45 år och jag vet att han kommer att uppskatta den vuxna känslan av en framtida arvverktygskista över sin pålitliga (och allvarligt rostade) verktygslåda i metall. Och han får en kick ut av hur skickligt utformade arvsmärken Gerstner’s är gjorda. ’ – Inredningsarkitekt Décor Aid juni c.

Blue Carreon Tic-Tac-Toe Board

bästa faders dag gåva guide spelbräda

”Jag tror att hela min familj skulle få en kick ut ur denna djärva och vackra Carreon tic-tac-toe-tavla varje gång vi återförenas.” – Inredningsarkitekt Paula M.

Asprey Decanter

bästa faders dag present guide asprey karaff

’Nästan allt från lyxvarutillverkaren Asprey kommer att fungera som en super-lyxig godis och jag tror att min pappa skulle få mycket nytta av denna lekfulla men ändå skickligt utformade karaff.’ – Marknadschef för Décor Aid Nadia T.

Hela världen sockor

bästa pappas dag present guide strumpa set

’För dem som letar efter en prisvärd farsdagspresent som han kommer att njuta av regelbundet, är boxade soxset från TheEntireWorld en härlig godbit och kommer så sött förpackade.’ – Inredningsarkitekt Romona D.

Dr. Harris och Co. Rakset

bästa faders dag present guide rakning set

”Jag skulle vilja avsluta min pappas användning av rakknivar en gång för alla genom att ge honom en klassisk rakapparat som är mycket vänligare för miljön och mycket mer lyxig att använda varje dag.” – Projektledare för Décor Aid Samantha T.

Ghurka snäppfack

bästa faders dag gåva guide ghurka

’Eftersom jag kommer ihåg att jag grubblat igenom min fars lösa byte varje morgon som barn, tror jag att han skulle tycka om att hålla allt bättre organiserat och lättare att nå med en praktisk uppsamlingsbricka som denna stiliga läder från Ghurka.’ – Inredningsarkitekt Raoul L.

Tokyo cykel

bästa faders dag present guide tokyo cykel

” Sedan mina föräldrar flyttade till Coral Gables i Florida efter att ha gått i pension, tror jag att min pappa skulle älska den smidiga cykeln på en Tokyo-cykel medan min mamma skulle uppskatta dess snygga utseende och den mossgröna ramen. ” – Inredningsarkitekt Sam S.

Bilder via Pinterest