bästa uttalande filtar 2019 hermes

När temperaturen fortsätter att sjunka och vi anammar julklappssäsongen, tog vi en kö från de många filtar och kast som våra designers har beställt för kunder att ge dig de bästa filtarna att ringa under säsongen i snygg komfort för extra värme, och design blomstrar i hela ditt hem.

Loewe randig Mohair filt

loewe bästa filtar 2019

Ett framtida arv från det spanska arvsläderhuset Loewe, deras sortiment av filtar, som med alla deras produkter, är en nick till husets hantverkshistoria som skryter med oklanderligt hantverk.

Finns i ett brett utbud av alternativ från tryckt till heltäckande, vi gillar deras kollegial-inspirerade randiga stilar eftersom de omedelbart kommer att lägga till rätt finish till nästan vilket rum som helst och är så eftertraktade och sällsynta att de också fungerar som en underbar konversationsstartare. Ännu bättre är alternativen i ett supertungt stickat skikt som ser svampiga ut och ger känslan av en mycket älskad fiskartröja.

Michael Aram färgat kast

bästa ullfiltar 2019

Michael Arams supermysiga, texturerade doppfärgade mohairkast har ett tröstande organiskt utseende tack vare dess färgprocess som blandar tonfärger för en nästan hantverksfull känsla. Koppla ihop den med nästan vilken typ av sittplatser som helst för ökad konsistens och en elegant känsla av spel eftersom den kanske inte har ett tryck, men det har ändå en imponerande känsla för än att säga, ett solid alternativ skulle göra.

Pendleton + Nike-samarbete

bästa filtar 2019 pendleton

Letar du efter de bästa filtar som är överkomliga än så länge, packade med spännande historia och berättelser bakom deras tryck? Stalwart amerikanska textilföretag Pendleton har producerat kvalitetstextil i över 150 år och levererar praktiskt taget oförstörbara, ikoniska filtar i ett oändligt antal grafiska tryck.

Bäst av allt, återigen, är den charmiga historien bakom varje tryck som kommer att göra överlämnandet av dem genom generationer desto mer personligt och nitande.

Hermes Avalon filt

Hermes bästa filtkast 2019

Hermes ’Avalon Dots Throw utgör ett utmärkt alternativ till de mer förutsägbara logotypalternativen som lyxvaruhuset ständigt har att erbjuda säsong efter säsong. Med en lekfull nick till Op-Art från 60-talet är dess livliga optiska prickutskrift en mysig väg för att ge visuellt intresse var som helst i ditt hem.

Frette kedjor kasta

frette bästa filtkast 2019

Frette kommer från ett lyxigt linneetikett Frette med en extremt mjuk mångsidig ull- och kashmirblandning som säkert hjälper dig att omfamna kylan i subtil sofistikering under kommande år.

Med en tidlös kedjelänkgrafik kommer Frette’s Chains Throw att passa bra med alla designstilar och kommer aldrig att gå ur stil eller se daterad ut. Dessutom låter den precis rätt mängd visuellt spel till även de mest minimala utrymmena.

West Elm tippad fuskpäls

bästa fuskpälsfilt 2019

West Elms fauxpälskast säljs för knappt $ 50 och har en tillräckligt stor skala för att ordentligt omsluta dig i plyschkomfort och har smarta färgade tips för att ge effekten av äkta päls.

Förutom priset och det stora utbudet av färger som finns, ger de ett väl genomtänkt alternativ till äkta päls, är lätta att underhålla och kommer att hålla livet ut tack vare sin syntetiska komposition.

Calvin Klein 205W39NYC Stickad filt

snygga filtar 2019 raf simons calvin klein

Jag trodde aldrig att vi skulle se ett kast som var så subversivt med dess nick till punk-styling. Raf Simons filt för Calvin Klein kommer att göra ett definierande uttalande i alla utrymmen med sin kraftiga stickning, fantastiska stjärndesign och oväntade överdimensionerade logotyp. Använd den som en konversationsstartare, eller bär den runt hemmet som en elegant omslag eftersom det är en av säsongens mest fashionabla, samlarbara filtar.

Det bästa av allt är att det passar bra med nästan vilken designstil som helst, från traditionell till nautisk till samtida.

Bilder via Pinterest