Bästa golv för kök

Några av de saker som måste beaktas i ett golv för köket är den typ av olyckor och trafik som inträffar i ett kök. Det finns vissa typer av golv som inte skulle göra det bra i köket. Köksgolv handlar om kollapsade ägg, spillda vätskor och andra olika föroreningar.

En möjlighet är att handskrapade, räfflade och andra problemgolv är mycket mer än bara ett uttryck för stil. Dessa typer av golvbeläggningar kan hjälpa till att dölja bucklor från golvslående glasögon och rymma köksgolvets allmänna slitage. Det finns stilar som gör att du enkelt kan renovera dina egna köksgolv eftersom de kan klickas samman och "flyta" på plats utan att spika eller klibba fast.

När man tittar på golv är ett halkfritt köksgolv en fördel. Det är viktigt att ha en yta i köket som är resistent mot fläckar och repor. Om du har barn i närheten eller planerar en familj i framtiden kanske du inte vill välja vinyl till ditt köksgolv. Medan vissa vinylgolv släpper ut relativt få flyktiga organiska föreningar (VOC), kvarstår oro över hälsoproblem och miljöförorening när det gäller vinyl.

Sten eller plattor är mycket lämpliga för hus med mycket trafik, t.ex. Till exempel köket. En av de tuffaste plattorna är keramik, som finns i olika färger och ytbehandlingar. Keramiska plattor har också många alternativ som kan stämmas för dekorativ design och / eller kantar.

Om du vill använda kalksten, kom ihåg att det är en porös sten som måste tätas under installationen och sedan två gånger om året. Kalksten är en naturlig sten och ser ut från den gamla världen. Men om du inte vill göra skötseln, föreslår jag att du hittar en annan golvbeläggning till ditt kök.

Trä är ett bra och populärt val för golvet i köket. Underhållet är ganska minimalt och kan ge ditt kök ett underbart varmt utseende. Du kan anpassa trägolvets färg till skåpen i köket eller välja en ljusare eller mörkare nyans än skåpen. Trägolv kan, som redan nämnts, störas för att eliminera de eventuellt förekommande höga bulorna. Många av dagens prefabricerade trägolv tål lätt trafik och till och med vattenfläckar lätt. Det finns också högtrycksplastlaminat som kan vara ett alternativ till trägolv, men erbjuder ett liknande utseende för mindre pengar.

Vinylgolv kan vara många stilar och färger, antingen i plattor eller plattor, och är mycket billigare. Kork är ett mångsidigt och hållbart material som också finns i olika färger. Det är inte bara vattentåligt, utan det kan också bidra till att minska slagljudet.

Jag skulle föreslå att innan du lägger ett köksgolv tar du dig tid att undersöka olika typer av golv och överväga din budget. När du forskar efter den här artikeln är trägolv det överlägset mest populära valet för ditt köksgolv, och det andra valet är keramiska plattor.