Bästa inredningsarkitekter Westchester Ny

Westchester bästa inredningsarkitekter inredningsarkitekter dekorhjälp

Tänk på dessa Westchester inredningsarkitekter för ditt nästa projekt …

Elissa Grayer Interior Design

Westchester bästa inredningsarkitekter inredare gråare

Elissa Grayer Interior Design är ett prisbelönt, avancerat designfirma med full service baserat i Rye, NY. Elissa Grayer har varit verksam sedan 2001 och har varit involverad i planering, design och projektledning av lägenheter, bostäder och semesterbostäder i New York, Connecticut, Massachusetts och Florida. Hon strävar efter att skapa vackra och funktionella utrymmen som speglar varje enskild kund på ett elegant och bekvämt sätt.

Elissa abonnerar på tron ​​att skapa ett hem bör vara partnerskap mellan designern och husägaren. Hon tror på att utbilda sina kunder, utsätta dem för de många anpassade alternativen som finns i designvärlden och hjälpa dem att fatta beslut för sitt hem som passar inom deras budget och livsstil.

Decor Aid

Westchester bästa inredningsarkitekter inredningsarkitekter dekorhjälp

Décor Aid moderniserar den gamla skolkonsten för inredningsdesign. Som ett av landets ledande inredningsföretag förändrar Décor Aid industrin genom att göra lyxig design enkel och tillgänglig.

Under din kostnadsfria personliga konsultation hjälper din designer dig att definiera dina behov och erbjuda vägledning om hur du går vidare med ett detaljerat förslag utan minimiköp. Vårt team av världsklass av inredningsarkitekter valdes från landets mest framstående företag och de ger en enastående nivå av expertis och personalisering till varje projekt.

Kunderna får full tillgång till Décor Aids exklusiva rabatter endast på handel, som sträcker sig upp till 50% av detaljhandelspriserna, och dessa kostnadsbesparingar överskrider ofta våra designavgifter.

Décor Aids otroliga hemmaover har presenterats i ELLE DECOR, House Beautiful, tidningen New York och mer.

Barbara S. Horowitz Design och dekoration

westchester bästa inredningsarkitekter inredare Horowitz

Som designer är Barbara Horowitz sanna skicklighet att skapa fridfulla utrymmen där hennes kunder kan känna sig vårdade och återställda från sina mycket upptagna och ibland harrade liv. Förutom att inspireras varje gång av sina kunder, tar Barbaras passion för design henne över hela världen och letar efter inspiration och möjlighet att omdefiniera sin vision.

Barbara har designat ett omfattande antal projekt från eleganta urbana hem till avslappnade weekendresor och innovativa offentliga utrymmen som restauranger, skolor, företagskontor och synagogor.

BHS Design har presenterats i publikationer i hela Tri-State-området som The New York Times, Westchester Magazine och Long Islands Newsday.

Barbara Sternau Interior Design

westchester bästa inredningsarkitekter inredare sternau

En bostadsdesigner med 25 års erfarenhet och Barbaras passion är att samarbeta med sina kunder för att skapa vackra interiörer som förbättrar deras livsstil och återspeglar deras personliga smak. Oavsett om du planerar att flytta, renovera eller renovera projekt hjälper Barbara dig att definiera din stil, hantera ditt projekt och designa ett hem som är unikt för dig.

En examen från FIT Interior Design-programmet och en professionell medlem av ASID, Barbara Sternau har arbetat med fullservice bostadsdesign i 19 år. Sternau definierar sin stil som eklektisk, traditionell design, men hon sammanfattar sitt tillvägagångssätt i tre ord: färg, komfort och kreativitet. Om du vill se hur detta spelar sig inuti, kolla in hennes butik, The Design Shop.

Karen Houghton Interiors

westchester bästa inredningsarkitekter inredare Houghton

Karen Houghton Interiors har tillhandahållit klienter sofistikerad inredning och livliga hem som tillgodoser deras familjs behov och personligheter i mer än tjugo år.

KHIs designstudio ligger i Nyack, NY där Karen och hennes medarbetare arbetar med projekt som sträcker sig från så stora projekt som att designa ett helt hus till specifika uppdrag som att skapa exceptionella fönsterbehandlingar. De närmar sig alla projekt med kreativitet och entusiasm!

KHI är känt för den kreativa och omtänksamma användningen av textilier och kvalitetsinredning och är inriktad på inredningschefen att ”ett rum måste vara rätt för sin tid, sin plats och för människor som bor i det.”

DeBear Designs

Westchester bästa inredningsarkitekter inredare debatterar

DeBear Designs är ett fullservicebutikdesignföretag med en omfattande bostadsportfölj. Carol DeBear, företagets grundare, specialiserar sig på lyxiga heminredning och hållbara företagsutrymmen.

Med erfarenhet av att arbeta i stilar som sträcker sig från amerikanska traditionella, övergångsmoderna och samtida med östliga influenser, arbetar DeBear Designs för att avslöja varje kunds unika stil. Det kan ta formen av anpassade möbler, klädsel eller fönsterbehandlingar genom Carols exklusiva branschkontakter. Carols interiörer är lyxiga utrymmen som engagerar ögat med fin detalj och lugnar sinnet med balanserade designelement.

Gregory Allan Cramer

westchester bästa inredningsarkitekter inredare cramer

Sedan 1986 har Gregory Allan Cramer & Company, Inc. skapat bostads- och kommersiella interiörer för ett stort antal kunder. Från rustik chic till ultramodern minimalism, vårt team är välutrustat för att hantera alla faser av inrednings- och dekorationsprocessen, oavsett storlek, stil, omfattning, budget eller plats.

Varje projekt börjar med ett grundligt samråd för att identifiera stil, behov och önskemål hos våra kunder. Vårt begåvade team kommer sedan att utveckla en omfattande och skräddarsydd plan som efter godkännande kommer att resultera i ett underbart, dynamiskt och livligt utrymme.

Med expertguiden från vårt team uppnår alla våra kunder maximal effekt för sina designprojekt utan att maximera kostnaderna.

Förutom mer traditionellt designarbete kan vårt team också konsultera, specificera, installera, uppdatera och felsöka all nödvändig (och ständigt föränderlig) teknik, oavsett om det är en toppmodern hemmabio, fullständigt surroundljudsystem, ett trådlöst hemmakontor eller ett avancerat hemsäkerhetssystem.

Teamet på Gregory Allan Cramer & Co., Inc. har åtagit sig att ge våra kunder den högsta servicenivån, engagemanget och affärsgenomskinligheten, vilket säkerställer ett framgångsrikt samarbete.

Jacqueline Cutler

westchester bästa inredningsarkitekter inredare-cutler

Jacqueline Cutler anser att ett hus ska se ut som de som kallar det hem. Hon specialiserar sig på avancerade interiörer som speglar och förbättrar deras kunders livsstil. Hennes team lyssnar noga på sina kunders behov och drömmar, och överför dem till interiörer som utstrålar förfining, stil, elegans, värme och komfort. Vissa projekt börjar med ett rum medan andra omfattar hela bostaden eller utrymmet.

Bra design är att veta när man ska sluta; att inte överdriva eller överväldiga, utan att låta kundens personlighet lysa. När allt kommer omkring handlar det om mixen, inte om matchningen. Cutler designar vackra interiörer som skapar bakgrunder för våra kunder att fullt ut njuta av konsten att leva.

Susan Marocco Interiors

westchester bästa inredningsarkitekter inredare marocko

Susan Marocco Interiors designar interiörer som är eleganta, distinkta och bekväma. Vår inspiration kommer från att lyssna; smälta färdigheter och erfarenheter, med kunder vill och behöver utveckla inredningslösningar som återspeglar deras smak och livsstil.

Susan Marocco Interiors är ett inredningsföretag med full service, bemannat med professionella ASID – American Society of Interior Designers; som har utbildning och expertis för att planera, schemalägga, genomföra och hantera ditt inredningsprojekt från koncept till slutförande.

Jane Bell Interior Design

Westchester bästa inredningsarkitekter inredare bell

Jane Bell Interior Design ger kreativitet och vägledning för alla aspekter av ett designprojekt. För ny hemdesign, renovering, uppdatering eller hemuppställning hjälper Jane dig att utveckla din stil och skapa en tidlös interiör som speglar dig. Med särskild omsorg om budgeten tillhandahåller Jane flera tjänster som inkluderar: initial konceptutveckling, planritningar och inbyggd design, shopping och urval av möbler, tyger och mattor, design av fönsterbehandling, utveckling av en färgpalett och rekommendation och övervakning av alla branscher .