Bästa inredningsdesigners Los Angeles

inredningsarkitekt Los Angeles jamie bush

Som ett inredningsföretag med kontor i Los Angeles ser vi ständigt till den vidsträckta staden för inspiration från Los Feliz till Pacific Palisades. Och även om det inte är någon hemlighet att Los Angeles är full av begåvade inredningsarkitekter, hur ska du gå fram för att hitta den rätta för ditt inredningsprojekt? För att förenkla kontrollprocessen har vi avskaffat de 15 bästa inredningsarkitekterna i Los Angeles för att ta hänsyn till dina behov.

Från de bästa inredningsföretagen i centrala Los Angeles till Santa Monica har vi valt den bästa talangen för att du äntligen ska känna dig hemma.

Atelier AM

bästa inredningsarkitekt Los Angeles atelier am

Grundat av ett man-och-fru-team utbildat under branschlegenderna Richard Meier och Rose Tarlow, skapar Atelier AM lugna, perfekt utförda miljöer som kombinerar klassiska toner och modern inredning för att framkalla dagens anda med en nick till lysande inredningsstunder av över.

Inredningshjälp

Inredningsarkitekt Los Angeles

Som ett av landets ledande inredningsföretag har Décor Aid förvandlat inredningsindustrin genom att göra lyxig design enkel och tillgänglig.

Under din kostnadsfria personliga konsultation hjälper din designer dig att definiera dina behov och erbjuda vägledning om hur du går vidare med ett detaljerat förslag utan minimiköp. Vårt team av världsklass av inredningsarkitekter valdes från landets mest framstående företag och de ger en enastående nivå av expertis och personalisering till varje projekt.

Kunderna får full tillgång till Décor Aids exklusiva rabatter endast på handel, som sträcker sig upp till 50% av detaljhandelspriserna, och dessa kostnadsbesparingar överskrider ofta våra designavgifter.

Décor Aids otroliga hemmaover har presenterats i ELLE DECOR, House Beautiful, tidningen New York och mer.

Cliff Fong

bästa inredare Los Angeles

Med en lista över LA A-listor inklusive skådespelerskorna Ellen DeGeneres och Portia de Rossi, och arbetade med  Glee  och den  amerikanska Horror Story  -medskaparen Ryan Murphy  på hans Spanish Colonial Revival-egendom i Beverly Hills – vilket gjorde honom till en inredare i Los Angeles som är värt att notera av.

Från blandade, eklektiska interiörer som sträcker sig över en rad eraer och stilar, inkapslar Fongs arbete vackert en Cali-cool stil på höga och låga sidor som de flesta inredningsarkitekter Los Angeles bara kan drömma om att försöka simulera.

Trip Haenisch

bästa prisvärda inredningsarkitekt Los Angeles

Trip Haenisch har en lista över internationella kändisar som trogna kunder, inklusive Courteney Cox, Hank Azaria, Aaron Sorkin och WME: s vd Patrick Whitesell. är på estetik.

Eftersom inredningsarkitekterna Los Angeles  ofta är snabba att gå till prickiga miljöer, gör Haenischs avslappnade, verkliga stil, även om den är helt elegant, honom till en uppfriskande inredare i Los Angeles.

Kommundesign

De bästa inredningsarkitekterna i Los Angeles

Commune Design grundades 2004 och är fortfarande fokuserat på att förbättra det dagliga livet genom värdena för bra design med okonventionella synsätt och kreativt tänkande. Företaget har designat bostads-, kommersiella och gästfrihetsprojekt över hela världen från Chicago till Kuwait.

Men som skickliga inredningsarkitekter Los Angeles tenderar deras arbete att representera den ofta svåra att spika ner avslappnad men ändå sammansatt atmosfär som framkallar äkta Kalifornisk stil. Med över ett decennium av imponerande projekt från kommersiella till bostäder som illustrerar deras portfölj, utgör de en bra utgångspunkt när de köper en topp inredare Los Angeles.

Ryan White

top los angeles inredningsarkitekter ryan white

För Ryan White är amerikansk förfining helt klart ett telefonkort. Sedan 2012 har hans eponyma inredningsföretag designat ett brett utbud av hem i södra Kalifornien; från centrala loft till Malibu-hem och herrgårdar i Hollywood Hills. Den traditionella tidskriften Home nämnde White är en designer ”vars mönster är lika skräddarsydda som en Cary Grant-kostym.” Om det inte är en Hollywood-värdig avskärmning som en av de bästa inredningsarkitekterna i Los Angeles, vet vi inte vad som är …

Whites interiördesigner har presenterats i ett brett utbud av publikationer, inklusive Elle Decor, New York Magazine, Cottage Style, Confidential, Luxe, Traditional Home, Rue, House Beautiful, Angelino Interiors, Hollywood Reporter och Lonny. Ofta kommer du att upptäcka att de bästa inredningsarkitekterna Los Angeles förstår en smart retro-Hollywood-throwback lika mycket som de gör verkligheten och trenderna i dag. 

Jamie Bush

topp los angeles inredningsarkitekter jamie bush

Los Angeles har en rik historia av moderna och samtida hem från mitten av århundradet. Och ingen vet det bättre än Jamie Bush. Med ett öga på att integrera naturliga element i mycket moderna utrymmen har avancerade inredningsarkitekter Los Angeles  Bush designat allt från sjöarantier till moderna hem i bergen. 

Bushs inredningsdesign har presenterats i en mängd publikationer, inklusive Architectural Digest, Elle Decor, 1st Dibs Introspective, C Home, Hollywood Reporter, Vanity Fair, Angeleno, Traditional Home, Design Milk och Los Angeles Times.

Framtida arvsvärdiga fynd är ett utmärkt sätt att fira vacker kalifornisk stil från inredningsdesigners Los Angeles som förstår exakt vilka funktioner och estetik som fungerar för dig. Tänk på att även om många etablerade  moderna inredningsarkitekter Los Angeles är säkra på att ha en lista över kändisskunder, är det deras arbete som borde tala till dig och din livsstil.  

Clements Design

top los angeles inredningsarkitekter clements design

För slående original och samtida interiörer går Los Angeles till Clements Design. Mor-son-duon till Kathleen och Tommy Clements är en go-to för kändisar. Avancerade inredningsarkitekter Los Angeles är mestadels diskreta om sina kunder, de har enligt uppgift designat hem för Jennifer Aniston och Ellen DeGeneres. 

Deras galleriliknande utrymmen är kontrasterade med rustika antikviteter och känns alltid lyxiga. Clements Design har presenterats i en mängd publikationer, inklusive Elle Decor, Architectural Digest, Hollywood Reporter, California Home & Design, C Magazine och Veranda. Genom att arbeta med interiördesigners Los Angeles som förbättrar ditt hem med tankeväckande inredningsdesign tillägnad din vision, och inte tvärtom, har du lättare att uppdatera aspekter av ditt hem på egen hand för en snabb uppdatering. 

Peter Dunham

topp los angeles inredningsarkitekter peter dunham

Peter Dunham är född i Frankrike, skolad i Oxford och skar tänderna i New York City som en verkligt internationell designer. ”Fransk återhållsamhet, engelsk komfort och amerikansk praktik och pizzazz” är hur han beskriver sin stil. Bland hans kunder ingår Jessica Biel och Jennifer Garner, vilket markerar hans status som en ultimat A-lista kändisinredare Los Angeles. Han har också designat ett antal butiker och kommersiella utrymmen förutom bostadshus.

Dunham har nyligen utökat sitt bredd till att omfatta Peter Dunham Textiles, och skapat originella och lyxiga tyger som ofta införlivas i hans mönster – vilket gör honom till en bokstavlig fullservice inredare Los Angeles. 

Dunhams mönster har presenterats i en mängd publikationer, inklusive Elle Decor, House Beautiful, C Magazine, Coastal Living och Veranda. Tänk på att när du överväger att uppdatera ett utrymme med en inredningsuppgradering är det viktigt att söka efter en kunnig inredningsdesigner Los Angeles som insisterar på att förse dig med ett rum du kan bo i, inte bo runt. 

Kathryn Irland

top los angeles inredningsarkitekter kathryn irland

Balansen mellan kust- och modern design är en som Kathryn Irland slår i varje bostadsinredning. Med en portfölj av lyxfastigheter upp och ner längs Kaliforniens kust är hennes stil synonymt med Los Angeles inredningsvärld. Katheryn Irland har också expanderat till hemvaror och tyger, som skryter med sin signifikanta kostsamma moderna känsla som en etablerad, go-to inredningsarkitekt Los Angeles.

Kathryn Ireland har visats i Architectural Digest, Elle Decor, Vogue, House & Garden, House Beautiful, Traditional Home, Travel & Leisure, Veranda, California Homes, Costal Living, Luxe, C Magazine, Wall Street Journal, World of Interiors och InStyle. Leta efter interiördesigners Los Angeles vars portfölj återspeglar en verklig förståelse för modern lyx och livlig familjeliv. 

För liknande effekter eller ett eget DIY-makeover-ögonblick, när du inte hittar prisvärda inredningsarkitekter Los Angeles som du vill arbeta med, notera Irlands signaturstilar och tekniker för din egen upplevelse i Kalifornien coolt.

Joan Behnke

top los angeles inredningsarkitekter joan behnke

Sedan 1999 har Joan Behnke designat en bekväm och skräddarsydd lyxinredare Los Angeles. Sedan dess har företaget expanderat till att omfatta en rad heminredning som omfattar deras signatur kuststil. Förutom en uppsjö av bostadsprojekt har Joan Behnke designat flera kommersiella utrymmen, inklusive Gores Groups huvudkontor och The Mansion at MGM Grand. 

Joan Behnkes inredningsdesign har presenterats i en mängd publikationer, inklusive Architectural Digest, C Magazine, California Homes, Chesapeake Home Living, Forbes, Harper’s Bazaar, Hollywood Reporter, Home & Design, Interiors, LA Confidential, O at Home, Robb Report och tidningen Traditional Home. Med detta sagt föreslår vi lokala inredningsdesigners Los Angeles med en beprövad rekord för inredningsdesign som lägger lika stor vikt vid formalitet och funktionalitet.  

Tim Clarke

top los angeles inredningsarkitekter Tim Clarke

Tim Clarke är kungen av strandhuset. Med ett antal kändiskunder och en bok med titeln ”Coastal Modern” har Clarke fastnat sin flaggstång i sanden. Drivved, sand och surf är alla vanliga motiv i hela hans hem i Kalifornien, och hans kunder inkluderar kändisar som Ben Stiller och Matthew Perry, som cementerar hans position som en kändisinredare Los Angeles att titta på.

En förståelse för detaljerna som gör varje utrymme unikt bör göra det möjligt för dina lokala inredningsdesigners Los Angeles att använda smarta metoder som en nybörjare inte kunde drömma om. 

Martyn Lawrence Bullard

top los angeles inredningsarkitekter martyn lawrence bullard

För eklektiska, färgglada och moderna bostadsdesigner flockar Angelenos till Martyn Lawrence Bullard. Som författare till flera böcker och rektor för flera möbler, är han eftertraktad i hela staden och bortom. Med kunder som sträcker sig från Elton John till Eva Mendez är Bullard säkert en av de bästa inredningsarkitekterna i Los Angeles idag.

Bullard har blivit känt av ett antal publikationer, inklusive Architectural Digest, Elle Decor, Veranda, Harpers Bazaar och Ascend Magazine – det är därför han täcker vår lista för de bästa inredningsarkitekterna Los Angeles. 

Lori Dennis

top los angeles inredningsarkitekter lori dennis

Lori Dennis fakturerar sig själv som en kändisinredningsarkitekt, men den frasen omfattar knappast bredden i hennes arbete. Som stjärnan i HGTV: s “The Real Designing Women” är Dennis också en talare, en bästsäljande författare och grundare av Design Campus, en av landets ledande toppmöten för inredning och är en av de bästa moderna inredningsarkitekterna i Los Angeles av hennes generation.

Dennis har profilerats i en mängd publikationer, inklusive Architectural Digest, Elle Decor, Luxe, Dwell, People, New York Times, House Beautiful, Coastal Living, Los Angeles Times och Wall Street Journal som en av de bästa inredningsarkitekterna Los Angeles.

När du överväger mer budgetvänliga, prisvärda inredningsarkitekter Los Angeles, ta designkoder från portföljerna för dem som är utom räckhåll för dig och använd deras idéer till din fördel.

Molly Luetkemeyer

topp los angeles inredningsarkitekter molly luetkemeyer

Molly Luetkemeyer grundade M.Design Interiors 2001 med mantrat ”sitt hem bör vara en återspegling av ens livsstil och personlighet.” Med en fräsch, sofistikerad och uttrycksfull stil är Luetkemeyers inredningsdesign tydligt kaliforniska – vilket gör henne till en av de bästa inredare i Los Angeles.

Från Beverly Hills till Marthas Vineyard till West Village, Luetkemeyers design är klassiska, kreativa och tidlösa. Luetkemeyer presenterades på The Hollywood Reporters 25 mest inflytelserika inredningsdesigners och House Beautys lista över 100 inredningsarkitekter. Hennes projekt har lyfts fram i en mängd publikationer, inklusive InStyle, Angeleno, The Los Angeles Times, California Home + Design och tidningen New York. I en stad som är så expansiv och designinriktad som LA, kommer du att upptäcka att det bara tar lite forskning att anställa de bästa inredningsarkitekterna Los Angeles.