östkusten inredningsarkitekter inredare dekorare hjälp

Här är en titt på de bästa inredningsarkitekterna på östkusten för din nästa uppgradering …

Katie Ridder Inc.

ridder

Som New York Home konstaterade är Katie Riders ”varumärke den lätthet som hon överbryggar kulturer och kontinenter, hög och låg konst, perioder och stilar. Men att kalla sitt arbete eklektiskt är att missa poängen, för medan det återspeglar olika influenser är det igenkännbart en produkt av en enda känslighet – en med en distinkt känsla för färg, struktur, proportion och skala. ”

Katie Riders extraordinära skicklighet med paletter av primära och sekundära färger, hennes lekfulla inställning till att blanda antikviteter och moderna bitar och hennes öga för ovanliga dekorativa accenter har alla etablerat henne som en ledande och unik figur i interiörens värld.

Decor Aid

östkusten inredningsarkitekter inredare dekorare hjälp

Décor Aid moderniserar den gamla skolkonsten för inredningsdesign. Som ett av landets ledande inredningsföretag förändrar Décor Aid industrin genom att göra lyxig design enkel och tillgänglig.

Under din kostnadsfria personliga konsultation hjälper din designer dig att definiera dina behov och erbjuda vägledning om hur du går vidare med ett detaljerat förslag utan minimiköp. Vårt team av världsklass av inredningsarkitekter valdes från landets mest framstående företag och de ger en enastående nivå av expertis och personalisering till varje projekt.

Kunderna får full tillgång till Décor Aids exklusiva rabatter endast på handel, som sträcker sig upp till 50% av detaljhandelspriserna, och dessa kostnadsbesparingar överskrider ofta våra designavgifter.

Décor Aids otroliga hemmaover har presenterats i ELLE DECOR, House Beautiful, tidningen New York och mer.

Thad Hayes Inc.

Östkustens inredningsarkitekter inredare Thad Hayes

Thad Hayes, Inc. är ett inredningsföretag i New York som specialiserar sig på känsligt utformade projekt som är funktionella, livliga utrymmen med tidlös relevans. Hayes designkoncept infunderas med kunskap om dekorativ konst, konst och expertis inom arkitektur. Vi balanserar moderna, bearbetade element med varma, texturerade, historiska som ofta väver en historia eller en perioddialog.

Thad Hayes kombinerar eftertänksamt personlig konst och möbelsamlingar med moderna och antika bitar, liksom Hayes handgjorda specialdesignade möbler, belysning, tyger och mattor. Oavsett om det är ett modernt hus i skogen på Martha’s Vineyard eller en takvåning i New York City, projekt är individuellt utformade baserat på varje kunds personlighet och livsstil.

Bunny Williams Inc.

östkustens inredningsarkitekter inredare Williams

Bunny öppnade sitt eget inredningsföretag, Bunny Williams Incorporated, 1988 efter tjugotvå år med det vördnadsfulla dekorationsföretaget Parish-Hadley Associates. Skolat i klassiker, återhållsamhet och lämplighet är kännetecken för Bunny’s stil. Objekt, mönster, texturer och färger, vackert balanserade, har ett tilltalande odisciplinerat utseende – det direkta resultatet av stort fokus och noggrann planering. Bunny Williams passion för design sträcker sig bortom interiören i trädgården. I 25 år var Bunny delägare i Treillage Ltd., en trädgårdsmöbelbutik i New York, med antikvitetshandlare John Rosselli.

Även om vackra rum är Bunny första gången, är kundservice och uppmärksamhet på detaljer av yttersta vikt. För detta ändamål har Bunny samlat två mycket professionella designteam, vardera ledda av en skicklig Senior Designer. Seniordesignerna och deras team arbetar med Bunny på kundernas hem i hela USA och utomlands.

Cullman & Kravis Inc.

östkustens inredningsarkitekter inredare Kravis

Cullman & Kravis är känt för att erbjuda den högsta kvaliteten på designkompetens och personlig service sedan 1984. De samarbetar nära med sina kunder för att förverkliga sina estetiska idéer och praktiska behov samtidigt som de följer sina fastställda budgetar. Medan elegans och praktik är C&K: s första mål, kommer deras största stolthet från det faktum att varje hem de designar återspeglar ägarens personlighet och inte gör två projekt samma.

Cullman & Kravis, Inc. ligger i New York City och arbetar för närvarande med att arbeta med projekt i och runt Manhattan, Hamptons, Connecticut, Massachusetts, New Jersey, Ohio, Florida, Texas, Colorado och Hawaii.

Richard Mishaan Design

östkusten inredningsarkitekter inredare mishaan

Mishaan-beröringen är stilistiskt en expansiv, vilket inte är förvånande – han själv är en expansiv person. Hans kombinerade kunskap om mode, arkitektur och inredning, plus hans kulturella rötter, ger honom en djup förståelse för lyx och kvalitet ”Pamela Fiori, chefredaktör, Town & Country.

Richard Mishaan föddes i Colombia och började sin karriär med att lära sig på Philip Johnsons kontor efter att ha fått en BA från New York University och gått på Columbia University School of Architecture.

Mishaan har författat två böcker, Modern Luxury och Artfully Modern, båda utgivna av Monacelli Press, en division av Random House. Artfully Modern släpptes i november 2014.

David Kleinberg Design Associates

östkustens inredningsarkitekter inredare Kleinberg

David Kleinberg Design Associates har varit en internationellt erkänd ledare inom full service inredning och arkitektonisk renovering i tjugo år. Företaget har en personal på trettio heltidsanställda, inklusive fem aktiepartner och är vördad för sin mycket kurerade och nyanserade inredning med fokus på sakkunnigt uppnådda detaljer och enastående kundtjänster.

Grundades 1997 av David Kleinberg efter en sextonårig tjänstgöring i den ärafulla Parish-Hadley Design, och anses allmänt som en uppskattad och ovärderlig resurs för anpassade interiörer som tilltalar en mycket sofistikerad och kräsna kundkrets. En signatur DKDA-inredning varar ett noggrant urval av möbler, konst, föremål och material. Dessa element blandas intrikat för att stödja snarare än att överträffa varandra, vilket resulterar i rum som samtidigt är moderna och tidlösa i känslighet och kvalitet.

Carrier & Company Interiors

östkusten inredningsarkitekter inredare bärare

Jesse Carrier och Mara Miller, rektorerna för Carrier and Company Interiors, är en man-och-fru designduo som skapar rum som är en säker blandning av tidlös och modern design – både bekanta och fräscha på en gång. Carriers arbete är alltid raffinerat och sofistikerat, lätt och luftigt och sträcker sig i stil från elegant traditionellt till lyxigt minimalistiskt till glamoröst bohemiskt. Deras rum har subtila mönster och neutrala paletter som präglas av utbrott av överflöd och oväntade blandningar av högt och lågt, gammalt och nytt.

Kenne Shepherd

östkusten inredningsarkitekter inredare shepherd

Kenne Shepherd Interior Design Architecture PLLC (KSI) är ett kvinnoägt inredningsföretag inom New York. KSI är känt för att skapa anpassade interiörer som förädlar och uttrycker kundens unika vision, värderingar och uppdrag i sofistikerade, samtida miljöer. Genom att kombinera en passion för design, omfattande erfarenhet av byggprocessen och en djupgående förståelse av varumärke och marknadsföring tar de kunden från det ursprungliga konceptet till slutförandet av en effektiv, minnesvärd inredning.

Robin Baron Design Inc.

östkusten inredningsarkitekter inredare Robin Baron

Robin Baron, kändisinredningsarkitekt, livsstilsexpert och lyxdesigner för heminredning, ger en slående känsla av stil till allt hon gör. Med en entusiastisk personlighet och expertis inom allt inredning och livsstil trivs Robin med att skapa hem som är eklektiska, unika och fantastiska, samtidigt som de behåller en varm och inbjudande atmosfär. Hon speglar sitt motto ”Confidence Begins at Home ™” och är stolt över sin förmåga att fånga sina kunders individuella personligheter i sina hem.

Robins karriär tog fart när hon förvandlade sin modeföretag till en interiörskarriär och lanserade sitt fullservicedesignföretag, Robin Baron Design Inc. Robin Baron Design-teamet tar NYCs inredningsdesignprojekt från förkonstruktion till dekorationsdetaljer och prickar . Under årens lopp har Robins kundkrets vuxit till att omfatta många kändisar, inklusive film- och TV-stjärnor, samt chefer för större företag som Reuters styrelseordförande och VD för DirecTV. Robin känner att det bästa NYC-inredningsarbetet kommer från samarbetet mellan hennes kreativa vision och sina kunders behov och livsstil.