Bästa interiördesigners Hamptons

hamptons inredningsarkitekter inredningsarkitekter inredningshjälpmedel

Som ett inredningsföretag som betjänar både kommersiella och bostadsdesignprojekt i hela Hamptons-området letar vi ständigt efter stadens bästa inredningsförmåga medan vi tittar på The Hamptons avslappnade sofistikerade stil för inspiration.

Och på en plats som är så varierad och livlig som The Hamptons, har vi samlat våra lokala dekoratörer som hjälper dig att uppgradera ditt hem med de 10 bästa inredningsarkitekterna och dekoratörerna från Hamptons som du kan tänka på för ditt nästa projekt.

Dekor Stöd

bästa inredningsdesigners i New York City

Décor Aid moderniserar den gamla skolkonsten för inredningsdesign. Som ett av landets ledande inredningsföretag förändrar Décor Aid industrin genom att göra lyxig design enkel och tillgänglig.

Under din kostnadsfria personliga konsultation hjälper din designer dig att definiera dina behov och erbjuda vägledning om hur du går vidare med ett detaljerat förslag utan minimiköp. Vårt team av världsklass av inredningsarkitekter valdes från landets mest framstående företag och de ger en enastående nivå av expertis och personalisering till varje projekt.

Kunderna får full tillgång till Décor Aids exklusiva rabatter endast på handel, som sträcker sig upp till 50% av detaljhandelspriserna, och dessa kostnadsbesparingar överskrider ofta våra designavgifter.

Décor Aids otroliga hemmaover har presenterats i ELLE DECOR, House Beautiful, tidningen New York och mer.

Mabley Handler

hamptons inredningsarkitekter inredare handlare

Mabley Handler Interior Design grundades i Hamptons när Jennifer Mabley, redan en skicklig inredningsarkitekt i New York City, fick i uppdrag att designa och dekorera ett hus i Southampton Village. Klienten hade tillbringat många somrar på besök hos sina farföräldrar hemma i Southampton och längtade efter att återvända till sina Southampton-rötter.

För att fånga kärnan i klientens barndomsminnen var inspirationen till huset den klassiska traditionella singelstilen som Southampton var så känd för. Mabley arbetade hand i hand med en lokal arkitekt för att se till att huset, beläget på en av byns mest pittoreska trädkantade gator, verkligen hyllade Southampton hem från förr.

Tamara Magel

hamptons inredningsarkitekter inredare magel

Tamara Magel är en prisbelönt internationell designer baserad i Hamptons vars lyxiga inredning strålar ut med en avgörande modern berättelse där fin finish samspelar med organiska element, hantverksdetaljer och alltid en härlig touch av nyckfullhet.

Tamaras avslappnade elegans är signaturen för varje unikt samarbete från fullständig konsultverksamhet om design / byggprojekt till interiörrenoveringar i alla former och storlekar. Hennes mångsidiga portfölj innehåller en bredd av arbete som inkluderar spretande kustresor, klassiska bostäder och eleganta storstadslägenheter. Tamara curates behändigt personliga interiörer som elegant balanserar utrymme, ljus och proportioner. Tamaras interiörer är skiktade med texturtyger, anpassade ytor och element både raffinerade och grovhuggna och framhäver den bestående karaktären av en fin europeisk herrgård. Varje projekt utstrålar en varm vitalitet och energi.

Barbara Feldman

hamptons inredningsarkitekter inredare Feldman

Barbara Feldman Interior Design skapar hemmiljöer som gör Hamptons levande enkelt och roligt. Från köks- och baddesign genom vardagsrum och sovrum, beskrivs hennes distinkta och sofistikerade stil ofta som ”snygg men ändå bekväm” – med andra ord, typiska Hamptons-stil.

Barbaras unika förmåga att se den maximala potentialen i varje hem har gjort rymdplanering till en av hennes största styrkor, och hennes förmåga att samordna layouten med önskad estetik är det som får hennes interiörer att se bra ut och fungera bra.

Amy Hill Designs

hamptons inredningsarkitekter inredare kulle

Amy Hill Designs är ett fullservicebolagsinredningsföretag beläget i Quogue, NY, som betjänar Manhattan och Hamptons. Från tyger, möbler och planritningar till fönster, väggar och tillbehör, de arbetar nära kunderna för att skapa interiörer som är specifika för din livsstil och smak.

Att balansera innovativa idéer med praktiskt utförande är nyckeln till att skapa en unik, bekväm hemmiljö. Amy Hill Designs har erfarenheten och passionen att genomföra designplaner med den omsorg och uppmärksamhet du förtjänar.

Bjornen Designs

hamptons inredningsarkitekter inredare bjornen

Bjørnen Design strävar ständigt efter att skapa personliga hem för sina kunder. På en gång vackert stämningsfullt och grundligt bekvämt återspeglar Bjørnens design framför allt varje husägares syn och livsstil. Oavsett om man designar en tidlös singelbädd i Hamptons, en modern strandstuga i Florida eller en snygg NYC-aerie, skräddarsyr Bjørnen Design varje bostad med elegant proportion, nådig skala och lyxig lyx i åtanke.

Kärnan i Bjørnen och hans designteams tillvägagångssätt är att uppnå ett symbiotiskt förhållande mellan interiör och exteriör, hålla strukturen i harmoni med marken och reflektera klientens perspektiv i varje steg i processen. Från den mjuka handen av precis rätt tyg till den subtila patinaen av en sällsynt kakel eller den perfekta bronshårdvaran, är varje detalj en möjlighet att ge resonans till miljöns visuella dialog. Detta holistiska tillvägagångssätt säkerställer att varje rum stämmer överens med hemmets bredare miljö – fångar rytmen i vattnet, trädens lugn eller passionen för den ständigt föränderliga himlen i varje noga övervägande designbeslut.

Alicia Murphy Designs

hamptons inredningsarkitekter inredare Murphy

Alicia Murphy Designs är en inredningsstudio i Hamptons. De strävar efter att koppla ihop naturliga omgivningar, design och arkitektur för att skapa levnadsmiljöer som gör människor glada. De lyser när de arbetar tillsammans med arkitekter och byggare under hela hemmets konstruktion eller renovering.

Debra Geller

hamptons inredningsarkitekter inredare geller

Debra Geller skräddarsyr varje projekt från varje tidig planering och byggnadsfas, design av alla skåp och finish för hela projektet, till valet av möbler och tillbehör. Genom att bilda ett kreativt team av arkitekter, inredningsarkitekter / konstruktörer, byggare och kunder, tar hon dina idéer och drömmar från koncept till slutförande. Hon är en praktisk designer, involverad i alla aspekter av ditt projekt. Hon kommer att hantera alla aspekter, från interiör till exteriör, samt landskapsarkitektur och pooler. Hon arbetar nära varje klient för att skapa ett sofistikerat, varmt och funktionellt utrymme som återspeglar var och en av deras individuella behov och personlighet. Hennes mål är att skapa en tidlös miljö på ett organiserat och genomtänkt sätt, vilket gör processen trevlig och framgångsrik. Hennes passion för design kommer att göra det otroligt.

Elsa Soyars

hamptons inredningsarkitekter inredare sojabönor

ELSA SOYARS interiörer är inslag av elegans. Hon blandar de mest lyxiga tygerna och texturerna inspirerade av sitt europeiska arv för att uppnå rika lagerinredningar som är inbjudande.

Tjänsterna som hon och hennes företag omfattar är alla aspekter av inredningsdesign, inklusive arkitektonisk rådgivning och samordning, byggledning, skräddarsydd möbeldesign samt landskapsrådgivning och implementering.

Elsa är helt involverad i byggandet av ett nytt hus eller renoverar en befintlig bostad utifrån och in, för sina kunder att bo i och njuta av i många år framöver.

Betty Wasserman

Hamptons inredningsarkitekter inredare wasserman

Wasserman har designat några av de mest underbara hemmen i Hamptons. Hon har upprepade gånger täckts av Hamptons Cottages & Gardens och Hamptons Haven för sina prisbelönta mönster. Utöver lokalt erkännande tilldelades Elle Decor’s Metropolitan Home Magazine en av Wasserman’s Hamptons inredningsdesigner som Årets bästa för 2007. Hemdesignjournalist, Elaine Green, beskriver detta projekt som ”dekorera med tilltalande återhållsamhet för att tyst harmonisera med närliggande skogsmarker, betesmarker och havsstrand. , rummen visar massor av naturligt trä och sten tillsammans med växtmotiv i konsten och några av textilierna. ”

Kanter mot en färgkusin inkluderade Wasserman en röd stol och en ljuskrona av tranbärsglas. ” Medan mycket av Wassermans Long Island-arbete har gjorts i Hamptons, särskilt Southampton, East Hampton och Bridgehampton, har hon också skapat fantastiska semesterfastigheter för dem som flyr från Manhattan för helgen i Sag Harbor och andra lokala platser.