bästa los angeles inredningsbutiker på rad

Så stor och inspirerande som änglarnas stad är, kan det vara utmanande att bo i de bästa inredningsbutikerna i Los Angeles utan att göra lite forskning. För att göra din nästa resa enklare slog vi 20 av de bästa resurserna från våra LA-baserade dekoratörer eftersom de vet hur och var de ska hitta unika fynd som enkelt definierar vilket utrymme som helst.

Föråldrad

föråldrade bästa Los Angeles inredningsbutiker

Med känslan av ett industrigalleri har Obsolete specialiserat sig på att köpa spännande och vackert designade möbler, belysning och konst i över 15 år. Våra inredningsarkitekter var belägna i ett expansivt Culver City-utrymme och var enhälliga i att utse föråldrade som en definitiv resurs för att förse våra kunders projekt med unika fynd.

A + R

a + r bästa inredningsbutiker i Los Angeles

Med två fullsatta platser visar A + R tydligt moderna möbler, belysning, inredning, hushållsartiklar och tillbehör från länder och regioner som firas för sina designstilar som Skandinavien och Japan. Förvänta sig lekfulla, energigivande stycken som skryter med toner som dyker upp och en glad design som sjunger.

Blackman Cruz

blackman cruz bästa Los Angeles inredningsbutiker

Blackman Cruz är länge kallad som en av de bästa inredningsbutikerna i Los Angeles med goda skäl, och är den typ av butik du besöker när du förväntar dig att ta in fantastiska, helt unika, lynniga fynd som absolut ingen annan kommer att ha. Av denna värld och uttalande till fullo kommer denna detaljhandelsdestination att hålla dig nyfiken och inspirerad långt efter att du lämnar.

Garde

garde bästa los angeles inredningsbutiker

Med två eklektiska och expertiserade platser är Garde ett present emporium inrymt i ett loftliknande utrymme som kan skryta med ett brett utbud av nyckfulla fynd från hela världen.

Amsterdam Modern

bästa los angeles inredningsbutiker amsterdam modern

En av de bästa inredningsbutikerna i Los Angeles för de som vill utforska den avslappnade atmosfären i skandinavisk design, denna 10 000 kvm. ft. lager har ett enormt urval av holländska moderna och vintage möbler och tillbehör från mitten av århundradet till oslagbara priser.

Bauer Pottery

bästa los angeles inredningsbutiker bauer keramik

Du kommer att känna dig som ett barn i en godisaffär vid denna amerikanska institution tack vare sitt käftande utbud av färgglada samlarobjekt keramik – var noga med att notera att detta emporium bara är öppet på utvalda helger eller efter överenskommelse.

deKor

bästa Los Angeles inredningsbutiker dekor

Med två utställningsrum utformade för att ha den stiliserade naturliga känslan av ett hem, erbjuder deKor ett globalt urval av fynd som lätt framkallar Kalifornien coolt med sina staminspirerade influenser och avslappnad anda.

Galerie Half

bästa Los Angeles inredningsbutiker galerie half

Galerie Half är en av de bästa inredningsbutikerna i Los Angeles för att upptäcka ikoniska moderna underverk från mitten av århundradet. Den är också full av europeiska antikviteter, primitiva möbler och ett stort sortiment av arkitektoniskt inriktade varor.

Eccola

bästa Los Angeles inredningsbutiker eccola

Långt ifrån en smutsig antikvitetsbutik redigerar Eccola konstnärligt extraordinära och sällsynta århundraden gamla bitar från Europa som bara inte hittar någon annanstans i staden – särskilt i en sådan inspirerande miljö.

Bourgeois Bohème

bästa Los Angeles inredningsbutiker Bourjois Boehme

Bourgeois Bohème är en perfekt plats för dem som är inspirerade av övergångsinredning eftersom många av de bitar som är fyllda med ger den moderna detaljhandeln en modern känsla.

Lost & Found

bästa Los Angeles inredningsbutiker förlorade och hittade

Lost & Found är en annan butik för alla saker som är skandinaviska i känsla, och innehåller en mängd saker som är vackert designade och välgjorda för att starta.

Objet

bästa los angeles butiker

Oavsett om du är ett fan av modern design från mitten av århundradet eller är på jakt efter en speciell present, finns det massor av fantastiska inredningsobjekt att hitta på Objet, inklusive en brist på intressant keramik.

Lägenheten vid linjen

lägenheten vid linjen bästa Los Angeles inredningsbutiker

The Apartment by The Line har en mängd minimalt sinnade extraordinära fynd, som det är östkusten, och har kuraterade mode-, hem- och skönhetsprodukter så eleganta, hela utrymmet ser ut som om det lyfts från en influensers dröm och säkerställer sin position som en av de bästa, om inte de bästa, Los Angeles inredningsbutikerna.

JF Chen

bästa los angeles inredningsbutiker jf chen

Från moderna möbler från mitten av århundradet till stora konversationer som startar industriella antikviteter är JF Chen den främsta källan för allt som är unikt och ibland till och med provocerande.

Alchemy Works

bästa Los Angeles inredningsbutiker alkemi fungerar

En butik, galleri och evenemangsutrymme i Arts District, Alchemy Works är platsen att gå till för gåvor och små hemvaror som är lika söta som de är coola.

Croft House

bästa Los Angeles inredningsbutiker croft house

Ett flaggskepp i detaljhandeln med sitt eget sortiment av handgjorda möbler, Croft House varma minimalism och hållbar anda är tusenårs drömbutik tack vare rena linjer och subtil sofistikering.

Stram

bästa Los Angeles inredningsbutiker stränga

Ett annat utlopp som fokuserar på det bästa av skandinavisk design, Austere gördesignade och snygga möbler och tillbehör och känns mer som ett konstgalleri än en genomsnittlig heminredningsbutik.

Cactus Store

bästa Los Angeles inredningsbutiker kaktusbutik

Lång hyllad som en av de bästa inredningsbutikerna i Los Angeles för dem som letar efter grönska, den här butikens namn säger allt. Förvänta dig de sällsynta arterna av kaktusar med den mest spännande silhuetten.

Stadens centrum

centrum 20 bästa Los Angeles inredningsbutiker

Med ett frodigt utbud av eftertraktade amerikanska och europeiska antika möbler och vintagemöbler och belysning från före 1900-talet är Downtown fortfarande ett måste-besöka spök med sin museumsvärdiga redigering.

Hotellöverskott

bästa Los Angeles inredningsbutiker hotellöverskott

Även om inventeringen kan bli misslyckad på denna intressanta hotellmöbelförvaltare, förvänta dig att få pärlor från The Peninsula, Beverly Hills Hotel, Avalon Hotel och andra lyx- och boutiquehotell. Vilket är exakt varför det gjorde vår lista med de bästa inredningsbutikerna i Los Angeles, eftersom spänningen i jakten kan vara fascinerande och hitta budgetvänliga.

Bilder via Pinterest