new york city vintage möbelaffärer

Eftersom New York City är hem för några av de bästa shoppingdestinationerna av alla slag världen över, vände vi oss till Décor Aid inredningsarkitekter för att skaffa sina antika och vintagebutiker för 2019 för att hjälpa dig skapa den perfekta blandningen av epoker och element till en mängd olika prispunkter. Från 1: a Dibs käftande showroom till en liten välgörenhetsbutik som är en hemlighet för de som vet, upptäck våra bokmärken som är värdiga New York City vintage möbelaffärer för oändlig inspiration och mirakulösa fynd som kan inspireras.

1: a Dibs

bästa vintagebutiker New York City 1st Dibs

200 Lexington Ave, New York 10016

Inrymt i den måste-besök-serien av showrooms i New York Design Center, online auktionshus 1st Dibs showroom är en käftande upplevelse även för de mest nybörjare av inredningsfans.

Mer än bara att betraktas som en av de bästa vintagemöbelbutikerna i New York City, tycker vi att en resa längs öarna 1: a Dibs är en extraordinär pedagogisk upplevelse full av överraskningar och ikoniska möbler och rörelser du bara drömmer om att se i verkliga livet.

John Derian

bästa vintage antikaffärer New York City John Derian

6 East 2nd St, New York City 10003

Inte helt vintage eftersom John Derian är en berömd mästare av samlingsbara decoupage-tillbehör och sängkläder, men han tar emellertid in knäppa, shoppable konversationsstartare och vintage-konstigheter för att få sin lilla East Village-butik till liv.

Det som gör John Derian till en av våra mest omhuldade vintagemöbelbutiker i New York City är dock hans skickliga öga på att hålla butiksdeltagare som vill ha mer, oavsett hur lutande de kan vara.

Wyeth

bästa new york city vintage antikvitetsbutiker wyeth

533 Canal St, New York City 10013

Med en hardcore kärlek till allt modernt från mitten av århundradet och ett museum-värdigt urval, är det inte konstigt varför Wyeth anses vara en av om inte de främsta destinationerna för samlingsmöbler som säkert kommer att öka i värde under en kort tidsperiod.

Décor Aid inredningsarkitekt Mandy M. är en sådan fan att hon erkänner att hon har besökt utrymmet minst tre gånger i månaden för sina kunder och sig själv och anser att Wyeth är en av de bästa vintagemöbelbutikerna i New York, om inte landets främsta resurs för viktiga designmoment.

Stadsgjuteri

bästa new york city antika vintagebutiker city gjuteri

365 Atlantic Ave, Brooklyn 11217

Beläget på den tunga belysnings- och möbelhandelsremsan på Boerum Hill’s Atlantic Avenue sedan 2000, har City Foundry ett fylligt urval av noggrant utvalda fynd uppdelade i fyra kategorier: industriella antikviteter och nyfikenheter; mitten av århundradet moderna möbler, mindre varor och utomhusartiklar och vintagemetall.

Förvänta dig ett brett utbud av alternativ från signerade arvsmöbler till industriella maskinbitar utan namn som fortsätter att hålla denna livliga butik på varje guide för att besöka vintage-möbler i New York City.

Pippin

bästa chelsea vintage butiker nyc

112 West 17th St, New York 10011

Pippin är inrymt i en distinkt pittoreskt slingrande Chelsea-butik som avger de viktigaste småstads Main St. vibbarna.

Inredningsarkitekten Nina R. på Décor Aid lade till detta förslag i vår lista över de bästa New York City-vintagemöbelbutikerna eftersom liknande återförsäljare i området tenderar att överbelasta samtidigt som de levererar varor som är mycket mindre unika och charmiga.

Manhattan Art And Antiques Center

bästa vintage möbelaffärer Manhattan

1050 2nd Ave, New York 10022

Även om det är mer som ett redigerat antikt köpcentrum med varor som hämtats från olika antikviteter och vintageförhandlare, finns det vackra dekorativa föremål och inredning i varje vrå och vrå i detta massiva utrymme. Från samlarobjekt till gobelängar hundratals år gamla, sorten är lika imponerande som varorna.

Var beredd att ta in en mängd vintage- och antikviteter och håll ett redigerat öga eftersom det här är en av de New York City-möbelbutikerna som kan vara lite överväldigande.

Olde bra saker

bästa vintage möbelaffärer nyc 2019

Olde Good Things är fylld med sensationella vintagefynd och arkitektonisk räddning och sällsynta antikviteter. Det är det perfekta resmålet för dem som letar efter vintageobjekt som verkligen är extraordinära, uttalande och inte av denna värld.

Från nyckfulla karusellvarelser till åldrig gammal arkitektonisk hårdvara och verktyg, himlen är gränsen vid detta udda ballerium. I själva verket är allt så utomordentligt tillsammans, att du omedelbart känner dig som ett barn i en godisaffär.

Vintage sparsamhetsbutik

topp nyc vintage möbelaffärer nyc 2019

En av de bästa under radarkällorna för eftertraktade moderna möbler och tillbehör från mitten av århundradet i utmärkt skick till oslagbara priser. Det finns alltid en prisvärd pärla att gräva i denna lilla judiska välgörenhetsbutik. Var noga med att komma dit före stängningstiden – varje dag i skymningen.

High Style Deco

bästa new york city vintage möbelaffärer 2019

27 W 20th St.

Exklusivt och obefläckat, High Style Decos noggrant redigerade utbud av värdefulla antikviteter och konstigheter är en av de bästa i staden, om inte hela östkusten. Från den perfekta Art-Deco till Hollywood Regency till Mid-Century Modern inredning och inredning, High Style Deco är stadens främsta destination för investeringsvärda framtida arv.

White Trash

Bästa East Village Vintage Store

6 Astor Place, New York City 10003

White Trash ligger i en liten East Village-butik och öppnar inte förrän kl. 14 eftersom ägaren tillbringar de flesta av sina morgnar genom att granska fastighetsförsäljning så att du inte behöver. Med en kraftig rotation av eftertraktade moderna bitar från mitten av århundradet, är butiken fylld av knäppa och ofta humoristiska fynd som skryter av historisk härkomst medan de ger ett hem en nyckfull känsla av lek.

Décor Aid interiördesigner Jena C. anser att det är en av hennes favorit vintagemöbelaffärer i New York, eftersom varorna är kuraterade, rimligt prissatta och förhandlingsbara, och de erbjuder söktjänster som hjälper dig att hitta en viss bit de kanske inte har för tillfället .

Stadsoperan

bästa vintage möbelaffär nyc

222 East 23rd St, New York City 10010

Med alla intäkter som kommer att gynna New York City Opera och med oslagbart låga prispoäng för sällsynta begagnade varor, finns det ingen anledning att inte utforska deras 23: e St. locale.

Var bara beredd att gräva som medan allt är snyggt om inte hyperorganiserat, redigeringen är helt upp till dig eftersom curation inte är det som gör den här till en av våra favoritbutiker i New York City. Vad som gör det till en go-to, dock, är de utmärkta erbjudanden som finns och olika stora, uttalande möbler och sällsynta böcker.

Inred grönt

bästa vintage möbelaffärer brooklyn 2019

1261 Broadway # 309 i Brooklyn

Sedan länge betraktad som en av de bästa möbelbutikerna online för dess prisvärda mitten av århundradet moderna, shabby chic, retromöbler, inredning och räddade arkitektoniska odds och slut, byggde Furnish Green tyst en betydligt lagerförsäljning för bara några år sedan i Brooklyn.

Vilket var goda nyheter för när våra inredningsarkitekter letar efter unika möbler med ett hållbart tillvägagångssätt eftersom det bara var så många gånger om dagen som Furnish Green skulle uppdatera sin webbshop för att lyfta fram sitt stora sortiment. Förvänta dig att komma över det traditionella, det oväntade och det rent tvivelaktiga eftersom himlen är gränsen när det gäller redigering av Furnish green.

Artefakter 1900-talet

bästa östra byn möbelaffärer 2019 nyc

En av de bästa New York-möbelbutikerna för anmärkningsvärda fynd i utmärkt skick, denna East Village-destination har modernism och konst från mitten av århundradet när det är som bäst medan den inte hålls gisslan för inköp av möbler helt enkelt av designer eller tillverkare för det.

Vilket är en smart metod när det gäller att leverera kvalitet, välgjorda, vackert designade fynd med historisk härkomst som inte kommer att bryta banken eller få dig att gissa dina inköp.

Karl Kemp Antikviteter

prisvärda 2019 vintage möbelaffärer new york city

36 E 10th St

Glöm det skvaller du kanske har läst på sidan 6 eftersom Karl Kemp Antiques är en av de bästa möbelbutikerna för fina samlarmöbler och dekorativ konst med ett starkt fokus på kontinentala antikviteter från 1800-talet tillsammans med Art Deco och neoklassiska möbler och tillbehör som du hittar inte utanför ett mega-auktionshus.

Med det sagt, förbered dig på att göra lite forskning innan du investerar eftersom det här är ett uttag där rätt köp kan ge fantastiska resultat när det gäller återförsäljningsvärde.

Bilder via Pinterest