Bästa soffor soffor köpa

bästa soffor för 2019

Välutformade soffor och soffor ska ge dig komfort, glädje och tillfredsställande vacker design samtidigt som du uppgraderar alla rum med en väsentlig ny kontaktpunkt som sätter tonen för din designriktning. Men hur ska du välja rätt soffor för ditt hem eftersom det här är en investering som inte är värt att ta en risk för?

Nya från Miami Design Week förberedde våra inredningsarkitekter oss för vad som kommer för 2019 vad gäller moderna sofftrender, silhuetter, tillverkningar och framsteg i allmänhet att notera. För att bli inspirerad och på väg att hitta rätt modern soffa för ditt hem har vi tagit fram en praktisk guide som du kan vända dig till när du vill hitta den mest bekväma soffan som är snygg att starta.

Från att hitta den bästa bäddsoffan till prisvärda soffor som ändå skryter med estetiskt värde, här är en titt på de bästa sofforna att tänka på för 2019 och framåt, med början med det väsentliga att ta in.

Storlek

bästa trender för soffainredning 2019

När du vill ta med dig en ny bekväm soffa oavsett rummet, som alla möbler, är skalan avgörande för att ditt nya tillbehör ska fungera enkelt i rummet det kommer att bo i. Från smal till stor, notera hur nya soffor kommer att påverka trafikflödet, arbeta med befintlig inredning och hur många de får plats – tillsammans med sin designstil.

Oavsett om du är välsignad med obegränsat utrymme eller är på jakt efter soffor av liten kvalitet, storlek och skala är lika viktiga som silhuett och tillverkning och bör aldrig förbises.

Praktiskhet

bästa moderna soffor 2019

Bara för att du har köpt soffor av bästa kvalitet för ditt hem betyder det inte nödvändigtvis att de skryter med praktik eftersom de två inte är ömsesidigt exklusiva för varandra.

Och som med alla möbler av investeringskvalitet bör den bästa soffan för dina pengar hålla praktiska funktioner en stor prioritet eftersom soffor är delar du kommer att leva med på lång sikt och bör ha en mängd fördelar med avseende på praktiska egenskaper, inklusive lätt att rengöra tillverkningar, lätt konstruktion för enkla rörelser, neutrala klädselar för att se till att de ser bra ut i nästan alla rum, konvertibla alternativ om möjligt, och naturligtvis komfort.

Livslängd

snygga moderna soffor

Som med andra investeringar i ditt hem som stora apparater och strukturella element som fönster och liknande, tänk på kvalitetssoffor när du tittar på nya stilar eftersom du vill få ut det mesta för din budget på lång sikt.

Förutom att hålla en bekväm soffa högst upp på din prioriteringslista, undersök varumärken och tillverkningar för att få så mycket liv du kan som möjligt av ditt nya köp, eftersom du vill ha soffor som är lätta att rengöra och fläckbeständiga om inte skottskyddade, lätta att uppdatera med ny klädsel, samtidigt som du kan skryta med kvalitetskonstruktion för att undvika smärtsamma lösa fjädrar eller klumpiga fläckar.

Stil + Komfort

bästa bekväma soffor

Vi sätter samman stil och komfort här eftersom man aldrig bör prioriteras framför den andra när man överväger de bästa soffalternativen för ditt hem. Och verkligen, varför skulle de?

Leta upp den mest bekväma soffan som är hög i stil eftersom soffor är viktiga möbler som du kommer att behöva leva med i åratal, så var noga med att aldrig tappa ut stil bara för komfortens skull eftersom du tröttnar på din soffa i ingen tid.

Från prisvärda soffor till rena uppfriskningar, håll komfortens värde en viktig prioritet när du utforskar alternativ som är värda att investera i.

Stil: Liten skala

moderna små sammet soffor 2019

Du kan bli förvånad över att lära dig att plyschklädsel i sammet ger några av de bästa sofforna som finns tillgängliga tack vare deras tjocka, robusta och lätta att rengöra, vilket också tar år att visa tecken på dagligt slitage. Plus sammet har varit en nyckeltextil i trenderna för inredningsdesign på senare tid, särskilt för tillfället nyanser som nattklockgrön och tusenårig rosa.

bästa små soffor 2019 trender

Med en klassisk silhuett och ett grafiskt symmetriskt mönster som säkert aldrig går ur stil, soffor som den ovan ger fantastiska alternativ i små rum, speciellt i lägenheter eftersom när du väl har vuxit ur utrymmet kommer det här alternativet att fungera underbart i din nya hemstudie eller master svit.

Och eftersom den är liten i skala, borde du inte ha några problem att köpa billiga soffor i liknande stil.

bästa små soffor 2019 inredningstrender

När du letar efter den bästa soffan för din budget, lönar det sig ibland att hålla fast vid den beprövade skönheten i moderna silhuetter från mitten av århundradet, eftersom de aldrig kommer att gå ur stil, skryta med unika detaljer och silhuetter och är allt annat än genomsnittliga . Och de ger unika tillskott i ett hem, eftersom många av dem åtminstone skryter med någon form av slående personlighets- och designfunktioner.

bästa moderna små soffor

En klassiker från Ligne Roset, deras lysande moderna soffa Togo förblir en huvudvändare som säkert aldrig kommer att gå ner i värde samtidigt som de sprutar in något rum med konversationsstart och oändlig överklagande. Och de är unika nog för att alla rum ska kännas som att de är dekorerade med unika bitar.

bästa små grå soffor 2019

En annan riff på modern stil från mitten av århundradet, det här gråa alternativet har rena, könslösa vätskelinjer som sparar den från att vara allt annat än generisk samtidigt som den är ett mycket eftertraktat alternativ när man överväger de bästa soffalternativen för små utrymmen. Låt dess retro tilltalande glädja och charma gästerna i många år framöver.

modern modern soffa

Den här uppdaterade soffan är både hyper-retro och grundligt modern tack vare lite smart färgblockering och en tidlös silhuett. Föreställ dig hur mindre visuell påverkan det skulle framkalla om det var i en solid nyans istället för färgblockerad. För att inte tala om hur coolt dess sensuella linjer är.

bästa lilla soffan

Den här böjda soffan har symmetriska kurvor och en smal siluett och kommer säkert att bli en konversationsstartare tack vare sin minnesvärda silhuett och mjuka grå nyans. Faktum är att några av våra inredningsarkitekter var snabba att konstatera att de nästan aldrig har sett något liknande. Sök en liknande form och håll sakerna konsekventa genom att para ihop den med runda bord och föremål.

Kanaliseringen av de plysch-måste-kräm-sofforna som blev kända under 80-talet, har den här uppdaterade versionen en låg ram för en inbjudande känsla och symmetri för att få den att fungera i alla rum, med vilken designstil som helst. Dess hårda kantiga siluett ger den en kraftfull känsla medan den låga ryggen håller den tillräckligt avslappnad.

modern blå sammet soffa

Inspirerad av art deco-glansen i New York City under de brusande 20-talet, kommer denna tidlösa stil säkert att uthärda i överklagande när smaken förändras. Med en gedigen, modern silhuett och stilig känsla är denna plysch sammet soffa mångsidig för att vara perfekt ihop med nästan vilken designstil som helst och den är tidlös att starta. Vi älskar dess lågt liggande rygg och armar och grafiska metalliska konturer.

Stil: Cabriolet

smarta 2019 konvertibla soffor

På jakt efter den mest bekväma soffan men vet inte vilka stilar som levererar? För att få ut mesta möjliga av soffor att tänka på, välj smarta konvertibla mönster som den stiliga modellen ovan som fungerar som en extra gästsäng vid behov.

bästa 2019 konvertibla soffor

När du letar efter de bästa bäddsoffalternativen, gå utöver normen och leta upp konvertibla soffor som gör mer än att bara förvandlas till en vanlig barnsäng. Vi beundrar hur alternativet ovan gör så mycket mer än de flesta bäddsoffor samtidigt som det tar mindre plats och gör övergången från bäddsoffa till bäddsoffa lätt och mindre hektisk.

bästa konvertibla soffor 2019

Tack vare sin smarta tufting håller modellen ovan dessa moderna bäddsoffor på plats för överlägsen komfort samtidigt som den fungerar som en dagbädd för filmkvällar och gäster. Om du letar efter den mest bekväma soffan som har en överlägsen konstruktion för att hålla den mysig, överväga att tufta som en funktion för ditt nästa köp.

konvertibla bäddsoffor 2019

Är du fortfarande inte säker på den bästa bäddsoffan för ditt hem? Som du kan se finns det en uppsjö av uppdaterade grå soffor att välja mellan, men det som gör ovanstående så anmärkningsvärt är hur kompakt det är när det är öppet, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för vinklar, hörn och små rum.

moderna konvertibla soffor

Efter att ha rullat ner en sak som du inte får missa med moderna soffakonvertibler är de smala linjerna och den korta mängden utrymme de tar när de förlängs. När du väljer den bästa soffan för ditt vardagsrum, oavsett storleken på utrymmet, leta efter snygga och enkla former fulla av överraskande vändningar som ingen någonsin skulle förvänta sig.

Stil: Sektioner

grå moderna sektions soffor 2019

Sektioner ger bra alternativ när du handlar efter soffor som är lite dramatiska, perfekta för trånga hörn och utmärkta för att slappa på – speciellt för en hule eller familjerum. Smala ben och neutralt kolgrått håller denna krångelfria moderna soffa tidlös plus den är perfekt för att dölja vardagskläder och är universellt tilltalande mot alla designstilar.
bästa moderna sektionssoffor från mitten av århundradet

Även om det är nästan som om den här moderna soffan lyfts rakt ut ur Bloomingdales katalog från 70-talet, finns det något att säga om dess nästan humoristiska slingrande ormliknande form som gör det ultimata uttalandet i vilket hem som helst under kommande år – om inte generationer, det är så coolt.

bästa sektionssoffor för 2019

En annan modern inspirerad bedövning från mitten av århundradet, denna c-formade sektion kan se rakt ut ur en I Love Lucy- uppsättning, och även om den har ett snyggt utseende, kan det inte förnekas att den generösa uppfattningen är att den är den mest bekväma soffan på marknaden. Leta efter en liknande stil för stora rum och se bara hur många gäster du enkelt kan få plats på.

moderna sektions soffor

Denna stiliga moderna soffa har en kubad form och en elegant krombas och är minimal nog för att matcha alla inredningsstilar och dess form kan enkelt bytas för att rymma alla storlekar.

bästa trender för sektionssoffor för 2019

Vår favorit blandningen, den här abstrakta, amorfa formade moderna soffan ger ett lekfullt, om inte dramatiskt tillskott till något hem och kommer säkert att omedelbart göra intryck på gästerna. Få det att fungera i ditt hem genom att placera det ihop med mer traditionella och symmetriska möbler som kommer att fungera för att markera dess distinkta silhuett.

Stil: Unika uttalanden

unika missoni sofftrender

Lämna det till det italienska stickningsmärket Missoni för att piska upp en optisk frenesi av en soffa via deras kraftfulla samarbete med Roche Bobois som säkert kommer att uppskatta i värde över tiden som det ultimata i samlarbitar. Dessutom gör den förkortade höjden den perfekt för små utrymmen som läshörn, trapplandningar, foajéer och hemmakontor.

uttalande gör soffor 2019

Modernt till mitten av århundradet, den strukturella träramen i denna vinklade skönhet ger soffan en känsla av styrka och kommer att lägga visuell vikt till även de enklaste rummen. Och det är långt ifrån en enkel, annars förväntad soffa.

2019 inredning soffor trender

Denna soffa har en spännande silhuett och fantastiska kontrasterande nyanser och är också full av personlighet och charm, vilket gör den till ett roligt tillskott i alla hem. Håll den konsekvent genom att para ihop den med rundade föremål som också är små och skalade och matt.

ligne roset 2019 soffor

I elektriskt blått gjordes denna plysch sammet modern soffa för att sparka tillbaka, underhålla och koppla av. Och den oförglömliga blå nyansen kommer säkert att passa bra med alla typer av färger och andra designstilar.

2019 inredning soffor trender nyheter

En av de mest stiliserade i gänget, den här halvmåneformade moderna soffan har en seriös, elegant visuell stans medan den väcker art deco-perioden, vilket gör den till ett perfekt alternativ för ett helt modernt vardagsrum.

20 soffor senare satsar vi på att det finns en konstant som du inte kan missa när du skannar de bästa sofftrenderna för 2019 för alla budgetar – soffstilar kan komma och gå, men de bästa alternativen har klassiska silhuetter och textilier, och det som får dem att se fräscha ut är spel i skala och naturligtvis oväntade nyanser.

unik modern soffa

En annan uttalande skapare, denna kontrasterande pusselinspirerade soffa har konvertibla bitar som gör att du kan ordna det hur du vill, när som helst. Plus, dess nick till Mod 60-talet kommer att säkerställa att den aldrig kommer att gå ur stil medan den förblir superkyl och mycket funktionell. Det är också det perfekta alternativet för en modern arbetsplats eftersom den har precis rätt kul.

bästa moderna grå soffa

För vem säger att soffor måste vara symmetriska och styva, raka linjer och allt? Eftersom soffor vanligtvis är de viktigaste möblerna i vilket rum som helst, tänk utanför lådan för något som alla kommer ihåg. Vi älskar sofforna asymmetriska kurvor och sensuell silhuett – prata om en konversationsstartare! Vi älskar denna oväntade form av den här stilen så mycket att vi nyligen anskaffade en till ett kundhem med framgång.

Bilder via Pinterest