Bästa stegpall för småbarn

När ditt barn är ett litet barn och kan gå, kommer det inte att ta lång tid innan det har full kraft av sin oberoende. Du kan hjälpa dem att uppnå sina mål genom att tillhandahålla en säker och stabil trappstol för att nå ut för att nå utöver deras räckvidd.

När ska du köpa din barnpall? En personlig sparkpall gör en sentimental babygåva. Det kan vara en del av deras barnkorgsdekoration tills barnen är redo att använda den. Det är bättre att ha stegpallen hemma och gör dig redo innan ditt barn klättrar på garderoberna, drar dina matstolar över golvet till disken, och innan ryggen avviker, hänga dem över diskhon och slå ihop händerna för att tvätta. Om ditt barn var en tidig fågel är den antagligen redo för en kickstol tidigare än de flesta. Se och lyssna på ditt barn – det kommer att varna dig när det är redo att göra allt själv!

Vilken typ av kick kick ska du köpa? Det finns i princip tre grundläggande stilar:

  • Steg avföringsstol – Den lägsta nivån kan fällas upp för att skapa en stol. Det här är bra om trappstolen används av en bokhylla där barnet kan nå sin favoritbok och sedan sitta ner för att läsa eller titta på TV.
  • En-nivå pall – Steget kan vara oval (cricket-stil), rund, fyrkantig eller rektangulär. Dessa är vanligtvis lätta och enkla att transportera från rum till rum. Var uppmärksam på en stabil, balanserad design.
  • Dubbelstegspall – Det här är den mest populära stilen. Den platta ryggen är robust mot ett skåp eller en säng. Det kan finnas ett doldt fack under den översta nivån. Vissa har sido- eller bakutskärningar som underlättar bärningen.

Det svåraste valet kan vara vilken design eller vilken färg du ska välja. Stegpallarna finns i olika färger för att passa varje dekor. Välj en handmålad pall som passar ett tema och blir en arvstol. En pusselstegspall är inte bara en fantastisk gåva och ett steg upp, det lär också barnet att känna igen och stava sitt namn.

Om du letar efter en stegpall för ett äldre barn kan en stolstol vara ett bra val. Denna unika design kan förvandlas från en vanlig bibliotekstol med rakt ryggstöd till en trappsteg i en enkel rörelse. Detta är baserat på designen av Benjamin Franklin.

En annan unik stegpall är Learning Tower. Med sin höga höjd och de skyddande sidorna används den i köket så att barnet kan hjälpa men att vara säkert.

Innan du köper en sparkpall, bestäm dig i vilket område av huset du vill använda den. I många hus finns en bredvid barnsängen, en i badrummet och en i köket, som kan flyttas av barnet. När ditt barn blir mer självständigt, glöm inte att hålla hushållsstädare, mediciner och allt farligt utanför ditt barns räckvidd.

Oavsett vilken stil eller färg du köper, blir du förvånad över hur ditt barn binder till sin egen stegpall.