Bästa Vancouver inredningsarkitekter

Bästa vancouver inredningsarkitekter

Har du varit på jakt efter de bästa inredningsföretagen i Vancouver men är inte säker på var och hur du ska börja leta? För att vi ska kunna fortsätta att leverera vår kundkrets med det bästa inom lokala, anpassade inredningstjänster är vi alltid på jakt efter toppdesigntalenter i hela Kanada för att möta dina behov och budget. Och när det gäller de bästa inredningsarkitekterna i Vancouver krävs det mer än att känna staden för att hitta rätt för ditt projekt och behov.

Från en enkel men välbedömd rumsuppdatering till en drastisk tarmrenovering till en uppgradering i en reklam, har vi skapat en omfattande lista över de 15 bästa inredningsdesignerna i Vancouver så att du får den ultimata resurslistan för din nästa inredning projekt som lyfter fram de bästa Vancouver-inredningsföretagen och oberoende dekoratörer.

Jillian Harris

Bästa vancouver inredningsarkitekter Jillian Harris

Mamma, tv-värd och inredningsarkitekt Jillian Harris med flera bindestreck är grundaren och kreativ chef för Jillian Harris Design, en av de bästa inredningsföretagen i Vancouver som levererar vacker inredning för vardagen.

Harris signaturstil är både klassisk och subtil feminin, och hennes öga för design och inredning är oöverträffad när det gäller inredningsdesign Vancouver. Hon är också värd för HGTVs ’Love It Or List It Vancouver’ och är en outtröttlig filantrop.

Dekor Stöd

bästa vancouver inredningsarkitekter

Sedan starten har Décor Aid förändrat inredningsmetoderna i Vancouver tack vare en enkel inställning till projekt både kommersiella och bostäder. Som ett av Nordamerikas ledande inredningsföretag strävar Décor Aid efter att göra lyxig design sömlös och tillgänglig.

Varje projekt börjar med en kostnadsfri personlig konsultation där en inredningsarkitekt leder dig igenom dina behov och erbjuder sina strategier för de bästa sätten att gå vidare. Då får du ett detaljerat förslag utan minimiköp per timme. Décor Aid arbetar bara med de bästa inredningsarkitekterna i Vancouver som valdes från landets mest prestigefyllda skolor och företag och ger en unik kompetensnivå till varje projekt.

Vancouver-kunder i metronområdet får också fullständig tillgång till Décor Aids exklusiva rabatter för inredningsindustrin, vilket kan spara upp till 50% rabatt på detaljhandelspriserna.

Décor Aids inspirerande omvandlingar har presenterats i ELLE DECOR, House Beautiful, tidningen New York och mer.

Gaile Guevara

Bästa Vancouver inredningsarkitekter Guevara

En Vancouver-baserad kreativ studio ledd av Gaile Guevara, företaget fokuserar på påverkningsdrivna metoder med hållbara känslor som är påfallande moderna, minimala och uppfriskande. Som när det gäller modern inredning Vancouver har hållbarhet inte riktigt blivit ett fokus för flera av de bästa inredningsföretagen i Vancouver, vilket gör företaget ännu mer unikt.

Kelly Deck

Bästa Vancouver interiördesigners k däck

Kelly Deck Design är känt som ett av de bästa inredningsföretagen i Vancouver som specialiserar sig på lyxiga interiörer. Företaget fokuserar på berikande inredningsdesign för anpassade hem, heminredning och nyckelfärdiga tjänster med vita handskar. De tar med sig 15 års erfarenhet av att arbeta med arkitekter och designa hem för deras kräsna kundkrets.

KDD inredningsdesign, länge ansedd som den bästa inredningsarkitekten Vancouver, har lett företagets ledande designer Kelly Deck att skriva en vanlig funktion i Globe and Mail och vara värd för en serie om Home and Garden Television, tillsammans med pågående bidrag till  Western Livingkanadensiska. Hus och hem,  och  stil hemma .

Alex Dampsey

Bästa vancouver inredningsarkitekter en dampsey

Företaget Alex Dampsey utövar bostadsinredning Vancouver och är stolt över att erbjuda fördelaktig design för renoveringar och nybyggnader i hela staden.

Dampsey har över tio års erfarenhet inom inredningsindustrin med fokus på både bostads- och boutiquekommersiell inredningsdesign Vancouver med prisbelönta företag och har varit en ledande designer på ’Love it or List it Vancouver’.

Jamie Banfield

Bästa vancouver inredningsarkitekter j banfield

Jamie Banfield och hans företag är ett av de mest prisbelönta inredningsföretagen i Vancouver, Jamie Banfield och hans företag är allmänt erkända för hans signaturupplevelse i Kaliforniens coola och urbana moderna inredning. Innan han började sitt företag utbildades Banfield i inredningsdesign, med ett sekundärt fokus på tillverkning, konstruktion och skräddarsydd bearbetning – vilket lämnar Banfield med en grundlig förståelse för hela designprocessen.

Banfield och hans team kan arbeta med bostadsrenoveringar och specialanpassade hem med självförtroende att omvandla och skapa välbedömda utrymmen som belyser den bästa inredningsdesignen Vancouver. Han har också blivit erkänd av National Kitchen and Bath Association som en av branschens topp 30 under 30  i Nordamerika,  en att titta på  av Western Living Magazine och finalist för Robert Ledingham Memorial Emerging Designer of the Year Award.

Samantha Pynn

Bästa vancouver inredningsarkitekter s pynn

Samantha Pynn är en skicklig inredningsarkitekt, redaktör och tv-personlighet som är en regelbundet bidragande gäst i CTV: s ”The Marilyn Denis Show” och är en viktig inredningsdesign på HGTV Canadas ”Home to Win”. Pynn har också varit värd, kreativ producent och huvuddesigner för tre av sina egna tv-program som har setts över hela världen: ’Pure Design’, ’Summer Home’ och ’Open House Renovering’. Och Pynn var också en vanlig gästexpert på Citys ’Cityline’ i 15 år.

Som du kan se har Pynn tillbringat år med att perfektera och dela sitt hantverk både i tryck och online, eftersom hon också var designredaktör på Style at Home i mer än 10 år, bidrog med hemredaktör på Chatelaine, och en designkolumnist för The National Post. . Pynns projekt är firade för sina enkla upplevelser med uppfriskande färgglada stylingtrådar och är fulla av härliga vändningar på klassikerna.

Och med ett imponerande CV som Pynn är det inte konstigt att hon länge har ansetts vara en av de bästa inredningsarkitekterna Vancouver. Tänk på utrymmen som väcks till liv med lager av glada mönster och lyxiga texturer. Hon har också sin egen linje för hemmet: Samantha Pynn Home – ett urval av möbler, tillbehör och textilier som är perfekt för bostadsinredning Vancouver och världen över.

Reisa Pollard

Bästa vancouver inredningsarkitekter r pollard

Från en tidig ålder förstod Reissa Pollard glädjen med fantastisk design och hjälpte sin familj att uppdatera och höja sitt hem redan innan hon gick i University of British Columbia. Beväpnad med en BA i konst och ekonomi, tillbringade Pollard år efter examen innan han startade Beyond Beige, ett inredningsföretag Vancouver som fokuserar på att föra unik design till sina kräsna kunder.

Och även om hennes inredningsföretags portfölj skryter med en del spännande kommersiell och kontorsinredning Vancouver, det som verkligen fångar ögat och inspirerar är hennes fridfulla och skarpa inredning i bostadsinredning Vancouver tack vare deras tidlösa och universella tilltalande.

Maria Killam

Bästa vancouver inredningsarkitekter m killam

En färgmyndighet i sig, Maria Killam är en känd designblogger, författare, pedagog, dekoratör, färgstylist och är VD och grundare av Understanding Undertones; Systemet för att specificera färg. Killams konversationsskrivande landade hennes plattform, Color Me Happy, för att betraktas som  en av de tio bästa färgbloggarna i Nordamerika och  nått över 250 000 läsare i 171 länder runt om i världen.

Genom att hjälpa sin publik att välja rätt färgval första gången sparar hon dem i huvudsak tid och pengar genom att undvika dyra och förvirrande misstag.

Det första du behöver veta om systemet för att specificera färg är att det är ett bra sätt att organisera färg så att du kan göra de bästa valen för din vision och dina behov.

Mer än en färgexpert är Killam en livsstilsguru som har presenterats  i Style at Home, Canadian Living, Better Homes and Gardens och Dabble,  och hennes inredningsdesign Vancouver-projekt har presenterats i Apartment Therapy, HGTV och House Beautiful.  Hon har också författat två bästsäljande e-böcker, hur man väljer färgfärger, och det är allt i undertonerna och vitt är komplicerat, en dekoratörsguide för att välja rätt vit . Så om du letar efter inspirerande tar färg när det gäller inredningsdesign Vancouver, är Killam en oändligt inspirerande resurs.

Victoria McKenney

Bästa vancouver inredningsarkitekter mot mckenney

Victoria McKenney är ett utbildat lokalt inredningsarkitekt Vancouver som kombinerar sin kärlek till konst i alla utrymmen hon designar. Hon hittar oändlig inspiration genom sina episka resor genom Västeuropa som ger henne den perfekta blandningen av signaler som fokuserar på klassiska linjer och material.

McKenney är en av de bästa inredningsarkitekterna i Vancouver, och har form och funktion för att skapa tröstande och oförglömliga bostadsinteriörer som hennes kunder omedelbart kan känna sig hemma i. Enviable Designs arbetar för att skapa en lockande känsla av bekväm sofistikering genom att införliva en för alltid chic blandning av klassiker Europeiska element med vändningar på den traditionella och moderna heminredningen Vancouver.

Jamie Deck

Bästa Vancouver inredningsarkitekter j däck

Med fokus på inredningsdesign som är enkel, minimal, funktionell och tidlös, har bostadsinredningen Vancouver Jamie Deck perfektat utrymmen sedan 2009 som en ledare på Shift Interiors. Sedan dess har Deck, som anses vara en viktig källa för modern inredningsdesign Vancouver, hjälpt kunder att skapa avundsvärda utrymmen som tar hänsyn till deras livsstil samtidigt som de lyfter upp deras dagliga liv med lysande inredning.

Ett fullserviceföretag som utövar lyxinredning Vancouver, inredningsstudion specialiserar sig på bostadsprojekt i alla storlekar tillsammans med kommersiell inredning i Vancouver.

Patricia Gray

Bästa vancouver inredningsarkitekter s lew

Sedan grundandet av sitt eget företag för över 30 år sedan har inredningsarkitekten Patricia Gray fått en internationell anhängare som ett av de mest eftertraktade inredningsföretagen i Vancouver. Med fokus på varje dags lyx, en noggrann uppmärksamhet på detaljer och en modern anda skapar hennes team signaturutrymmen firade både för deras livbarhet och omisskännliga skönhet.

Utsåg av kändisar, väletablerade företagsledare och kräsna husägare för det bästa inom heminredning Vancouver, klippte Gray tänderna på Parsons School of Design i Paris, följt av tid att studera arkitektur vid University of Ferrara, Italien. Hon är också en certifierad Feng Shui-expert vars inredningsdesign har också inspirerat henne att skapa originalkonstverk och anpassade möbler för de utrymmen hon förvandlar för sina kunder.

Sarah Gallop

Bästa vancouver interiördesigners galopp

Sarah Gallop Design grundades 2009 och är ett helt inredningsföretag som serverar Delta-samhället strax utanför Vancouver. Inredningsföretaget Vancouver har en stor portfölj som spänner över lyxprojekt både stora och små, från inspirerande bostadsinredningsprojekt Vancouver till genomtänkta kommersiella inredningsdesign Vancouver. Tillsammans har gruppen slutfört allt från mindre renoveringar till nybyggda specialhem.

Och utanför Vancouver kan företagets signaturdesign ses i hela Kanada, USA och Asien. Ännu bättre är det faktum att företaget känner till insikterna i den lokala bygg- och designbranschen, så du kommer att se till att du får en givande upplevelse att arbeta med dem i ditt nästa bostads- eller kommersiella inredningsarkitektur i Vancouver.

Sarah Marie

Bästa vancouver inredningsarkitekter - s marie

Sarah-Marie Interior Designs har länge ansetts vara ett av de bästa inredningsföretagen i Vancouver och är ett litet skalinredningsföretag som har möjligheter att ta sig an projekt av alla storlekar. SMID är känt för ett detaljorienterat tillvägagångssätt för tidlös design via tankeväckande rymdplanering med hållbara och kreativa metoder, och gifter sig med sina kunders livsstil med fokus på funktionalitet och praktik.

Sarah-Marie grundades för nästan ett decennium sedan och började störa inredningsvärlden Vancouver genom att hjälpa sina kunder att utöka sin vision med nya idéer och tillvägagångssätt som de kanske inte har övervägt innan de tog med henne och hennes team.

Sophie Burke

Bästa Vancouver inredningsarkitekt s burke

Prisbelönt Vancouver-baserad designpraxis Sophie Burke Design fortsätter att regera som ett av de bästa inredningsföretagen Vancouver tack vare deras vänliga förhållningssätt till kreativa lösningar, och sofistikerad tar fördelaktig design för deras kunders vardag.

Inredningsföretaget tar in den råa men majestätiska skönheten i Stillahavsområdet som inspiration. Och som ett fullserviceföretag som är stolt över lyxig inredningsdesign Vancouver, jobbar teamet på att skapa inspirerande och diskreta utrymmen som är tidlösa samtidigt som de är meningsfulla för människorna som bor i dem.

De övervakar varje inredningsdesignprojekt från början till slutförande och samarbetar med stadens ledande arkitekter, landskapsarkitekt, byggare, utvecklare, möbelproducenter och bygg- och renoveringsexperter för att säkerställa att de levererar prisbelönta resultat. Så för det bästa inom heminredning i Vancouver, kan den vardagliga värmen som deras portfölj illustrerar inte klara.

Bilder via Pinterest