Beach House Decor Idéer

strandhus inredning idéer

Önskar du någonsin att du kan åka på en lyxig strandsemester i år men inte har tid eller värre, har du inte råd. Tja, vad hindrar dig från att återskapa den härliga känslan av en strandresa i ditt eget hem? I själva verket med dessa enkla att hantera strandstuga dekor idéerkan du förvandla utseendet på ditt hem till ett avkopplande och elegant strandhus utan att sätta en fot utanför ditt hem, oavsett hur långt du är från kusten. Och ännu bättre nyheter är att du enkelt kan använda dessa idéer för strandhusinredning som referens och utgångspunkt för att starta ditt eget DIY-projekt för att uppgradera och höja ditt hem för att väcka känslan av en påkostad kustinspirerad tillflyktsort i ditt hem – oavsett var bor du.

Med lite uppfinningsrikedom, inspiration och fantasi kan du enkelt och prisvärt förvandla ditt hem med en charmig strandhusinredning utan att behöva spendera en liten förmögenhet på bitar som är nästan för ”på temat”. Nyckeln till att få idéer till strandhusinredning rätt för ditt hem ligger i den uppmärksamhet du ägnar dig åt detaljer, tillsammans med ditt val av färg och dina inredningsstilar. Om du får något av dessa fel kan du missa att uppnå det önskade strandstilutseendet du tänkt dig.

VÄLJ RÄTT FÄRG FÖR DITT STRANDHUS

strandhus inredning idéer färger

När det gäller idéer om strandhusinredning har varje strandhem sina egna unika belysningsarmaturer, inredning och inredning som kommer att påverka ditt val av husfärgsfärg och ditt färgschema hela tiden. Därför är ingen perfekt färgpalett nödvändig att ta med i ditt strandhus, vilket kommer att befria dig från utmaningar och ett förutsägbart utseende. Även om kustinspirerade färger är bra för strandhus, kan du också hämta inspiration från solen, havsvågorna och den avslappnade känslan av en strandatmosfär som hjälper dig att informera dig om den bästa färgfärgen du kan använda för ditt hem.

Men oavsett ditt färgval kan det vara bäst att smälta i en blandning av surf och sand också. Hemligheten med att välja den perfekta färgen är att börja med inspiration. Beskriv sedan färgen du väljer. Som med alla inredningsriktningar ligger nyckeln i att gå efter både ett unikt färgschema och ett som är modernt och tilltalande på lång sikt. Med det sagt, här är några inspiration för målarfärginspiration att tänka på för ditt strandhus.

Turkos porslin

badrum strandhus inredning idéer

Turkos porslin är en varm och uppfriskande mättad blå färg med en härlig touch av mjukgrön. Du kan använda den här färgen för din ytterdörr som det perfekta sättet att få in ljusa strandhusidéer. Det är också perfekt att använda på en accentvägg eller för trim eller i ett litet utrymme som ett pulverrum.

Magnolia Green

gröna strandhus inredning idéer

För att skapa en varm och tröstande känsla i ditt strandhus, överväga en salvia grön som det perfekta färgfärgvalet för en strandinspirerad färgpalett. En härlig salvia grön ger också ett modernt alternativ till den traditionella och förväntade blues i ett strandhus.

Stranden hem målade med en uppfriskande magnolia grön är också bättre för att dölja vardagligt slitage och fläckar. Sage-gröna färgval är rika och naturliga, och de kan enkelt kombineras med andra lugnande och dämpade toner som vatten och blues.

Gossamer Sky – Valspar

blå strand hus inredning idéer

En gossamer sky-husfärgfärg från Valspar är ett lugnande ljusblått färgval med en antydan till grönt som ger den en subtil vattenfärgad nyans. Den är lämplig för strandhus med ett sofistikerat utseende som får möbler och tryck och mönster att dyka upp.

Och eftersom den har en akvarellkänsla som ändå är stark, kan gossamer sky kombineras med ett mer levande färgområde eftersom det är helt neutralt. Tänk orange, rött och andra elektriska färger för att skapa en perfekt skarp blandning.

PORPOISE – SHERWIN WILLIAMS

grå strandhus inredning idéer

Om du letar efter idéer till strandhusinredning med en modern känsla från mitten av århundradet, kommer en mörk neutral tumörton att ge ditt strandhem en känsla av styrka och varmare grå känsla – vilket gör det till en perfekt grundläggande utgångspunkt när du dekorerar ett strandhus.

Det är den perfekta nyansen för strandhem med minimala möbler och tillbehör. Plus att det passar bra med nästan alla typer av färger och mönster och det kommer aldrig att gå ur stil eller se daterat ut.

Hawthorne Yellow – Benjamin Moore

gula strandhus inredning idéer

Denna livfulla gula kan passa bekvämt i alla moderna strandhus och det kommer att ge den en robust känsla av glädje samtidigt som ett utrymme ser större och ljusare ut än det egentligen är. Benjamin Moore Hawthorne gul är en solig nyans som enkelt kan komplettera både subtila och djärva färgpalettar.

Du kan till och med punktera utseendet genom att para ihop det med extremt ljusa nyanser som orange, röda och andra citrusfärger för en varm strandig känsla.

Hoppar över sten – Benjamin Moore

himmelsblå strandhus inredning idéer

En annan minimal strandhuston, som hoppar över stengrå, är en vattnig nästan färglös färg som också får ett utrymme att se större och ljusare ut samtidigt som det förblir tidlöst i överklagande i många år framöver.

Det är också en färg som passar alla andra färger och den väcker en fridfull, tröstande känsla när du arbetar som ett slående alternativ till vanliga vita toner.

VÄLJ TILLBEHÖR

snygga strandhusinredningsidéer

Det bästa sättet att på ett överkomligt sätt förvandla ditt hem med eleganta idéer för strandhusinredning är via spännande tillbehör som kommer att dyka upp med en härlig känsla av lek och den avslappnade känslan av kustkyl. För att få utseendet att fungera, använd tillbehör för att leva upp dina stylingtrådar för strandhusdekorationer och placera dina tillbehör i kontaktpunkter i hela ditt strandhus för en slående effekt.

För att få utseendet och få det att känna sig universellt tilltalande medan du framkallar modern strandhusinredning, tänk på lekfulla och djärva tillbehör som verkligen packar ett slag. Och ta med nautiskt-inspirerade strandinredningshuselement som randiga sjömantryck och skalutsmyckade tillägg som kastkuddar och liknande.

VÄLJER MÖBLER

möbler för skandinaviska idéer för strandhusinredning

Som vi sa tidigare handlar idéer om strandhusdekorationer om en väl genomtänkt men avslappnad känsla av avslappnad cool och när det gäller möbler, se upp för bitar som väcker en avslappnad fransk landskänsla snarare än sådana som är direkt lyxiga.

Men om du saknar pengar för en total makeover och om dina möbler är lite föråldrade kan du förvandla bitar med moderna möbelhackar som hjälper dig att skapa en rik och lyxig med DIY-uppdateringar som helt enkelt kräver lite sandpapper och en träff av ny färg eller ytbehandlingar. Så om du funderar på ett gör-det-själv-projekt, spraya en färgfärg på dina gamla möbler och sandfärger för att avslöja det levande men ändå lyxiga utseendet på ett typiskt strandhus.

STRANDHUSDECOR IDÉER DU BÖR TA FÖR DITT HEM

Ljusblå väggar med naturliga strukturer

ljusblå strandhusinredning idéer

Vackert strandhus vardagsrum inredning stil kan skapas med rätt kombination av material och färger. Undvik samtidigt djärva färger eftersom neutraler fungerar bäst för ett strandhem. För möbeltillverkning, välj sand- och stenfärger som skryter med massor av konsistens som gör att spendera tid i ditt vardagsrum som en dag på stranden.

Och lek med textur, färgkombinationer och tryck och mönster och lägg dem i lager för att skapa en övertygande idé om strandhusdekorationsidéer som ger en visuellt rik och oförglömlig känsla. Ta till exempel rummet som visas ovan. Genom att kombinera flera grafiska element, inklusive ränder och chevroner, ser sovrummet sofistikerat och fascinerande ut utan att bli visuellt tungt eller distraherande eftersom det har tre enkla färger inklusive orange, blått och vitt.

Minimalism

minimala idéer för strandhusinredning

Skapa en sömlös anslutning mellan inomhus och utomhus med bekvämt strandhus exteriöridéer som är minimala i sin anda samtidigt som de kämpar för det organiska och det gröna. För ditt strandhus exteriör, gå efter mörka färger som har en minimal känsla och håll linjerna smidiga och symmetriska.

Inomhus, strömlinjeformade möbler med ett traditionellt vitt och blått färgschema kommer att skapa en känsla av öppenhet i en minimal interiör när de kombineras med massor av speglar och glansiga element som kommer att fånga och reflektera ljus hela tiden. Detta kommer också att fungera för att betona flera stora fönster som hjälper dig att föra utomhus in på ett snyggt sätt.

Gröna accenter

mintgrönt vardagsrum idéer tillbehör

Heminredning på kuststranden handlar inte bara om din färgpalett och utskriftsområde, det är också viktigt att skapa en känsla av en luftig strandstrandenergi i ditt hem. Om du älskar gröna dekorativa bitar och tillbehör, glöm inte att integrera dem i din strandhusinredning.

Gröna toner är utmärkta för att framkalla ett modernt kustnära utseende i alla strandhus samtidigt som du hjälper dig att ta med strandinredning som är lite mindre förväntad eftersom det kan vara alltför lätt att skapa ett strandhus som känns standard och inte unikt för dig. Genom att söka efter oväntade färger ser du till att utseendet som ditt strandhus utstrålar är mer av en avslappnad strandstilinredning som kommer att se ut som ingen annans.

Randiga väggar

grå randig tapet idéer för kök

Tänker du på ett speciellt sätt att få ditt hem att ha en påminnelse om att en dag tar en strandhorisont och den superladdade glädjen som ögonblicket väckte? Betrakta randiga nautiskt-inspirerade väggar som en gå-till eftersom de ofta förknippas med tidlös strandhusdekorationsstil när du går för coola, okomplicerade färgvägar.

Att blanda strandhusdekorationsidéer med randiga väggar kan göra skillnaden mellan att definiera och lyfta fram traditionell husdekorering och typisk strandhusdekor. Och ränder är utmärkta för att få tak att se högre ut och för att förfalska utseendet på ett större rum i allmänhet eftersom de kommer att hålla ögat i rörelse

Skapa en glamorös strandvibe i ditt hem

eleganta idéer för strandhusinredning

För att du ska kunna skapa en perfekt strandinredningsstil måste ditt sovrum och vardagsrum kännas så lätt och luftigt som möjligt. Och medan idéer om strandhusdekorationer har en avslappnad anda, fungerar en känsla av vardaglig glamour också perfekt med den avslappnade coola naturen hos ett strandhus.

Välj en hög-låg känsla med robusta trämöbler och rottingmöbler och överdimensionerade gräddsoffor i kombination med glänsande tillbehör och överdådiga material som en slapp siden- eller linnetillverkning. Och få ut det mesta av din stranddekorstil med ljusfångande kristaller, glas, speglade och juveltonade tillbehör som hjälper till att fånga och reflektera ljus medan du förblir elegant i överklagande.

Sandy neutrala

fönsterbehandling vardagsrum idéer

Att välja de bästa färgblandningarna är en viktig aspekt för att få idéer om strandhusinredning direkt från början. Gå efter träffar av energigivande koraller för att lysa upp ditt strandhus, eftersom de passar bra med sandneutrala toner. Ta in den rika blandningen av färger som finns på stranden och införliva dessa färgidéer sparsamt i ditt strandhus.

Att bo nära stranden gör att du kan observera naturen och dess inspirerande känsla av skönhet. Men du är inte fri från ett problem, som är irriterande sand. Det kan fastna under din matta och matta och bli en utmaning att hantera. Om du stöter på det här problemet kan du överväga att ta bort alla mattor i ditt strandhus och använda det bara golvet istället. Även om mattor lägger till en unik mysig faktor i ditt strandhus kan du fortfarande dekorera det utan att de regelbundet städas.

Dessa strandhus inredning idéer är perfekta för moderna strandhusdekorationsidéer med en budget. Du behöver inte besöka stranden för att uppleva den komfort och tropiska känsla som de kan ta med dig i ditt hem. När allt kommer omkring kan vem som helst använda dessa idéer för att förvandla sitt hem till ett inspirerande strandhus.

Bilder via Pinterest