Beach House Decor inspirerad lägenhet

strand dekor idéer sovrum

När ett nygift par flyttade in i sin första ordentliga lägenhet i San Francisco, sträckte de sig till Decor Aid och bad om hjälp med att förvandla sitt nyinköpta hem till en avkopplande fristad från stadslivet. Från början visste vår klient att de ville förvandla sin Mission District-lägenhet till en strandinspirerad oas. En sommarstrandhusinredning var inspiration för detta utrymme: mogen, oceanisk, modern och lyxig.

Innan

beach house dekor master sovrum innan

Efter

beach house inredning sovrum efter

När vi anlände till denna Mission District-lägenhet insåg vi att ingen av den nuvarande inredningen återspeglade något som våra kunder önskade. Mörka, kantiga läderbitar placerades glest i hela vardagsrummet. Effekten var kylande, extra och saknar färg.

Innan

strand hus inredning vardagsrum innan

Efter

strand hus inredning vardagsrum efter

En av de första bitarna som vi skaffade för utrymmet var ett stort fotografi från Gray Malin, som vi placerade i sovrummet. Fotografiets palett – lugn blues och moderna beige – fungerade som vår inspiration för resten av världen strand hus inredning lägenhet.

Innan

beach house inredning kök innan

Efter

strand hus inredning kök efter

För de gemensamma utrymmena i lägenheten skapade vi en övertygande kombination av neutrala färger genom att köpa neutrala textilier och träbitar. Vi skapade också ett hemmakontor som enkelt kan omvandlas till en plantskola för när tiden kommer.

Före efter

strand hus inredning matsal

Genom att integrera blå accentstycken i hela utrymmet – som en miniatyr med ballonghundar och komplimangerande kuddar – kunde vi ge utrymmet ett sammanhängande utseende på stranden. Högpolerade krombitar i sovrummet ger utrymmet en hög glans och känsla för att skapa en avkopplande, mogen strandinspirerad oas.

Innan

beach house inredning rum innan

Efter

strandhus inredning hemmakontor efter

Besök den fullständiga ombyggnaden av denna Beachy Getaway i San Francisco