Beach House Hyra Känns som hemma

hur man får ett strandhus att känna sig som hemma

Sommarsäsongen håller på att starta i hög växel, och oavsett om du är på väg till en sjöstuga, fjällstuga eller strandhus, är det dags att börja förbereda dig för en välförtjänt ledighet. Men medan du packar dina flip-flops, baddräkter och solskyddsmedel, glöm inte att ta med några viktiga saker för ditt hyreshus.

Naturligtvis är en del av det roliga med att hyra en plats att upptäcka (och njuta av) den knäppa, slumpmässiga och ofta lustiga föråldrade inredningen. Men medan bitar som en ljuskrona av puka-skal är charmiga, är lakan av okänt ursprung ifrågasatta. Om du ska vara där i minst en vecka och köra till din destination är det utan tvekan värt det att ta med eller hämta några saker som gör att din sommaruthyrning känns bekvämare och mindre skissartad. Kolla in våra tips för att sätta upp ditt (tillfälliga) hem.

Vad man ska packa

Ta med viktiga saker som gör att du känner dig mer bekväm och det skulle vara för dyrt eller irriterande att köpa när du anländer. Ta med en uppsättning neutrala lakan till sovrummet och färska vita handdukar till badrummet. Inte bara kommer de att arbeta med vilken eklektisk inredning du stöter på, utan de tar bort den faktiska faktorn att använda någon annans sängkläder. Om du är på väg till bergen eller någonstans där det blir kyligt på natten, ta med några kast för att sitta på kvällen på veranda eller s’mores runt eldstaden.

Många hyresfastigheter levereras med glas, tallrikar och bestick, men om du inte har varit där tidigare är det oklart vad du har att göra med exakt. Så, om du hyr hemmet med en stor grupp familj eller vänner och planerar att njuta av några goda måltider tillsammans (och du inte vill att bordet ska se ut som en galen mishmash av stilar), ta med dig en enkel, billig uppsättning porslin.

Vad ska man köpa

På bondemarknaden: Missa inte chansen att kolla in närliggande bondemarknader eller gårdsbestånd. De är inte bara bra ställen att hämta otroliga lokala råvaror, honung, sylt och bakverk, men du kan också köpa några viktiga saker för att muntra upp din hyra (och få några bra rekommendationer för restauranger och aktiviteter). Plocka upp några gäng lokala blommor. Blommor förvandlar omedelbart ett utrymme, så köp åtminstone tillräckligt för en vas på köksbordet plus några stammar för knoppvaser på sängbord. När du är där, plocka upp några barer handgjord tvål. Placera några vid diskbänken eller i duschen för att använda under din resa, plus ta med några hem för att påminna dig om din resa.

I mataffären: Medan du lagrar köket med mat för veckan, plocka upp några saker som kommer att fungera dubbelt som heminredning. Köp tillräckligt med citroner och limefrukter för att fylla en stor klar skål. Inte bara kommer de att fungera som en ljus, fräsch mittpunkt, men de är en viktig garnering för cocktailtimmar. Det är också en bra idé att plocka upp ett urval av ljus. Du vet aldrig vilket mysterielukt som hälsar dig när du går in med en hyra (särskilt på en fiskevänlig sjö), så välj några doftljus att bränna inuti hemmet, plus citronellaljus för att hålla bort myggor på verandan.

På loppmarknaden: Leta upp lokala loppmarknader – det är ett fantastiskt tillfälle att hitta unika föremål för ditt hem och semesteruthyrning och till oöverträffade priser. Vintagedukar och jämna tyglängder är perfekta för att klä upp din matplats eller återanvända som picknickfiltar. Fäst murarburkar, kannor, vaser och till och med juiceglas för att visa dina bönder på marknaden. Om du är värd för en grupp, motstå inte lusten att köpa en kitschig, cool 1960-tallskanna och glas som ställts till juice på morgonen och cocktails på kvällen. Håll utkik efter brädspel från gamla skolor också. De är ett måste för både regniga dagar och hardcore familjeturneringar.

Toppbild via tid att bygga