Bean Bag Stol för Son

Du vill att ditt barns rum ska vara så inbjudande och bekvämt som möjligt. Betrakta hans utrymme som hans domän – det enda riktiga som han kan kontrollera och se sitt personliga utrymme där han kan uttrycka sig. När du köper möbler till sovrummet, se till att de matchar dess stil, färg och behov. En bönspåse är ett mycket populärt möbel, och om du väljer det rätt kan din son behålla den mycket länge. Här är några förslag för att välja bönspåsar som jag var tvungen att tänka på när jag gjorde ett köp för att göra dem användbara.

  1. Du vill välja ett tyg som är mycket enkelt att rengöra och ändå bekvämt. Vill du ha en vinylväska som enkelt kan torka av med en fuktig trasa eller vill du kunna ta bort locket och kasta det i tvättmaskinen? Många av tygskydden är avtagbara – se till att de har ett skär som håller fyllningen så att locket kan tas bort. Tygetyperna inkluderar mikrofiber, denim, bomull (vanlig och tryck) och rolig päls. Stolarna med logotyper eller laglogotyper är vanligtvis gjorda av vinyl. Observera att vissa människor inte gillar känslan av vinyl och känner ibland att det är för klibbigt eller för kallt. När du har gjort ditt val, se till att din väska är utrustad med barnsäkra blixtlås.
  2. Du kommer att vilja välja en storlek som är rätt för din son – kom ihåg att din son kan ha den länge och växa in i den. De finns i en mängd olika storlekar.
  3. Bestäm typen baserat på de aktiviteter som din son gillar att utföra. Min son är en spelare och älskar sina videospel. Han tillbringar mycket tid på helgen med att spela videospel online med sina vänner. Det borde känna sig bra eftersom det är en aktivitet som varar länge och bör ge full kroppsstöd för varje position du befinner dig i. Genom att fylla bönpåsarna är den högsta komfortnivån möjlig, särskilt för korsryggen.
  4. Läser din son? Titta på tv? Dessa stolar kommer att vara en plats där de också är intresserade av sådana aktiviteter.
  5. Det är en vänsmagnet – Vänner besöker och stannar längre när det finns bekväma möbler att koppla av. Jag älskar att ha min sons vänner eftersom jag tycker om att veta vilka hans vänner är och jag vet vad de gör och var de gör det när de är hemma hos mig.

Det här kan låta som en stor lista att tänka på när du väljer en beanbag eller en relax-väska för din son. Men de bättre är inte nödvändigtvis de billigaste. Så investera lite tid och tanke i ditt köp, och du har ett möbel som din son kanske inte bara tar med dig till college, utan utanför.