Bean Bag Stol

En beanbag anpassar sig bekvämt till konturerna i din figur när du sitter på den. Trots allt är denna alltför övergivna känsla huvudorsaken till att du valde en högklackad beanbag över andra möbler. De hade äntligen övervunnit Achilles-hälen sedan grundandet i mitten av 1900-talet.

Idag är denna typ av möbler mer än bara en kuddliknande enhet som tjänar syftet med en stol. I huvudsak är en beanbag en stor vinyl- eller läderpåse fylld med torkade bönor eller styrofoam-pärlor. Användarens vikt bärs av pärlorna och det yttre skalet häckar väsentligen runt kroppen. Dagens möbleralternativ gör att du kan sitta, sova och lata medan du bibehåller den lättsamma formen och syftet.

Beanbag-lounger har blivit ett populärt alternativ tillsammans med stolarna. Grundidén att ge support när användaren ändrar position är fortfarande densamma. Den enda skillnaden är att soffan är lite längre och bredare. Det tjänar andra syften än att sitta. Denna långsträckta beanbag kan fungera som en solstol för en gäst, som en schäslong på terrassen eller till och med vid poolen.

En ny hybridinnovation i mössor av bönsäckar är soffan med en robust bas och stil och komfort för en beanbag. Detta är överdimensionerat och rymmer tre personer. Påfyllningsmedlet låter det sjunka ner i soffan och konturerar kroppen lätt medan basen håller möblerna på plats.

En beanbag är mycket tilltalande för studenter och unga vuxna som värderar mindre standardfunktioner och en mer formell look. Det är lättare och kan enkelt hanteras av en person och transporteras hem i en vanlig bil. Det är också ofta förknippat med sovsalar och första hem på grund av dess överkomliga pris och överklagande.

Tillverkarna fortsätter att testa andra möjliga fyllningar, till exempel. Mjuka polystyrenpärlor och små bitar av återvunnen plast, medan naturliga bönfyllningar var det enda alternativet. Excentriska variationer av tyger beaktas också vid utformningen av mössor av bönsäckar. Det vanligaste är bomull med mikrofiberfoder för att skydda fyllningen mot vatten. Sammet och siden finns också.

För en unik och fräsch look kan beanbag-locket skräddarsys med blixtlås och är lätt att tvätta för att hålla det alltid rent. Ett annat alternativ är att hitta ett med ett avtagbart ytterhölje som är lätt att ta bort och tvätta.

Priset sträcker sig från 100 US dollar till 200 US dollar. De billigare kan kosta mindre än 100 $ i slutet av skolåret och är billiga på loppmarknaden. De finns också tillgängliga online, men se till att det finns en flexibel returrätt eftersom du inte kan prova först.