Bostadsgummigolv

I områden där mjuka och halkfria ytor krävs rekommenderas det att använda gummierade mattor och gummigolv. Dessa mattor ger extra säkerhet mot fall eller stötar samtidigt som de är välisolerade. De är lätta att hantera och hantera och anpassar sig efter golvstorlek och form. Således är de ett mångsidigt golvalternativ för alla rum.

Gummigrullar finns i olika former som kan vara lämpliga för specifika tillämpningar. De levereras vanligtvis i form av plattor som kan låsa varandra, eller i form av stora ark eller rullar, som levereras i långa bitar och är idealiska för att täcka stora ytor. När de är korrekt installerade kanske de aldrig behöver ytterligare lim för att flytta, vilket gör dem lätta att applicera eller byta ut. Gummigolv kan också fungera som en fuktbarriär och är därför idealiska för källar- och garagegolv eller i områden där vatten kan vara ett problem.

Gummimattor finns i olika färger, tjocklekar och strukturer och kan användas i olika delar av hemmet. Det enklaste sättet att installera dem i fyrkantiga rum är att placera dem i fasta storlekar som är bättre för platta, sluttande väggar. De flesta golvplattor av gummi har förgrenade kanter som hjälper till att hålla dem samman efter installationen. Ofta behövs inga lim för att hålla dem på marken.

Generellt sett är tjocka och tunga gummiplattor bäst för utomhusbruk eftersom de är mer hållbara och tål bättre stötar och tryck. Texturerade gummistegelplattor är idealiska för garage och uppfart där ytterligare stöd är önskvärt. Höga texturmönster hjälper också till att tappa vatten och förhindra bildande av pölar.

Bortsett från att användas som mjuk stoppning för områden som barnlekar är gummigolv också idealiska för kök och verktygsområden. Tack vare gummigolvets förmåga att motstå fläckar och smuts och det faktum att de är lätta att ta hand om blir de alltmer populära för många levande områden. Gummirullar som efterliknar träplankor används också i stor utsträckning och hittar allt mer i hemmet eftersom de är extremt hållbara och kräver mycket lite underhåll.

De erbjuder gummiprodukter i olika former som gummimattor, gummiplattor, gummivalsar och mycket mer. Alla dessa produkter är lämpliga för en mängd olika applikationer som gym, källare, kontor, lager, trailers, garage och andra områden.