Boston General Store

Mat Styling

När de skapar ett utrymme spenderar våra designers lika mycket tid på de små detaljerna – tillbehören i bokhyllorna, föremålen på soffbordet – som de gör på de stora. När allt kommer omkring är det de små unika detaljerna som ger personligheten ett hem. När de arbetar med våra Boston-projekt är Boston General Store en favoritplats att leta efter det perfekta tillbehöret, som har varit en SOWA-favorit och gjort uppträdanden i pop-up-butiker runt om i staden sedan 2013. butik kommer att få ett nytt permanent hem i Brookline.

Butiksägaren April Gabriel inspirerades till att öppna butiken efter att ha påminde om barndomens somrar tillbringade med sin Nanna i Berkshires. April såg aldrig henne Nanna köpa någonting nytt, i stället hade hon fattat beslutet att investera i kvalitetsstycken som hade lång livslängd. April ville ge samma känsla av beständighet till modern design, och så Boston General Store föddes. Se några av våra favorit vackra föremål från denna Boston pärla.

Trä rostfri vattenkokare

modern rostfri vattenkokare

Denna hällkokare, handgjord i Japan, ser lika vacker ut från kaminen som på.

Stenmatplatta

sten matplatta

Skapade av Massachusetts-baserade amerikanska Stonecraft, är dessa matplattor gjorda av fältstenar som har samlats för hand på steniga gårdar. De såges sedan med diamanter, poleras för att göra dem smidiga och avslutas med en livsmedelssäker fläckbeständig tätning. Varje fältstens gård härstammar är märkt på undersidan av den färdiga sten.

Kanotpaddla

grafisk kanot paddel

Dessa kanotpaddlar är nästan för vackra för att kunna läggas i vattnet. Vi vill gärna använda dem som väggdekor. Men om vattensporter är din grej, är dessa Minnesota-tillverkade paddlar perfekta för slät vattenglidning.

Muddler Collection

trämuddlers

Dessa muddlers är handvända i Minnesota och var och en är unik. Dessa är det perfekta barvagnstillbehöret och kan hjälpa dig att förvandla den hemodlade mynten till en mojito innan dina gäster kan räkna till tre.

Spanska vinglas

spanska vinglas

Sippa Rioja från dessa spanska vinglas och du transporteras till ett café i Barcelona. Varje glas har handgjorts i Polen vilket ger varje glas en unikhet.

Rund trivet

rund tränät

Denna vintage träbricka är gjord av timmer från 1800-talet, räddad från gamla byggnader i hela Europa och sedan handgjord i Ungern.

Eau karaff

glasvattenkaraff

Denna karaff har aktivt kol från binchotan, som har använts som Japan som vattenrenare sedan 1600-talet. Det minskar klor i vattnet, balanserar pH och ser bra ut att göra det.