Boston inredningsdesign

Boston fågel tapet vid ingången

Boston grundades 1630 och är en av de äldsta städerna i landet, och Massachusetts huvudstad har en mängd historisk arkitektur att matcha. Men medan byggnaderna är ahem-mogna är befolkningen allt annat än. Det finns mer än 100 högskolor och universitet i Boston-området, vilket innebär att staden är full av ungdomlig energi och modern inredning. Den kombinationen av historisk charm och nya idéer ger en intressant sammanställning när det gäller Boston inredning.

Décor Aid designer Meredith, a Boston-infödda som leder vårt kontor där, säger att lokalbefolkningen respekterar de historiska byggnaderna i stadsdelar som Beacon Hill och Back Bay, och de försöker behålla karaktären av dessa strukturer genom restaurerings- och bevarandeinsatser. Men det betyder inte att tusenåringar fyller sina lägenheter efter klass med antikviteter. Istället säger Meredith att bostonier tenderar att gravitera mot modernare möbler. De rena linjerna och de minimala utformningarna av dessa bitar riktar mer uppmärksamhet åt de klassiska arkitektoniska detaljerna, vilket ger en fantastisk kontrast.

Ta en titt på några av dessa underbara Boston-hem, vars inredning respekterar det förflutna medan du tittar mot framtiden.

Entré

fågel tapet entré

Via Boston Magazine

Kök och vardagsrum

modern konst kök vardagsrum

Via Architectural Digest

Huvudsovrum

beige vitt sovrum

Via veranda

Vardagsrum

vardagsrum geometriska träbord

Via MyDomaine

Kök

marmorkökar i koppar

Via Curbed Boston