Buffémöbler

Många undrar vad exakt buffémöbler är. Du hör ordet buffé och tänker på den bästa platsen du kan äta i staden. Naturligtvis är detta inte vad buffémöbler är, men det kan vara till hjälp om du vill göra en fin spridning när du underhåller gäster i ditt hem. Buffémöblerna inkluderar olika delar för din matsal, vardagsrum eller kök, inklusive buffébord, bufféskåp, bufféhytter, bufféuppsättningar och sidobord. Bufféer är inte bara funktionella möbler utan också vackra accentstycken som förbättrar inredningen i ditt hem.

Vad är skillnaden mellan bufféerna? Det kan delas upp efter funktion och utseende. Den största är Buffet Barn, som är utrustad med rymliga skåp och en stallskala för din fina porslin eller dyrbara små saker. Den nästa större är bufféskåpet, som erbjuder mycket mer lagringsutrymme för extra porslin, glas och bordslinne och fungerar som en extra bordsskiva för festliga tillfällen, om du kan använda bordet för maträtter.

Buffébord är det minsta av de tre borden. De tar mindre plats men erbjuder mindre lagringsutrymme. Ett buffébord har lådor för att lagra små föremål som bestick och servettringar, och som ett skåp fungerar det som en extra bordsskiva för underhållning. Sedan finns bufféuppsättningen, som vanligtvis innehåller en matchande bufféstall och ett bord och ger dig det bästa från båda världar.

Ett annat ord som du kanske argumenterar om när du pratar om buffémöbler är sidobord. En skänk är ett annat ord för ett bufféskåp eller bord och kan användas synonymt för båda termerna. Så om du väljer en skänk i skåp- eller bordstil, kan du lägga till lagringsutrymme och en extra bordsskiva till din matsal eller vardagsrum.

Så nu har du 411 på alla slags bufféer där ute. Du kan själv bestämma vilket möbel som bäst passar din livsstil och ditt hem. Oroa dig inte för att alla bufféer är traditionella eller gammaldags om du har ett annat inredningstema i ditt hem. Det finns en mängd olika stilar, inklusive antik, trä, traditionell och modern design. Oavsett buffé du väljer kan du vara säker på att det kommer att ge ditt hem både skönhet och funktion.