Chaise Lounge-idéer

Letar du efter rätt möbler för att maximera det begränsade utrymmet i ditt hem? Då bör du tänka på en schäslong, en mångfacetterad möbel som ger stil och komfort i din hemmiljö och i din vardag.

Varför är du så snygg?

Chaise var en gång de möbler som valts för den franska adeln och korsade senare havet till Amerika, där de blev en integrerad del av hem, terrasser och pooler.

De har en elegant look med en touch av läckra dekadens. Det är lätt att föreställa sig att Garbo eller någon av de andra 30 Hollywood-vamporna svävade över dig. Och ingen Hollywood-pool skulle vara komplett utan val att koppla av.

Hur är du så mångsidig?

Chaise Lounge är bekvämt eftersom du kan använda den på så många sätt. De är perfekta som dagssängar eller soffor, och de kan användas utomhus som solstolar. Så om du känner för att ha en siesta, behöver du inte störa din säng, bara ligga på din solstol och du somnar på nolltid. Eller läser du en passion? För att koncentrera dig på en bra bok måste du vara riktigt avslappnad och det är exakt vad du får från detta fina möbel.

Hur väljer du rätt fåtölj för ditt hem?

Att köpa en kopia är ett romantiskt äventyr. Du har så många stilar att välja mellan och så många material. Din första övervägande är om du använder den inomhus eller ute, eller båda. Detta påverkar ditt materialval.

De vanligaste inomhusmaterialen är teak och korg, medan aluminium och plast är populära för utomhusbruk på grund av deras väderbeständiga egenskaper.

På din shoppingekspedition måste du notera dina befintliga möbler och dekorationer så att du kan välja en som passar dig.

Jag är säker på att du nu kan se varför varje hus behöver en schäslong. Det är inte bara ett extremt snyggt möbel, det kan också förbättra din livsstil på många sätt.