CoCaLo Crib Bedding

CoCaLo Crib Bedding grundades 1998 av Mother Renee Pepys Lowe. Namnet härleddes och inspirerades av döttrarna Courtenay och Catherine Lowe. Blivande föräldrar, morföräldrar, familj och vänner hittar allt de behöver för att utforma, designa och samordna den perfekta dagisn.

Alla kollektioner och tillbehör finns tillgängliga genom en mängd olika online- och detaljhandlare. Ett webbsökfönster guidar kunder till produktplatser efter företag, stat, postnummer eller land. Potentiella familjer hittar också säkerhets tipsbroschyren Juvenile Product Manufacturer Association och en länk till produktsåterkallande webbplats.

Med tyger och texturer som corduroy, sherpa, kabelmönster, tweed, imitation mocka, fiskbensmönster och plädar, har företaget ett brett utbud av mönster och mönster för att enkelt ge plats för en pojke eller en flicka. Filtar, lakan och stötfångare kan koordineras med musiktelefoner, mattor, lampor, blöjor, korgar, väggapplikationer, väggkonst, bildramar, ljusströmbrytare, papperskorgar och fyllda djur. Designtips och förslag på rumsfärger finns också. Med CoCaLo-kollektionerna får du allt du behöver för dagis och några få extra från en enda källa.

CoCaLo Baby- och Cocalo Couture-kollektionerna inkluderar allt från sängkläder till barnkamardekoration till presentföremål. CoCaLo Naturals består av miljövänliga produkter. De erbjuder inredningslösningar och produkter som är prisvärda för familjer med en budget. CoCaLo Kids erbjuder produkter som kan förvandla barn- och barnrum till plantskolor medan de återvinner CoCaLo-babyprodukter.

Exempel på dekorativa motiv visas eller kombinerar mönstren för att skapa något unikt och annorlunda. Varje dagisartikel har en rekommenderad lista över samordningsalternativ. Tillgängliga presentpaket inkluderar matchande haklappar och burpdukar, björnar och filtar och olika bilderammar.