Dagbädd Med Pop Up Trundle

Dagbädden med Popup Trundle är ett måste för de flesta familjer. Detta beror antagligen på den otroligt praktiska designen som utnyttjar utrymmet effektivt, men ändå ser snygg ut. De flesta kombinationer av Trundle och Daybed är dock inte billiga. Hur väljer du en kombination som ger bästa valuta för pengarna?

Först måste du överväga vad du faktiskt behöver göra med din budget. Liksom med sängar, om du köper en bäddsoffa, kommer du att upptäcka att madrassen inte ingår. Från din budget måste du avsätta medel för två madrasser. en för dagssängen och en för rullande sängen. För det andra måste du klä dig. dagbädden. Detta kräver ett toppskydd, en utdragbar dyne och några kuddar för dekoration.

När du har justerat din budget för att ta hänsyn till tillbehören kan du börja söka efter en dagbädd med popup-rulla.

Dagbäddar finns i tre grundtyper: metallramar, träramar eller klädda ramar. De dämpade ställningarna ser mer ut som soffor och färre bäddar, men är också mindre tvättbara. Så även om dessa ser fantastiska ut kan de inte vara praktiska om du planerar att använda dem för barn.

Att välja mellan trä- och metallramar är inte lätt; Båda har fördelar och nackdelar. Ett annat sätt att välja mellan alternativet metall eller trä är att överväga de olika stilarna. Dagbäddsramar kan delas in i ytterligare tre avsnitt. traditionella, samtida eller orate. De traditionella möblerna ser vanligtvis robusta ut och kan enkelt kombineras med andra möbler i ett rum.

Samtida sängar är mycket populära just nu. De ser strömlinjeformade och eleganta ut och är ofta mycket prisvärda. På grund av detta väljer många tonåringar som flyttar hemifrån denna metod för att ge sitt vardagsrum en look som maximerar sömnkapaciteten.

Slutligen finns det utsmyckade dagssängar. Metallmöblerna är vackra att titta på, men det är svårt att kombinera med andra möbler eftersom de ofta dominerar rummet där de ligger. Trämöblerna brukar vara tunga, vilket gör att små rum verkar lite överfulla. Men om du vill uttala dig är båda ett bra sätt att fokusera på ett rum.

Sedan finns det rullande sängen att välja mellan. Det här är egentligen bara två saker att tänka på. Först är det viktigt att du får en pop-up-rullande säng, annars kommer en av dina gäster att känna sig somna på golvet. Den andra saken att se till att de är tillverkade av ett välrenommerat företag och att popup-mekanismen och hjulen är av god kvalitet. Om du köper en billig popup kan mekanismen som lyfter sängen vara besvärlig. Detta gör förberedelsen av pop-up till en mardröm och kan göra att fingrarna krossas. Lika viktigt är hjulen. Om dessa fastnar kan det vara mycket svårt att dra ut dem. På grund av madrassens vikt kan en hopfällbar säng bli tung, och när du drar över golvet kan du enkelt dra tillbaka om hjulen inte fungerar korrekt.