De bästa inredningsdesignerna i
Washington

top washington dc interiördesigners darryl carter

Som ett inredningsföretag med kontor i Washington DC letar vi ständigt efter denna stad för inspiration och letar efter de bästa inredningsarkitekterna i Washington, DC. Och även om det inte är någon hemlighet att Washington DC är full av inredningsarkitekter, hur ska du hitta den bästa designern för ditt projekt? För att förenkla processen, här är vår syn på de tio bästa inredningsarkitekterna i DC-området.

Paul Corrie

top washington dc interiördesigners paul corrie

Med en blandning av traditionella och moderna inredningsplaner designar Paul Corrie viktiga interiörer i Washington DC. Från Mt. Trevliga Rowhomes till loft i Adams Morgan-kvarteret, Corries interiördesigner placerar antika antikviteter med modern konst och hittar sätt att få de två att känna sig enhetliga. Paul Corries design har presenterats i en mängd publikationer, inklusive Elle Decor, The Washington Post, Washingtonian, Luxe Magazine, One Kings Lane, Home & Design, Apartment Therapy och Traditional Home.

Dekor Stöd

bästa inredningsarkitekter Washington DC

Décor Aid har förändrat hur kunderna adresserar inredningen från början. Som ett av landets ledande inredningsföretag har Décor Aid förändrat branschen genom att göra lyxig design enkel och tillgänglig.

Under din kostnadsfria personliga konsultation hjälper din designer dig att definiera dina behov och erbjuda vägledning om hur du går vidare med ett detaljerat förslag utan minimiköp. Vårt team av världsklass av inredningsarkitekter valdes från landets mest framstående företag och de ger en enastående nivå av expertis och personalisering till varje projekt.

Kunderna får full tillgång till Décor Aids exklusiva rabatter endast på handel, som sträcker sig upp till 50% av detaljhandelspriserna, och dessa kostnadsbesparingar överskrider ofta våra designavgifter.

Décor Aids otroliga hemmaoveringar har firats som livsförbättrande konstverk av de bästa inredare och har presenterats i ELLE DECOR, tidningen House Beautiful, New York och mer.

Thomas Pheasant

top washington dc inredningsarkitekter thomas pheasant

Med över trettio år av design av klassiska interiörer är Thomas Pheasant en grundpelare i Washington DCs inredningsvärld. Även om han är baserad i Washington DC har han designat fastigheter över hela världen. Han släppte nyligen en bok med titeln ”Simply Serene” som beskriver designfilosofierna som har styrt Pheasant’s berömda karriär. Thomas Peasant’s design har presenterats i Architectural Digest, Elle Decor, Southern Home, Marie Claire, Interiors, Modern Luxury, Robb Report, Washington Post, House Beautiful, Luxe, Home & Design och Traditional Home.

Darryl Carter

top washington dc interiördesigners darryl carter

Klassiskt och coolt: så beskriver hans kunder Darryl Carter. Genom att blanda klassisk Americana med moderna designmotiv har Carter fått ett välförtjänt rykte i Washington DCs interiördesign. Den Washington DC-baserade inredningsarkitekten har skapat skräddarsydda hemdesigner för ett stort antal kunder i DMV-området och har nyligen öppnat en möbelbutik som endast är mötesplats. Darryl Carter ingår ofta i Architectural Digests AD100-lista och hans projekt har presenterats i Elle Decor, Milieu, Metropolitan Home, Town & Country, House Beautiful, Traditional Home, Veranda, Country Living och O Magazine.

Patrick Baglino

topp washington dc inredningsarkitekter patrick baglino

Medan Washington DCs inredningsdesigner är kända för att vara traditionella och ståtliga, finns det en stark, blomstrande yngre generation av inredningsarkitekter som sprutar in denna stil med mer samtida inslag. Och det finns ingen designer som bättre fångar detta än Patrick Baglino. Han fick nyligen i uppdrag att utforma ett ”Dream Room” för National Building Museums utställning ”Small Stories: At Home in a Dollhouse”, som sponsrades av Victoria and Albert Museum. Patrick Baglinos design har presenterats House Beautiful, The Washington Post, HGTV, Shelter Magazine, Elle Decor och Modern Luxury.

Andrew Law

topp washington dc inredningsarkitekter andrew law

Som en infödd i Virginia har Andrew Law en förfinad designkänslighet som har informerats av den klassiska arkitekturen i Thomas Jeffersons bostäder i Monticello och Poplar Forest. Från stadens bostäder till strandhem till landsresor är Laws klassiska känslighet konstant genom alla hans vältaliga inredningsdesign. Andrew Laws design har presenterats i avsnittet Traditional Home, Washingtonian, Washington Post’s Style och Home & Design.

Lori Graham

topp Washington DC inredningsarkitekter Lori Graham

Med en förmåga att kombinera färska färger med traditionella designmotiv har Lori Graham gjort sig ett namn i Washington DCs inredningsvärld. ”SoHo-Boho” är hur hon beskriver sin inredningsstil. Från stadens radhus till Virginia gods, närmar Graham varje utrymme med en enastående designestetik. Hon öppnade nyligen sitt eget showroom, ”Lori Graham Home” på 14th street, som erbjuder sina egna möbler, förutom ett samlat urval av globala designers. Grahams design har presenterats i flera publikationer, inklusive Washingtonian, Home & Design, Luxe, Washington Post, Glamour och Better Homes & Gardens.

JD Irland

topp washington dc inredningsarkitekter jd irland

Genom att balansera en mycket modern designkänslighet med färgglada och bekväma delar är JD Ireland Interior Architecture & Design en av Washington DCs mest eftertraktade inredningsarkitekter. Från Logan Circle Penthouses till loft i Shaw-området är företagets raffinerade och moderna designkänslighet tydlig i varje inredningsdesign. JD Ireland Interior Architecture & Design har presenterats i Washington Life, DC Magazine, Home & Design, House Beautiful, Washingtonian och House Beautiful.

Lauren Liess & Co.

topp Washington DC inredningsarkitekter Lauren Liess

Med en tydligt sydlig, men ändå modern dekorationssensibilitet, har Lauren Liess & Co. blivit Washington DC: s favorit för statliga, raffinerade och eleganta inredningsdesigner. Förutom sitt arbete som inredningsarkitekt är Lauren Liess också författare till en bok, ”Habitat: The Field Guide to Decorating.” Liess ’raffinerade inredningsdesign har presenterats i ett brett utbud av publikationer, inklusive House Beautiful, Domino, Garden & Gun, NPR, Wall Street Journal, Washington Post, Country Living, Better Homes and Gardens, Washingtonian, Luxe Magazine och Rue Tidskrift.

Bartolomei & Co.

top-washington-dc-interior-designers-bartolomei

Som ett av Washington DCs längsta inredningsföretag är Bartolomei & Co. en grundpelare i Washington DCs inredningsvärld. Lisa Bartomolei, företagets rektor, har nyligen slutfört fyra bostadsrätter på Georgetown Ritz Carlton och har ett brett utbud av samtida och traditionella inredningsprojekt, förutom att erbjuda kommersiella designtjänster. Företagets projekt har presenterats i en mängd olika publikationer, inklusive Washington Post, DC Luxury Magazine, Home & Design och Spectacular Homes.

Sally Steponkus

top-washington-dc-interior-designers-sally-steponkus

Som en livslång invånare i Washington DC är Sally Steponkus inredningsstil helt karaktäristisk för vår nations huvudstad. Sedan 2001 har hon varit rektor för sitt eponymistiska designföretag. ”Uppdaterat traditionellt” är hur hon beskriver sin unika designkänslighet. Med en förkärlek för ståtliga och bekväma hemdesigner är hennes inredningsdesign allt annat än vanligt. Sally Steponkus design har presenterats i en mängd olika publikationer, inklusive Luxe Magazine, Home & Design, Washingtonian, House Beautiful, Southern Living, Traditional Home, Washington Post och Apartment Therapy.