De bästa inredningsdesignerna på Long
Island

Vita sovrum designidéer

Som ett inredningsföretag som betjänar både kommersiella och bostadsdesignprojekt i hela Long Island-området letar vi ständigt efter statens bästa inredningsalanger medan vi tittar på Long Islands vardagligt sofistikerade stil för inspiration.

För att hjälpa dig att hitta de bästa inredningsarkitekterna nära dig, har vi samlat våra lokala dekoratörer som hjälper dig att uppgradera ditt hem med de 10 bästa inredningsarkitekterna och dekoratörerna i Long Island att överväga för ditt nästa projekt.

Tamara Magel

top long island interiördesigners tamara magel

Baserat i Sag Harbor, men med kunder som sträcker sig från NYC till Hamptons, är Tamara Magel en av Long Islands främsta inredningsarkitekter. Magel har till och med expanderat till att omfatta sin egen möbellinje med showrooms i SoHo och Hamptons. Företagets design har presenterats i ett antal publikationer, inklusive Elle Decor, Architectural Digest, The New York Times Home & Garden Section, Domino, Inspire, House & Garden, Home Beautiful, Hampton’s Cottages and Gardens, Curbed, Lonny, Interior Design Idag, Real Simple Magazine och Dering Hall.

Dekor Stöd

bästa inredningsarkitekt long island

Med en transparent prisstruktur och ett team av inredningsarkitekter i världsklass, hur skulle vi inte kunna inkludera oss själva? Från New York City Loft till Long Island Estate, det finns inget projekt som vi inte kan hantera med myndighet.

Våra seniordesigners är alltid tillgängliga för en kostnadsfri personlig konsultation, där de guidar dig genom varje steg i ditt projekt medan de definierar dina behov, och skräddarsyr ett detaljerat förslag utan minimiköp. Det som gör oss unika är att vi skickar alla våra rabatter till dig, med dessa besparingar som ofta överstiger våra designavgifter.

Därifrån ser vi till att du får ut det mesta av våra bästa inredningsarkitekter på Long Island eller pekar på de bästa inredningsföretagen i Long Island som kommer att arbeta direkt med din projektledare under hela ditt projekt.

Jody Sokol Interiors

top long island interiördesigners jody sokol

För djärva, färgglada och helt originalinteriörer går kunder i Suffolk och Nassau County till Jody Sokol Interiors. Från Hamptons Homes till Bed and Breakfasts i Stony Brookside, Sokol har slutfört ett brett antal skräddarsydda inredningsdesigner. Jody Sokols utmärkelser inkluderar sovrumsutställningen Architectural Digest, och hennes mönster har presenterats i 25A Magazine, Better Homes and Gardens, Kitchen and Baths och Newsday.

Kim E. Courtney Interiors

bästa lokala inredningsarkitekter long island

Tidlös elegans och moderna känslor, så beskriver Kim Radovich själv sin inredningsstil. Baserat i den pittoreska staden Huntington Bay har företaget utformat ett antal kommersiella och bostadsprojekt, som alla förkroppsligar företagets varma, moderna och eleganta känslor. Kim E Courtney Interiors & Design har presenterats i ett antal publikationer, inklusive East Coast Home & Design, Pulse, French Style, Traditional Home, House Magazine, 25A, Better Homes & Gardens och New York Cottages & Gardens.

Eileen Kathryn Boyd

Top Long Island inredningsarkitekter Eileen Kathryn Boyd

För ljusa, djärva och färgglada inredningsdesigner går Long Islands kräsna kundkrets till Eileen Kathryn Boyd. Med sin studio i Huntington har Eileen Kathryn Boyd designat interiörer för ett brett utbud av kunder över Long Island. Företaget har till och med expanderat till sin egen rad anpassade textilier. Eileen Kathryn Boyds inredningsdesign har presenterats i ett stort antal publikationer, inklusive House Beautiful, Luxe Magazine, Traditional Home, Lonny, New York Spaces och Family Circle Magazine.

Kate Singer

bästa långöns inredningsarkitekter Kate sångare

”Fridfullt och sofistikerat, tillgängligt och inbjudande” så beskriver människor interiörer designade av Kate Singer. Baserat på Long Islands nordkust designar Singer regelbundet hem från Manhattan till Montauk, och hennes portfölj har fastigheter spridda över trestatsområdet. Kate Singers design har presenterats i ett antal publikationer, inklusive Architectural Digest, Traditional Home, Veranda, Luxe Magazine, New York Cottages & Gardens, Women’s Day, Decorating with Style och Better Homes & Gardens.

Marliana Teich

topp långa inredningsarkitekter marlaina teich

Från traditionella hem till modern glam är Marliana Teich en av Long Islands främsta inredningsarkitekter. Genom att para ihop sig med Julie Dasher Rugs har Marlaina Teich också expanderat för att presentera Marliana Teich Collection, som har specialdesignade matta mönster. Marlaina Teichs design har presenterats i primetime och kabel-tv-nätverk, inklusive NBC, Fox och The CW. Företagets design har också presenterats i ett antal redaktionella publikationer, inklusive Traditional Home, California Homes, Renovation Style, Long Island Pulse, House Beautiful och Better Homes & Gardens.

Bjornen Designs

top long island interiördesigners bjornen design

Genom att kombinera europeiska moderna och amerikanska kuststilar har Bjornen Designs tjänat Long Island sedan 2001. Baserat i Sag Harbor har företaget kunder från Montauk till Manhattan. Bjornen Design-interiörer har presenterats i ett antal publikationer, inklusive The New York Times, Coastal Living, Departures, New York Post, Hamptons Magazine, 25 Beautiful Homes, Hamptons Cottages & Gardens och Cottage Living. Hennes mönster har också presenterats i två böcker, Coastal Living: Outdoor Spaces och Coastal Living: Beach House Style.

Jen Going Interiors

top long island interiördesigners jen going

Jen Going Interiors grundades 2010 och har gett Long Island en ny inriktning på inredningsdesign. Going har sitt säte i Hamptons och har designat för ett antal kunder och lanserade 2014 sin egen möbellinje: Going Home. Jen Going-interiörer har presenterats i ett antal publikationer, inklusive Elle Decor, Lonny, Luxe, Edible Long Island, Southampton Press, Traditional Home, House Beautiful och Coastal Living.

Jangeorge Interiors

bästa långöns inredningsarkitekter jan george

Enkel modern inredning: det är vad Jangeorge interiörer har skapat sedan de två medföreståndarna flyttade från Key West till Sag Harbor. Med markeringsprojekt i New York City, Aspen, The Nethlands och Key West är företaget ett verkligt globalt varumärke och fortsätter att betjäna Long Island.